ФОТОШОП-21

• 27 016
  • 500
  •   1
Отговори
# 330
  • София
...мускам нещо което е правено отдавна но не съм го публикувала ... имам си критики към тази рамка ама незнам кога ще я пооправя

http://desytka.multiply.com/photos/hi-res/1/40?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F1%2F40
Много ми харесва, много е нежна!  Hug
Само си мисля, че ако замениш розовото с оранжаво в няколко нюанса /дори и преливащо в розово/ ще стане един път!  Peace

Ето от мен още една морска рамка:

Май стана доста сходна с предишната ми newsm78?
Може да е подобна, но е супер-свежарска!  Hug
Дамаянти наистина е странно, но определено има някакъв чар! Peace
Само не ми харесва формата на снимката - останалите правоъгълници са с много правилна форма, а снимката така накъсана  newsm78 не ми се връзва нещо  newsm78 Другото, което бих те посъветвала е да пробваш да я центрираш...  Thinking

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 21:52 от mimmss

# 331
fun lovin ,
Честит рожден ден ! newsm59

# 332
Дамаянти,
дано съм те разбрала правилно какво те интересува
Искаш да изтъркаш някакво действие без да се изтрият следващите?
Ако е така то просто следвай тези стъпки:)
Отиваш в палитрата History и откриваш прозореца за настройка на хисторито-
КЛикни на History Options

Сложи отметка тук.Така ще можеш да триеш едно действие без тоа да засегне следващите

Примерно аз изтрих Emboss

и с е получи това.Предходните и следващите действия се запазиха

# 333
FUN LOVIN,
Честит рожден ден:)
Това портокалче днес го снимах-беше така бездомно .
Подарявам ти го на теб:)

# 334
  • София
Хипатия - БЛАГОДАРЯ ТИ - настроих си го   bouquet  Heart Eyes
А ти къде живееш та такива портокалчета снимаш  Blush (много съм любопитна  Mr. Green)

# 335
ох,днес като съм почнала няма ставане от тук:)
Lennie,
има и друг начин да отвориш четките.
И поне за мен по-лесен.Ако ги наслагаш всички в Preset - Brushes след време ще има да се чудиш къде да тъсриш тази дето ти трябва:)
Аз правя така

Кликвам на  brush tool и поссле там кудето сочи стрелка 1.
После на стрелка 2 и от менюто избери Load brushes

От отвореният прозорец иди в папката където се намира четката ,която ти е необходима в момента и кликни на нея ,за да я заредиш. За по=лесно аз съм групирала четките /т.е опитвам с е да го направя като имам време/

Новозаредената четка се появява най-долу при четките

Дамаянти,
аз живея в Гърция, Патра-може би един от най-хувавите гръцки градове:)

# 336
  • София
Дамаянти взе ми думите от устата  Laughing И аз точно това щях да питам  Wink, но чаках да си довърша рамката, за да не оспамвам много темата  Wink Sunglasses

# 337
  • София-там нейде в западната част
mimmss освен че трябва да намаля сянката на розата в ляво,да пооправя малко пеперудата това с цевтовете ми беше също на план поправка но така става като вместо да си избера снимка и работя по нея си харесах тия пусти цветя и затова тя стана в тази гама ... сега ме абицира и ще пробвам да си поиграя с цеветовете ама първо мисля да сменя цветовете на якето ако не ми допадне много ще преработвам цветята  Grinning мерси ... друг поглед винаги е в положителна насока  Peace
дамаянти верно е странна ама шаренкото и на мен ми допада само дето тези правилинейни фигури не се вързват наистина с неправолинейно изрязаната снимка   bouquet
хипатия приядоха ми се портокали  Rolling Eyes Whistling Rolling Eyes

# 338
fun lovin

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Tada

# 339
  • София
Нещо, което го започвах 100 пъти и съответно го оставях 100 пъти  Wink
Стигнах до извода, че тръгне ли ти наопаки с една рамка, няма спасение - така си върви до края... Е, първата е от тях  Rolling Eyes

Със специални благодарности на Petia47 за елементите и фоновете на първата Peace  bouquet

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 00:04 от mimmss

# 340
  • Русе
Fun lovin с малко закъснение честито и от мен желая ти безброй щастливи моменти
А за  вашите произведения нямам думи просто

# 341
Здравейте,

много ви харесвам, правите невероятни неща. Започнах да чета темичките от първата /не можах всичките/, но от известно време ви следя. Научих доста неща от вас и от уроците, които сте постнали. Само, че нямам идеи. Започвам нещо, не ми харсева и не го запаметявам. Надявам се скоро да покажа нещо.

# 342
  • Gabrowo->Sofia
Морското настроение е заразно и мен ме хвана

fun lovin
, ЧРД на патерички. Желая ти много, много щастие и слънчево настроение

# 343
  • София
Здравейте,

много ви харесвам, правите невероятни неща. Започнах да чета темичките от първата /не можах всичките/, но от известно време ви следя. Научих доста неща от вас и от уроците, които сте постнали. Само, че нямам идеи. Започвам нещо, не ми харсева и не го запаметявам. Надявам се скоро да покажа нещо.
Добре дошла!   bouquet
По-добре не трий това, което правиш, а го пускай тук - с малко идеи от тук от там и ще видиш как няма да разбереш кога си си изградила собствен стил  Peace

Аз пък днес съм много продуктивна  #Crazy На шега, на майтап поприключих с морето  Hug А си мислех, че са много снимките Laughing Не знам коя рамка по ред ми е за деня, но май станаха доста... Явно съм в творчески ентусиазъм  Mr. Green
Ето поредната:

# 344
  • София
Морското настроение е заразно и мен ме хвана

fun lovin
, ЧРД на патерички. Желая ти много, много щастие и слънчево настроение
СУПЕР! СУПЕР! СУПЕР!
МНОГО ми харесва!
НЕВЕРОЯТНА Е!
 Hug Hug Hug

... а не се ли пише оранжАво  newsm78 Rolling Eyes ... и аз не съм сигурна  Thinking

А нещо против плагиатството имаш ли ?!?!  Wink Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 01:14 от mimmss

Общи условия

Активация на акаунт