ФОТОШОП-21

• 27 015
  • 500
  •   1
Отговори
# 345
  • Gabrowo->Sofia
mimmss, кради, плагиатствай... каквото си пожелаеш. Нищо против нямам, дори се радвам, че успях да те впечетля  Mr. Green оранжево е. сигурна съм.

# 346
fun lovin, хайде честит рожден ден и от мен!!!!! Да си жива и здрава и да ни радваш с все такива хубави работи  bouquet

МИмис, кога успя бе жена Shocked Shocked Shocked Shocked Направо ми изкочиха очите, като видях колко рамки си направила днес Hug И всичките са страхотни!!! Изобщо всичките днес сте невероятно продуктивни Hug Няма да ви споменавам поимено защото заспивам права пред клавиатурата Tired

Аз пускам една, дето уж я почнах за тест на монитора  и настройките на чисто новата ми СS3 Mr. Green Не е върха на сладоледа, ама карай, утре повече Grinning А и направо ме хваща срам да публикувам след всичките тези красиви неща, които видях Embarassed

Накое от котета  ме беше питал за таблета. Ами още не мога да се изкажа. Тествах го за малко тази вечер и все още ми е трудно, макар че има неща, които правя с него, а с мишката са просто непостижими. За деца може би ще става, но като цяло няма нищо общо с рисуването на лист хартия. Освен това евентуално трябва да се намерят подходящи четки, които да имитират водни боички, маркери, моливи, пастели и т.н newsm78 Утре ще пусна мойта щерка и ще пиша пак. Старият ми компютър беше една барака от преди 10 години. Имаше 256 рам, а аз бях сложила ЦС2 и на практика това беше абсолютно достатъчно за да заема цялата памет и всичко да работи бавно. За това и таблета не тръгна като хората. Сега на този върви и пее Joy

# 347
Накое от котета  ме беше питал за таблета. Ами още не мога да се изкажа. Тествах го за малко тази вечер и все още ми е трудно, макар че има неща, които правя с него, а с мишката са просто непостижими. За деца може би ще става, но като цяло няма нищо общо с рисуването на лист хартия. Освен това евентуално трябва да се намерят подходящи четки, които да имитират водни боички, маркери, моливи, пастели и т.н newsm78 Утре ще пусна мойта щерка и ще пиша пак. Старият ми компютър беше една барака от преди 10 години. Имаше 256 рам, а аз бях сложила ЦС2 и на практика това беше абсолютно достатъчно за да заема цялата памет и всичко да работи бавно. За това и таблета не тръгна като хората. Сега на този върви и пее Joy
Мда, аз бях това коте Mr. Green. Благодаря ти за отговора! Ще чакам с нетърпение да постнеш нещо нарисуванко с него - да видим нагледно за какво иде реч. А тези четки и т.н. принадлежности отделно казваш се закупуват? Той няма ли си нещо си към него? Химикалка ли само? И дали са много парички тея четки?  Blush
Пак се ...поолях с куесчъните  Embarassed

# 348
ЛУЛУ-ти кога спиш бе човек newsm78 #CrazyТази хубава рамка през нощта ли я прави  bouquet  bouquet  bouquet
Морското настроение е заразно и мен ме хвана

fun lovin
, ЧРД на патерички. Желая ти много, много щастие и слънчево настроение
СУПЕР! СУПЕР! СУПЕР!
МНОГО ми харесва!
НЕВЕРОЯТНА Е!
 Hug Hug Hug

аз съм на същото мнение. Hug Hug HugОстанаха ми очите и също мисля да плагиатствам/ако позволиш
mimmss -дай малко ентусиазъм,че моя хич го няма напоследък.Днешните ти /както и вчерашните и онзиденшните/рамки са страхотни.А пък тази ,която на теб не ти харесва -на мен най много ми допада.В последната си мисля,че ако намалиш релефа на фона,леко го състариш и намалиш осветеността на някой места ще стане  по интересно.Но и така си е страхотна.
wild cat-на мен ми харесва стила ти.По изчистен и винаги идеен
    лек и плодотворен ден Ви желая

# 349
  • София
mimmss -дай малко ентусиазъм,че моя хич го няма напоследък.Днешните ти /както и вчерашните и онзиденшните/рамки са страхотни.А пък тази ,която на теб не ти харесва -на мен най много ми допада.В последната си мисля,че ако намалиш релефа на фона,леко го състариш и намалиш осветеността на някой места ще стане  по интересно.Но и така си е страхотна.
Даааа, и аз го забелязах това с релефа...  newsm78 Ей сега ще го оправя... Само че, не знам как да я състаря  Embarassed а ми се иска  Tired

# 350
Даааа, и аз го забелязах това с релефа...  newsm78 Ей сега ще го оправя... Само че, не знам как да я състаря  Embarassed а ми се иска  Tired
аз поне състарявам като прилагам най различни филтри в различни слоеве слагам различни влендинг опции и става.На всяка снимка е различно обаче.До колкото си спомням има и уроци за състаряване ,където сигурно става по бързо

# 351
  • София
Я кажете сега как е:

преди: сега:

# 352
Ани, през нощта, през нощта Grinning Както се казва луд умора няма Joy В 00,15 мъж ми свърши с инсталациите и ми даде да тествам как върви машината и най- вече монитора. Имахме уговорка с фирмата да го върнем, ако не ми хареса.

WILD_cat аз смъквам всички четки от нета, не съм купувала нищо. Намерила съм си такива, които рисуват като флумастер и пастел, но все още не съм си харесала нищо, което да рисува като боички Sad

Миммс, второто Hug

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 09:21 от luluto

# 353
  • Разпиляна във въображението
Миммс втората наистина е по-добра.

# 354
Мими, сега видях че си питала за състаряване на на снимката. При мен най- лес осе пулучава по два начина:
- първият вариант е да си изтегля снимка на стара хартия (в девианарт ги има в изобилие). Записвам го в PSD формат и после от filter - texturize го зареждам като текстура. Не винаги се получава идеално и за това имам алтернативен метод
- тегля четка на стара хартия (в същия сайт са пак в изобилие) Избирам си гумата, променям прозрачността малко, нагласям си размера сопред този на снимката и цъквам еднократно. За да се получи като хората е желателно под снимката да имаш бял или мръсно бял слой.

# 355
  • София
Мими, сега видях че си питала за състаряване на на снимката. При мен най- лес осе пулучава по два начина:
- първият вариант е да си изтегля снимка на стара хартия (в девианарт ги има в изобилие). Записвам го в PSD формат и после от filter - texturize го зареждам като текстура. Не винаги се получава идеално и за това имам алтернативен метод
- тегля четка на стара хартия (в същия сайт са пак в изобилие) Избирам си гумата, променям прозрачността малко, нагласям си размера сопред този на снимката и цъквам еднократно. За да се получи като хората е желателно под снимката да имаш бял или мръсно бял слой.
Благодаря ти! След обяд обезателно ще пробвам  Peace

# 356
Хайде вече да покажа нещо,а? Това ми е от серията - сутрешно кафе, но лошото е, че май с това ще си остана за днес, че ми се очертава доооста работа... пак.

Какво ще посъветвате? Май май се губи снимката ли , що ли...?  newsm78

# 357
Снимката наистина се губи, но според мен е заради качеството и. Дублирай слоя и, дай режим на смесване multiply. ако е нужно намали малко прозрачността на горния слой. След това обедини двата слоя със снимката и за финал може да вдигнеш леко контраста.

# 358
Мда, бутнах малко, но на color burn го зададох -мисля, че се получи. Ето го:

Ето преди
и след
Хм, лошото е, че така съм го сейфнала - групирана с книжката и сега каквото и да бутна и книгата се променя  Tired. Ще видя какво още мога да направя, ама... Ми така е- като спя  Rolling Eyes. Хванах се за рамката, а забравих да си коригирам снимката ooooh!

# 359
fun - че ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!   bouquet
СУПЕР! СУПЕР! СУПЕР!
МНОГО ми харесва!
НЕВЕРОЯТНА Е!
 Hug Hug Hug
Абсолютно!!!
МимсЕто това е стила, който най - много ми допада!Само М -то мисля, че трябва да си е нормално, че иначе ми костваше няколко секунди да зацепя  Embarassed

WILD_cat Да, по - добре се е получило.
luluto  Hug за обяснението за състаряването../ как звучи само  Grinning/.

Общи условия

Активация на акаунт