ФОТОШОП-21

• 27 021
  • 500
  •   1
Отговори
# 315
  • София
fun lovin честит празник миличка! Много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Защо така ми игнорвате въпросите... Cry Cry Cry ...
Никой не ти ги игнорва умишлено...  Heart Eyes
Първо, знаеш как става тук - много въпроси остават незабелязани поради големия наплив от време навреме...  Wink
А и  доколкото разбрах, въпроса ти беше персонално към Лулу, а нея очевидно я няма на линия... Аз за таблета не мога да ти отговоря, защото и аз знам толкова, колкото и ти - само основното му приложение  Wink

# 316
Първо, Честит Рожден Ден на рожденичката!

Момичета, имам една питанка за ей туй нещо:

Как да постигна реалистичен ефект и малките снимки да изглеждат като кадри от стар черно-бял филм?  newsm78

# 317
  • София
fun lovin

Много настроение, веселие и Наздраве!

# 318
ЧЕРСТИТ РОЖДЕН ДЕН fun lovin!!!

# 319
Честит рожден ден и от мен, fun lovin !!
Ето и моето ново творение
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2516711

# 320
  • София-там нейде в западната част
fun lovin Честит рожден ден   bouquet

моичета аз също съм във възторг защото днес взех тези бройки картички,който бях обещала да ги разпечатам за Базара ... изглеждат невероятни ... благодаря ви   bouquet
през последните страници - които сте изписали страшно бързо  Whistling видях много хубави неща  Grinning и за да не е съвсем празен поста ми мускам нещо което е правено отдавна но не съм го публикувала ... имам си критики към тази рамка ама незнам кога ще я пооправя

http://desytka.multiply.com/photos/hi-res/1/40?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F1%2F40

# 321
fun, Честит Рожден Ден! Полей го с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта!

# 322
Ами не знам - на мен всичко ми харесва  Hug
Освен мойте ми раб'ти newsm78 Последно време хич не си ги харесвам. ... Не знам и аз защо така, сигурно пак съм прелъстена и изоставена от моята муза  Rolling Eyes Mr. Green.
Все пак направих нещо- да не съм без хич.
Ей го на :

Не плюйте творецаааа!!!
Само критикувайте колкото се може по-градивно  Grinning

# 323
  • София
  bouquet Фън Ловин , желая ти много здраве, щастие, любов, късмет, пари и усмивки!   bouquet
Страхони неща продължавам да виждам днес  Hug   bouquet
WILD_cat , искам да ти кажа, че наистина стилът ти е различен, но това, не означава, че не е хубав - не знам защо си мислиш така.Може би искаш да се доближиш до стила на някой друг?Ако е така плагиатствай  Mr. Green - аз го правя от време на време  Hug , но след това осъзнаваш, че повече те кефят собствените ти измишльотни   bouquet  Heart Eyes Дерзай  Hug

# 324
fun lovin
Честит рожден ден и от мен!
Много любов!
[/size]  [/color]                       

# 325
момичета, може ли някой с думи прости да ми обясни как се активира download-ната четка
аз свалих една, зип е формата, разгънах го на десктопа и ся кво  Mr. Green newsm78

# 326
момичета, може ли някой с думи прости да ми обясни как се активира download-ната четка
аз свалих една, зип е формата, разгънах го на десктопа и ся кво  Mr. Green newsm78

Копираш си файловете от архива в папка Program Files - Adobe Photoshop - Preset - Brushes. Ако при следващото отваряне, Фотошопа не ти ги зареди директно: от менюто Edit - Preset Manager - Brushes ръчно си избираш копираните файлове и си ги зареждаш.  Peace

# 327
супер! bouquet

# 328
Ето от мен още една морска рамка:

Май стана доста сходна с предишната ми newsm78?

# 329
  • София
Димика, мноооого е свежарска  Hug браво   bouquet
Лени, аз го правя от тук, като съм избрала инструмента бруш туул  Hug

Ето една дива шарения - нещо съвсем различно  Embarassed и странно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт