ФОТОШОП-21

• 27 027
  • 500
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета как да махна черната линия при точкуване!? Помня че в предната тема имаше такъв въпрос, но не ми се рови да търся! При първият ми опит не се появи, а посли при всеки опит се появяваше! Какво да направя, за да я махна? Благодаря предварително!  bouquet

Десен бутон и DELETE WORK PATH  Peace

# 301
Благодаря!  bouquet
Колко просто било  ooooh!

# 302
най-после и аз да се отчета
не ми е по вкуса, ама такова го направих  Mr. Green

http://malena2004.multiply.com/photos/hi-res/5/418?xurl=%2Fphoto … 2Fphoto%2F5%2F418

# 303
  • София
Много ви е странна количката  Mr. Green - или аз  не разбирам  Laughing
Малена, харесва ми, но без "калинките"  Mr. Green - на бръмбари ми приличат  Laughing

# 304
голяма съм шматка - забравих за какво бях влезнала предния път, но няма начин от толкова красоти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
почерпка за 29-я ми РД

Vesika не мога да не те похваля - прекрасни рамки!!!
mimmss еднакви майки, бащите много си приличат, децата също ......  Laughing
Малена, обаче е по моя вкус  Heart Eyes

# 305
Здравейте момичета! Много красоти сте сътворили. Аз докато се наканя да видя  и ....
Ето още един опит и от мен. Доста на бързо и май не стана много добре, но все пак... исках да има нещо с "тати", че с мама няма начин нали все съм от другата страна   Mr. Green

Разконспирарина си Grinning
градинката те издаде...гледам аз познато ми е....а то нашата умряла градинка Laughing
после се взирам ли взирам в детенцето, но накрая се сетих - по-различна е на снимките, но е много сладка Heart Eyes

# 306
  • Пловдив
Е тук вече ме изненада Rolling Eyes А аз не подозирах, че наблизо има съфорумка ( всъщност не знам как се казва) Да се обадиш ей!!!

# 307
  • София
mimmss еднакви майки, бащите много си приличат, децата също ......  Laughing
За майките има обяснение - близначки сме  Wink
За децата - да приемем, че приличат на майките си /което поне за Мартина не е истина Confused/ та затова и да си приличат малко  Wink
Но виж, за бащите  ... нямат нищо общо, освен че са бивши съученици от едно време и приятели откакто се помнят  Wink

# 308
Малена, харесва ми, но без "калинките"  Mr. Green - на бръмбари ми приличат  Laughing
На мен пък точно те ми харесват.
Малена чудесна е рамката и супер си се сетила за този ефект с точките около цветята!
fun lovin, Ваня Simple Smile Коя е тая градинка?  Mr. Green Сори за спама...
mimmss Много ти е индивидуален стила, на мен ми харесва, че не всичко е шаренко.Не си го променяй, идеален си е!

# 309
  • на село
...почерпка за 29-я ми РД

fun lovin
-Честит рожден ден!
Жива, здрава и много щастлива.
Почерката изглежда много вкусно.

Момичета много красиви неща сте сътворили,
mimms - морските ти снимки са невероятни.

# 310

ami te kalinkite sa бъгс,

сложих, ги за колорит, че имаче е много лилаво

а количката не без някоя друга част Mr. Green

# 311
  • Пловдив
fun lovin, от бързане забравих Честит Рожден Ден!!

Да си жива и здрава!

KaРмeНчеТо, градинката наистина е доста "умряла". В Кичука е до бившия магазин Молдавия

# 312

fun lovin -Честит рожден ден и от мен.С много щастие и радости да е изпъстрен живота ти

лулу-ЧЕСТИТООООООООООО
mimmss -ти искаш да направиш нещо по детско,а аз искам нещо по не-детско,ама все на шаренко ме избива.Всеки с проблемите си #Crazy
ГОЛЕМИ КРАСОТИ СТЕ НАПРАВИЛИ ТЕЗИ НЯКОЛКО СТРАНИЦИ
ЕТО нещо от мен което съществено се отличава от нещата които правя.Изобщо май не съм правила толкова семпла рамка newsm78

# 313
fun lovin
не мога да скрия пристрастието си към нещата, които правиш
желая ти много здраве, любов и още повече вдъхновение

Честит Рожден Ден!!! Hug

# 314
Честит рожден ден и от мен, fun lovin !!
Много щастие и любов!

Защо така ми игнорвате въпросите... Cry Cry Cry ...

Общи условия

Активация на акаунт