ФОТОШОП-21

• 26 938
  • 500
  •   1
Отговори
# 360
Fun Lovin,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти много здраве,любов и творческо вдъхновение!

Моята муза,както е видно,ме е напуснала TiredА всички вие правите невероятни неща! Hug
Всеки ден гледам какво сте сътворили и направо... ShockedПродължавайте все така,пък дано като ви гледам се вдъхновя поне малко.
Ползотворен ден на всички! Heart Eyes

# 361
  • София
Абсолютно!!!
МимсЕто това е стила, който най - много ми допада!Само М -то мисля, че трябва да си е нормално, че иначе ми костваше няколко секунди да зацепя  Embarassed

Благодаря!   bouquet
А М-то ще се опитам да го корегирам, но по принцип шрифта си е такъв - върти ги както си знае  Wink

Wild cat добре е станало... Харесва ми!  Peace

# 362
Компютъра ми вече е оправен обаче не мога да си пусна фотошопа.Стига до едно положение в което ми изписва следното:"When you receive the authorization code,enter it here:" след което има пет прозорчета за код.И предният път го е искало,но мъжът ми не помни откъде го е взел тогава,а и с английският сме зле и двамата.Моля,ако някой може да подметне идея да помогне.Серийните номера и всичко останало е въведено.

# 363
Нещо, което отдавна исках да направя:

# 364
  • София
Карменчееееееее   Hug - много мило ми станааааааааа  Heart Eyes  Heart Eyes 
И аз имам снимка с тумбака и  ще си я рамкирам  Hug

# 365
KaРмeНчеТо, страхотна е  bouquet  bouquet  bouquet  Изобщо не ми беше хрумвало, а имам толко много снимки от бременността Mr. Green

Хайде малко макове от мен Grinning Исках едно, стана съвсем друго, ама карай Tired Не мога и не мога да докарам нещо по- изчистено Sad

Това последното да се брои като некадърен опит за плагиатство от Мими Joy

# 366
  • София
Lulu супер е!  Hug Hug Hug
И питанка към теб - как направи това бялото около малката снимка?  Praynig
Знаеш ли от кога се чудя как става номера  Confused
Карменчето  Hug Добре си се сетила... Аз пък имам една единствена снимка от бременноста /всъщност имам и други, но не ми личи на тях още/, от деня преди да родя... Тъкмо бях решила да се взема в ръце и да се наснимам с тумбака, но Мартина реши да излиза в началото на 8-мия месец  Rolling Eyes ... и така и не се наснимах  Rolling Eyes Сори за спам-а Embarassed

# 367
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Съгласна, че е яка идеята на Карменчето, ама една малкааа забележчица ако може:  Embarassed
 В ляво на рамката нали има анимирана дама, която май е с тумбаче...  но е облечена в черно и от фона на снимката, който е тъмен не се вижда силуета на дамата и не си личи че и тя е бременна!
Ако може нещо там да пипнеш.... Иначе е ЯКО!
Айде мами на тумбаците...
Лулуто, много е яко твоята!!

# 368
Мими, много е лесно Grinning Шляпвам снимката, давам blendig optins, чеквам най- долу за да ми я обканти, и правя цвета бял. До тук лесно и познато. После взимам една от твоите четки за накъснани краища, включвам гумата и минавам с нея по всички краища Grinning Туй то Grinning

# 369
  • София
Здравейте творящи и вдъхновяващи!
Много голям напредък има сред някои от вас! Браво! Впечатлена съм!примерно при luluto забелязвам и много симпатична промя на стила ... Flutter
Надявам се скоро и аз да се включа с нещичко по някоя от темите, че досега бях така Sick

Честит Рожден ден FUN LOVIN - на  newsm27 патеричка, да си здрава и засмяна и все така готина!

# 370
  • София
Мими, много е лесно Grinning Шляпвам снимката, давам blendig optins, чеквам най- долу за да ми я обканти, и правя цвета бял. До тук лесно и познато. После взимам една от твоите четки за накъснани краища, включвам гумата и минавам с нея по всички краища Grinning Туй то Grinning
Да де, лесно е, ама въпроса е да се сетиш  #Crazy
Ей сега веднага ще го пробвам  Peace
Благодарско!   bouquet

Аз пък направих една такава безумна измишльотина  Confused
Само ми кажете фона много ли е тъмен?  newsm78
Пробвах с какви ли не, с черното най-добре ми стои  Thinking

# 371
Два дни ме нямаше и какви неща само! Hug
Мимс,ти с това море ги зарази всички.Ето нещо,което много ми харесва и не се сдържах да го пусна

Сега да питам конкретно-искам да направя роза,която цъфти,като анимация.Има ли някой,който е правил и да ми каже как?Или някъде да има урок? newsm78
Ще съм ви благодарна,дори и с някакъв съвет.

# 372
  • София
Понеже от край време все се питаме една друга как става състаряването и намачкването на снимки, да ви споделя едни четки, с които по моему става добре и много лесно... Ето 2 примера:

В случая съм го направила със сепия, но може и с черно-бяло...
Ако някой ги иска ще му ги пусна  Peace

fior много красиво наистина!
За другото ти питане за съжаление не мога да ти помогна  Confused

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 15:38 от mimmss

# 373
Хиляди благодарности за хубавите пожелания! Hug Hug Hug

Рамките ви са голяма красота - толкова нежни и романтични....мен нещо не ме бива в тази насока....
KaРмeНчеТо ще изплагиатствам последната ти рамка....прекрасна е  Heart Eyes
....а на въпроса ти за градинката - пред магазин Молдавия е  Wink

Днес съм решила да правя рамка с любимото напоследък филмче на моя юнак - Феноменалните....някой ако има картинки, да помага....сега започвам търсенето, но незнам колко успешно ще е....

Пускам и едно много сладурско албумче, на което попаднах....идеята с цветните панделки много ми допада

# 374
fun lovin , честит рожде ден на патерици!!!  Grinning

Много сладко албумче си пуснала. АЗ докато гледах снимките си мислях ,че ако всяка панделка е обвита и залепена върху тел ще е много издръжливо и цветно.  Laughing
То може и така да е напарвено де, не знам ....  Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 16:28 от Горска Фея

Общи условия

Активация на акаунт