ФОТОШОП-21

• 26 940
  • 500
  •   1
Отговори
# 375
Понеже от край време все се питаме една друга как става състаряването, да ви споделя едни четки, с които по моему става добре и много лесно...
Ако някой ги иска ще му ги пусна  Peace

Аз искам моля sue_bg@yahoo.com Иначе ти много умело се справяш с черното!Според мен е добре.
katyadjin Да ти кажа опитах да изсветля фона на снимката, но не се получи добре, после барнах малко роклята на мацката, но се получи разлика, която не ми хареса и го оставих така.
Сега ще си направя и с по - голямо коремче... Heart Eyes
fun lovin Много хубаво албумче, с удоволствие го разгледах.  Hug
А иначе развихряйте се да ви видим тумбаците! Peace

# 376
Мимс, и аз се записвам за четките, както и за тези които каза Лулу- за накъсани краища- ако може  bouquet  bouquet  bouquet
Много сте добри всички- и аз имам снимка с коремче newsm44- Карменчето   и аз ще ти крадна идеята Whistling.
И един въпрос- защо когато някой пусне нещо хубавичко за дърпане от Уебшотс, аз не мога да си го сваля ThinkingКак става номера?
Забравих да си напиша мейла Laughing  vanya1909@abv.bg

# 377
И един въпрос- защо когато някой пусне нещо хубавичко за дърпане от Уебшотс, аз не мога да си го сваля ThinkingКак става номера?

Трябва да се регистрираш.

# 378
  • Пловдив
fun lovin - със закъснение - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Да си жива и здрава и да твориш все така красоти   bouquet

Разконспирирах те  Mr. Green познаваме се визуално - като оздравеем ще ти се обадя на градинката  на Молдавия Hug

# 379
Мимис пусни ми я и на мен тази с намачканата хартия Praynig

emi_jamie, хайде влизай във форма и се връщай в групата вече Hug Hug Hug От известно време ти гледам лентичката в подписа и предположих, че за това не се обаждаш Grinning

Аз направих нещо, за голямата ми щерка. Предварително уточнявам, че за нея всичко трябва да е розовко, сладникаво и лигавко, иначе не се харесва Shocked Twisted Evil Crazy Tired

# 380
  • София
Трябва да се регистрираш.
Може и без регистрация - от дясно на снимката горе /там където имаш бутончета за предишна и следваща/  имаш FULL SIZE - натискаш го и после с десен бутон>SAVE AS става номера  Peace

# 381
  • София
KaРмeНчеТо, и идеята и колажа са супер!!!
luluto, и двете са много красиви, а "некадърния" ти опит е прекрасен!
Ето и моя двуцветен вариант със спирала:

Пробвах този урок за спирала http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=293
Стана много добре, но използвах друга.

# 382
mimmss Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
Аз до сега се регистрирах и пак не успях да си дръпна тази картинка, но вече я имам Mr. Green

Vesika - пуснала си рамката си докато съм писала- ПРЕКРАСНА Е - направо ме плени!

# 383
  • София
Весика, изумена съм - страхотна е  Hug
Искам и аз четките, но как точно става с четка този изглед, че не схващам  Thinking  Blush
Имам и друга питанка - как се прави огледален образ - в смисъл например бременната от рамката на Карменчето е на дясно - как може да я обърна така , че да е на ляво  newsm78 .С фрии трансформа мога само надолу с главата да я сложа, но не и така  Embarassed

И аз направих нещо "бременно" - чакам критики  Hug (много време ми отне, пък стана едно нищо накрая  Rolling Eyes )

# 384
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пак от там бе само че от Трансформ /и от падащото меню Флип хоризонтал! извинявай за бг-то
Много хубава бременелка си била Дамаянти!!!

# 385
Vesika,много ми харесва!
Цитат
Пробвах този урок за спирала http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=293
Стана много добре, но използвах друга.
Коя друга?Този урок ми се струва малко неясен на мен

# 386
  • София
Имам и друг въпрос.Малена обясни веднъж, как може да слеем няколко слоя в един с "Груп инто ню смарт обджект"
Та питанката ми е, може ли след това ако реша да ги разгрупирам отново и как става това  newsm78

Еееееее, katyadjin , благодаря ти - веднага го пробвах  Mr. Green Супер става.Еййй, сега ме е яд, че не питах по-рано  ooooh! , ама те са си казали старите хора, че с питане до Цариград се стига  Hug (и за комлимента мерси  Blush)

# 387
Здравейте отново,

след като цял ден не можах да рамкирам снимка, реших да направя това

Приемам предложения относно колажа

# 388
  • София
На мен много ми харесва, само нещо в сянката ме смущава, че плажа е в сянка която пада от ляво, а при хлапето е от дясно  Thinking
Ама аз не разбирам, та не се ръководи от мен  Blush

# 389
  • София

Много хубава бременелка си била Дамаянти!!!

newsm10
Коя друга?Този урок ми се струва малко неясен на мен
Смисъл, че се получи същата като на урока, само че някои от дупките ги бях сложила малко накриво и не ми се доизкусоряваше, ами сложих една готова спирала, която имах от преди  Grinning
И мен ме интересува относно разгрупирането  Grinning
P.S. Откъде ги намерихте тези бременни мацки, че и аз смятам да изплагиатствам идеята  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт