Моля ви предупреждавайте за такива теми друг път.

Сега 20г по късно почина баща ми и малко преди това когато баба ми го гледала в болницата почнал да вика децата ми и други жени и много хора като цяло,мен не ме е споменавал
Все още не съм го сънувала, но много ми е мъчно че поне можех да съм при него последните дни
В четвъртък ще правим 40 дни и тогава ще ходя и на гроба на майка ми от 4 години насам не съм била.За разни случки сега не се сещам в момента но ще следя темата с интерес.
Сега 20г по късно почина баща ми и малко преди това когато баба ми го гледала в болницата почнал да вика децата ми и други жени и много хора като цяло,мен не ме е споменавал
Все още не съм го сънувала, но много ми е мъчно че поне можех да съм при него последните дни
В четвъртък ще правим 40 дни и тогава ще ходя и на гроба на майка ми от 4 години насам не съм била.За разни случки сега не се сещам в момента но ще следя темата с интерес. 
, която много обичах. От тогава почти няма вечер като си легна да не си мисля за нея и винаги си поплаквам, но не я сънувам след това (а по принцип често ми се случва като си мисля за нещо после да го сънувам). Обаче няколко дни преди защитата на дипломната ми работа (бях доста напрегната тогава и само за това мислех) я сънувах. Като се събудих усещах едно спокойствие и бях сигурна че ще се справя. И така и стана 
, когато татко и чичо /братът на татко
/ са били малки..следователно не го познавам..само съм виждала негови снимки..и съм чувала как хората го помнят като много благороден и добър човек..да..обаче аз толкова много го обичам...незнам..изпитвам една такава много много странна привързаност към него..грубо ще прозвуч, но обичам повече починалия си дядо, отколкото този който е жив /да е жив и здрав/...и съм сигурна,че когато нещо ми е помагало..в много страшни ситуации..то това е бил дядо
и ме е спасявал много пъти..и ми е подсказвал за опасности..
ако гледат 
и на мен ми минават такива мисли
Препоръчани теми