Случи ми се нещо странно..

• 256 083
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 240
  • Балчик
И поздравления на тези които са преживели странни неща.Мисля,че те не могат да се случат на слаби хора!!!

Ха-ха, това от отвъдното ли ти го подшушнаха ? Joy

# 241
Ще гледам да съм кратка, че понякога прекалявам ...
Много често ми се случва дежаву, непрекъснато разливам и изсипвам храна, случвало ми се е да изчезват предмети, даже веднъж цяла тава с баница и претърсих цялата къща и я намерих ... на масата  Embarassed . Много сънувам умрели хора: Свекъра ми почина внезапно преди 6 месеца, аз го сънувах че сяда до мен и ми казва на ухото че ще родя момче и ми каза как да го кръстя, все се опитваме за бебе и се чудя какво да правя като родя; Един братовчед катастрофира и не след дълго го сънувах, първо беше така както го помнех и той ми вика "Виж какво мога" и си смени лицето както беше след катастрофата. Една вечер имах гости и момичето вика "че сладки лаленца, искам да си скъсам", пък аз й отговорих не може че ще ми трябват за утре за погребението на баба и тя умря вечерта, а момичето ми вика "ау че си гадна".
Една вечер бях сама и спя, събуждам се и гледам срещу мен на фотьойла седнало едно момче и ме гледа, мижам, пак гледам, облякъл ми пуловера, но този път гледаше през прозореца, сърцето ми спря да бие от страх, обърнах се на другата страна и заспах и на никой не съм кавала, ама беше много страшно.
Една жена ми разказва че когато майка й починала й било много мъчно и много плачела, една вечер сънувала майка си да се изкачва по едни стълби с две кофи пълни с вода ама много й тежали, попитала я къде ги носи тези кофи, а майка отговорила да спре да плаче.
Пък да ви кажа момичета ако някой ми почука или ни се привиди и чисто съм пукнала от страх. Иначе обичам да гледам ужаси, да чета и т.н. особено по дискавъри за къщи пълни с духове, ама само да гледам bishop 

# 242
И поздравления на тези които са преживели странни неща.Мисля,че те не могат да се случат на слаби хора!!!

Наистина се чудя,какво удоволствие може да му доставя на човек да търси повод да се присмива и заяжда с другите. newsm78

# 243
  • София

Какво смешно има?

Преди да почине мама, сънувах починалата си баба - дойде на вратата, прегърна ме силно и ми каза:
- Само няма да плачеш, обещаваш ли ми и ме гушна силно....
Аз се сгуших в нея, така като правех като малка, и ми стана топло и хубаво, а тя само повтаряше да й обещая, да не плача....
Минаха няколко месеца от смъртта на мама и един ден разглеждах една заложна къща, по - точно златото, хареса ми една плочка със синджир и си го купих.
Минаха две седмици и главата започна да ме боли много отзад на тила, нищо не помагаше, нямаше лекарство да ми облекчи болката, тогава една нощ сънувам мама - много ядосана, аз и казвам:
- Виж какво си купих, нали е много красиво, а тя ме гледа толкова сърдито и ме казва:
- Това от врата си да го махнеш веднага, чуваш ли , веднага...
Събудих се от това, че не мога да дишам, направо все едно ме души някой, едва се измъкнах от леглото и какво да видя - синджира се заплел в етикета на пижамата ми и ме души, до скоро имах белег.
Веднага го продадох в първата заложна къща и много интересно, че спря да ме боли главата...
Преди две години мъжът ми се събуди от страшен кошмар, беше сънувал брат си, в бял ковчег на погребението му.... беше ужасно изплашен и притеснен, веднага му се обади по телефона и се успокои, че нищо няма.
Точно след 1 седмица ни съобщиха, че брат му е катастрофирал тежко, беше в кома 4 дни, не излезе от нея  и почина....
Погребаха го в бял ковчег, свекърва ми настояваше, а нищо не знаеше за съня на мъжът ми...
Преди да забременея с Джули сънувам мама и баба в къщи, че повиват бебе на леглото, нещо си говореха, и като ме видяха се усмихнаха и ми го подадоха....
Много интересни сънища имам, много необичайни неща са ми се случвали, но няма да ви занимавам повече.

# 244
В тази тема влизам да чета настръхнала.Успокоявам се ,че няма страшно,но се моля мислено да не ми се случва.На мен се случват ,не толква страшни ,а по-скоро странни неща,нелогични и необясними.Ето вчера си обувам едни дънки ,които не ги бях носила доста време и в джоба им намирам платнена носна кърпа сгъната на квадрат и срязана през средата,около сантиметърНезнам какво да си мисля,кърпата е наша ,но такива не ползуваме от години,а и срязана и в джоба на прани дънки.Изхвърлих я ,но от вчера не спира да ме боли глава.

# 245
Сега като чета темата и на мен взеха де ми се причуват разни ............

# 246
  • на пясъка при черупките от миди
всичко се върна при мен. всички неща които и преди се случваха и виждах и чувах. мислех, че е приключило. не трябваше да чета темата отново.

# 247
  • София
FioreFiore
ей слънчице - целият ни живот е магия, за жалост и помия  Mr. Green
Каквото и да ти се случва - на се страхувай!!!

Някои са дебелокожи, други се втельосват прекалено,
но е факт, че има необясними неща!

Номера е да се научим да ги преживяваме и да ги преодолеем!!!
А ако не може, да се приспособим към по-финната настройка и
да живеем с нея!!!

Hug Hug Hug

# 248
ох, прочетох първите две страници и бррр... Не съм се чувствала така, откакто като малки слушахме истории от страшните - за духове и тн

# 249
  • Там където е семейството ми

Какво смешно има?

Преди да почине мама, сънувах починалата си баба - дойде на вратата, прегърна ме силно и ми каза:
- Само няма да плачеш, обещаваш ли ми и ме гушна силно....
Аз се сгуших в нея, така като правех като малка, и ми стана топло и хубаво, а тя само повтаряше да й обещая, да не плача....
Минаха няколко месеца от смъртта на мама и един ден разглеждах една заложна къща, по - точно златото, хареса ми една плочка със синджир и си го купих.
Минаха две седмици и главата започна да ме боли много отзад на тила, нищо не помагаше, нямаше лекарство да ми облекчи болката, тогава една нощ сънувам мама - много ядосана, аз и казвам:
- Виж какво си купих, нали е много красиво, а тя ме гледа толкова сърдито и ме казва:
- Това от врата си да го махнеш веднага, чуваш ли , веднага...
Събудих се от това, че не мога да дишам, направо все едно ме души някой, едва се измъкнах от леглото и какво да видя - синджира се заплел в етикета на пижамата ми и ме души, до скоро имах белег.
Веднага го продадох в първата заложна къща и много интересно, че спря да ме боли главата...
Преди две години мъжът ми се събуди от страшен кошмар, беше сънувал брат си, в бял ковчег на погребението му.... беше ужасно изплашен и притеснен, веднага му се обади по телефона и се успокои, че нищо няма.
Точно след 1 седмица ни съобщиха, че брат му е катастрофирал тежко, беше в кома 4 дни, не излезе от нея  и почина....
Погребаха го в бял ковчег, свекърва ми настояваше, а нищо не знаеше за съня на мъжът ми...
Преди да забременея с Джули сънувам мама и баба в къщи, че повиват бебе на леглото, нещо си говореха, и като ме видяха се усмихнаха и ми го подадоха....
Много интересни сънища имам, много необичайни неща са ми се случвали, но няма да ви занимавам повече.

Настръхнах.
 newsm43
Това за синджира,наистина много странно,и докато те четях ,се зарекох повече от заложна къща злато да не си купя.
Между другото,въобразявам ли си или не,разказа ти ми помогна,по скоро ме подсети за нещо,което трябва да направя.

Чета тази тема незнам колко пъти вече и все посред нощ,сега и една цигара от страх няма да мога да изляза на балкона изпуша.

# 250
Вярвам,че всички тези истории са се случили и са действителни. Но аз не съм суеверна, не вярвам в разните му там духове и т.н. и вярвам,че с вярата си,че съм по-силна от тях - това не ми се е случвало. Дано Господ ни закриля и занапред,че тези неща наистина са много страшни и да не се случват дори!

# 251
  • France
А някоя да е сънувала числата от тотото?
А сега сериозно.Сънувах баща си насред поляна с млада,зелена трева,краката му до коленете в земята.На следващия ден почина.
Отиваме на море.Мъжът ми трябваше да ни закара с приятелка и синът й,а той след 4 дни да дойде с още една приятелка и гаджето й.Решихме да оставим щерка ни при баба,да не пътува 1000км за един ден.Вечерта преди да отпътуваме загубихме ключа от колата-изведнъж изчезна.Звъни приятелката ми и казва,че й се подул зъба и е за лекар.Нямах желание да пътувам .На следващият ден паднахме в едно дере.
Майка ми отива на вилата,високо в планината.Прибира се бързо.Питам я какво става,а тя без думи ми показва странен знак на ръката си,където ни слагат ваксините.По прецизна татуировка не бях виждала,все едно печат,нямаше и микромилиметър отклонение.Била сънувала нещо,но не ми каза какво,трепереше.Търкала е с газ,спирт-не се маха.Изчезна постепенно.
Моя много близка.Хората,които и правят "мръсно" умират.Последно,преди 10 дена почина една внезапно,която е писала доноси за нея-най-общо казано,да не изпадам в подробности.
Имам черен котарак,чух нещо за черните котки,ама не помня

# 252
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Сигурно всичко има и рационално обяснение. Но на мен ми е все едно. Просто ми се случват разни неща- случват се и толкова. Може да са съвпадинея, преумора, моментна лабилност, напрежение, емоционален връх или срив- все едно. Няма значение дали съм за психиатър Mr. Green Волф, но на фактите не може човек да избяга.
Свекър ми почина на 19.10.2003 година. На 28 ноември разбрах, че съм бременна за втори път. Януари но не помня точно кога сънувах свекър ми седнал в леглото си - отслабнал и с дълга коса както като беше болен. Дойде негова близка да го види. Той не обичаше да го виждат в това състояние докато боледуваше. В съня ми свекърва ми отклони настойчивия порив на роднината да се види със свекър ми. Покани я под някакъв предлог да си говорят в кухнята. На тръгване гостенката ненадейно се шмугна в стаята и тогава видах свекър ми седнал в леглото. Той беше голям шегаджия и имаше много особено чувство за черен хумор- тая сродница е същата скица и набързо счупиха два лафа. На тръгване той и каза" И нали знаеш- на 20 юли ще е събитието." И сочеше към корема ми. Жената се сбогува с него и си отиде. Терминът ми беше на 30 юли. Разказах на свекърва ми и предположих, че подсъзнателно съм свързала 20  юли с това, че трабваше по принцип за планово секцио да вляза десет дни по - рано. Мина време. Със свекърва ми пак си говорихме за това. Като наближи да влизам в болницата говорихме с лекарите да не постъпвам толкова рано - на 19 се падаше понеделник. Ок- речено сторено- ще влизам на 21- сряда, после изследвания и другата седмица- бебе. В неделя започнах да получавам контракции, никакво разкритие само много силни и остри болки през 3 до 5 минути. Постъпих в понеделник. Във вторник на 20 юли ми направиха секциото.
20 юли е Илинден. Не ми е любим. Ден на удавниците. Преди години на този ден се удави едно дете пред очите ми и нищо не можах да направя. Толкова исках да не е тогава. И случи се. Сега е друго - това рожданият ден на дъщеря ми. Grinning Роди се точно девет месеца след смъртта на дядо си....
Съвпадения...но твърде много...

# 253
Никакъв, никакъв знак нямах, преди да почине мама Confused. Спях си като пън в другата стая и се кикотех до късно по телефона с приятелки...
Когато настъпи онзи задушен и много нереален августовски ден, вуйна ми (на брата на майка - жена), каза, че сънувала преди няколко дни баба ми (на майка майката, която почина преди 4 години Sad), та сънувала я, че влиза в някакъв Оказион и й казва: "Хм, Янке, що така нашето легло още не е продадено?"..., ако това е било някакъв знак... вуйна ми го е получила.

# 254
Постъпих в понеделник. Във вторник на 20 юли ми направиха секциото.
20 юли е Илинден. Не ми е любим. Ден на удавниците. Преди години на този ден се удави едно дете пред очите ми и нищо не можах да направя. Толкова исках да не е тогава. И случи се.

И моята дата е свързана с гадости... Терминът ми беше на 6 май. Караха ме да вляза в болницата за планово секцио на 26 април. Обаче аз си мисля... "Ако вляза на 26 април, ще ми направят изследвания на 27-ми и на 28-ми ще ме опънат на масата..., а не искам да раждам тогава"... На тази дата предната година почина баба ми. На 28 април почина, на 30-ти й беше погребението. И решавам да вляза в болницата на 28 точно, за да не ме оперират, когато не искам да раждам. На 29-ти ми правиха изследвания за упойки и прочие..., вечерта ми почнаха болки... слаби, но ги имаше. Докторът каза, че нищо ми няма още, за 30-ти няма да е секциото, защото щели сме да поизчакаме до 3-ти май - понеделник и дрън-дрън... Обаче, събуждам се на 30-ти април сутринта и водата ми изтекла... айде в 14 ч. точно в Родилна зала, в 15:15 се роди Гери. В 14 ч. на 30-ти април предната година, беше погребението на баба ми. Не исках да раждам тогава... И малко ли дати имаше в календара, че точно на този ден? 5 години преди това не можех да забременея. Баба ми почина и аз след 3 месеца - айде - бременна.

Свекърва ми, която е виждала баба ми 2-3 пъти, доста често се е случвало да ми казва, че Гери прилича много на нея. Това е единственото нещо, за което съм съгласна с тази жена.

Има нещо... вярвам в това. Най ме е яд, че спрях да сънувам майка ми #Cussing out (или тя не ми се появява). Ама тази жена, какво иска? Да ме побърка ли? Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт