Случи ми се нещо странно..

• 256 080
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 255
Преди да почине баба, майка ми беше сънувала, че й се отчупва предния зъб много лошо. После и сестрата на баба разказваше, че се е появил в съня й мъртъв роднина, който е седял на висока планина и е търсел баба. 3 дена преди да почине, мама, баба и аз се разхождахме цял ден; беше много необичайно, защото баба беше изключително деен човек и това да се разхожда, за нея беше загуба на време. Тя трябваше да ходи на село, но сякаш нещо я спираше и го остави за следващия ден. Аз усещах, че нещо ще се случи, кръстена съм на нея. В събота рано сутринта, когато звънна телефона у нас, знаех, че ще ни съобщят, че е починала.
Тя умря на 17.07.1993; дядо на 11.01.1987; 6 години 6 месеца и 6 дена след него.

# 256
всичко се върна при мен. всички неща които и преди се случваха и виждах и чувах. мислех, че е приключило. не трябваше да чета темата отново.
Защо не споделиш какво се случва с теб? Hug

# 257
  • Там където е семейството ми
Не искам да ми се случват странни неща,разни почуквания и прочие.Искам единствено някога,независимо кога да сънувам моят татко,който почина преди 9 год.но не ми прости до последно,за една глупост,която направих.
Сигурно ми е сърдит,но така ли за тези 9 год.един път не дойде във съня ми,така ли за толкова време не ми прости. Tired

Ще ви разкажа, нещо което една съседка на майка ми,често разказва ,колко е вярно не знам.
Къщата на съседката на майка ми,е точно до една рекичка.
Разказва тя,че когато са построили къщата и са се нанесли,няколко седмици,всичко е било обикновено.Но след това,една вечер точно във полунощ,съседката се буди от детски плач на много деца,идващ откъм реката.Мъжът на съседката също се буди и преди съседката да каже каквото и да е мъжът и и прави знак да мълчи.След около половин час всичко утихва.На сутринта мъжът и казва,че той също вечер,особено зимата,когато  е студено е чувал този плач.Неговите баба и дядо са му разказвали,че тези дет.плачове били на некръстени деца,които са починали като малки.
Казвали са,че когато вечер се чуе плача на децата,не трябвало да се обаждаш,защото щели да ти вземат гласа.
съседката ми го  е разказвала многократно и ме е убеждавала,че е истина,даже ми предложи ако не вярвам да ида да спя една вечер там и  сама да се убедя.
Не че не съм по приключенията но си падам и малко пъзла.
Лично аз не вярвам на този разказ,не че съседката ме е излъгала а това,че това са деца непокръстени,отдавна починали  и когато стане студено,се чува плача им.
Не знам,но ако някой ден набера кураж,наистина ще ида и ще преспя една вечер там,та да видя какво ще стане.

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 14:54 от ivka10

# 258
  • Ботевград
ivka10  Cry много тъжноооооооооо  Sad Cry Sad Cry
Дано да намерят покой тези дечица и да спрат да плачат  Sad Cry Praynig

# 259
Да баба ми когато почина аз бях много зле исках поне още веднаж да я видя много я обичах,и както си спях нещто ме блясна да стана станах и каквао да видя баба ми седи на масата и ми говори да не се претеснявам че е добре и дакато да викта мама тя изчезна. Tiredмисля че няма откакво да те е страх

# 260
  • Sofia
И аз следя темата с интерес, в семейството на майка ми има доста странни случки. Аз съм присъствала на два такива. Имаше семеен празник, бяха се събрали лелите ми с мъжете, деца много и баба. Всичко беше наред докато не си легнахме, към 12-1 през нощта децата се събудихме от викове на възрастните. Майка ми си спомням, че дойде при нас със свещ, беше спрял тока. Затвори бързо прозореца, беше лято и спяхме на отворено. Чичовците ми викаха и чух баба да вика на един да вземе пушката. Тогава не разбрах съвсем какво се случва, но на следващия ден по- големия братовчед разказа, че имало много силни ритници по входната врата, които събудили всички. Веднага започнали удари от тавана, където няма нищо освен дъски. И като излязли роднините видяли голямо кълбо, което се търкаляло надолу към реката. Подгонили го но никакъв ефект. Спомням си, че всички (големи и разумни хора), бяха много унили и неразговорливи на следващия ден.
А другия случай е в по- късен период. Ходех ваканциите при същата баба. Една нощ започна страхотно чегъртане по прозореца. Тогава баба спомена, че се повтаряло всеки ден по едно и също време. Аз бях по- голяма и си мислех, че е измишльотина. КОгато станах и се опрях на прозореца не видях нищо, а чегъртането продължаваше...Е тогава се втресъх, вярвайте ми...Същата нощ имаше и тропане по тавана, като че ли някой скачаше отгоре...Ужас някакъв...
Майка ми дойде да си ме прибере набързо, много се бях стресирала.
А още не мога да си обясня как баба ми живееше толкова години сама в тази къща, без кьорав съсед наоколо. Жената беше получила огромна гуша от стрес и притеснение, но никога не съм я  чула да се оплаква. Даже отказваше да дойде да живее при нас.

# 261
Бях омъжена вече, синът ми беше бебенце още. Спяхме в една стая с него, като неговото креватче беше по близо до прозореца. Беше края на зимата. Събуждам се пред нощта от допир . До мен, до леглото ни стоеше жена, облечена в бяло с нещо като качулка на главата. Беше сложила ръката си на челото ми и ми се усмихваше, а лицето и излъчваше доброта. беше млада, висока и красива. Не каза нищо, а и аз не можех да помръдна. След малко се обърна и се отдалечи в посока прозореца като все едно се разми в тъмнината. Аз съм с шест диоптъра късогледство и без очила, а пък и през нощта съм почти сляпа. Но тогава съвсем ясно виждах дори шарките на пердето и това, че прозореца е отворен! Уплаших се от преживяното, защото бях съвсем наясно, че съм будна. Както виждах ясно и в тъмното, изведнъж всичко стана мъгляво както винаги е било, когато съм без очила. Събудих мъж ми и го попитах дали той не е оставил прозореца отворен. Той разбира се отрече, още повече, че беше през зимата, кревата на детето е по близо до прозореца и никой не би го оставил отворен. А и в стаята не беше студено, ако прозореца е забравен отворен, щяхме да измръзнем, защото часа беше около 2 през нощта. Станах, затворих прозореца и до днес не мога да си обясня какво беше това. Имам и други странни случки в живота си, но едва ли ще ви е интересно да изреждам...
    На мен ми се случи нещо подобно, докато живеех в една квартира в Плевен, но аз си имам обяснение за това. Не се шашкай. Според мен си сънувала и си станала на сън и отворила сама прозореца, останалото е измислица на съзнанието ти. Спяла си и затова си виждала добре всичко. Карала си по спомен, като сомнамбул. После си се разбудила и зрението ти си е било като преди и не помниш, как си отворила прозореца. Събудила си се почти веднага и не е имало време да изстине стаята. Аз съм имала 3 такива сомнамбулски изпълнения за които си спомням. Първият път изпитах силен порив да отида да легна на спалнята при нашите и те ме събудиха без да искат, щото съм се била мушнала да спя в дупката на юрганския плик и ще изстина. Спомням си как се придвижих до тях и си ми беше като ден пред очите, а всъщност съм вървяла по тъмни коридори. Ако не ме бяха събудили и разпитали на момента едва ли щях да помня случката.
   Втория път беше подобно на твоето преживяване. Значи няколко пъти чувам как се отваря прозореца над леглото ми и ме лъха хладен вятър. Единия път сънувам как нещо черно кацва на прозореца и ми казва "подай си ръката и не се обръщай към мен". Аз обаче се уплаших в съня си и понечих да се обърна, а то ми подпря главата с ръка. Взе ми едната ръка и тогава вместо страх изпитах невероятна любов и блаженство. После нещото влезна и седна на един стол по средата на стаята , само че този път имаше образа на жена в черно, а аз коленичих пред нея и тя ми държеше и двете ръце в своите и пак изпитах същото усещане. После прие образа на едната ми баба само, че по-млада и хубва и си говорихме не помня какво (тя още беше жива тогава и не почина скоро след този сън). На сутринта като се събудих намерих прозореца притворен, а на вън си беше ранна пролет и доста хладно. Не се изплаших защото ме държеше приятното настроение от съня. Третият път (пак в квартирата) изпитвам силен порив да отида на терасата, за да се  помоля на Бог.  И..спомням си само как съм на терасата, протегнах си ръцете към небето и се разбудих понеже навън беше зима , а аз по потник и бикини и си казах "абе аз какво правя тук, я да се връщам" , а как съм се върнала не помня. Нямаше и да си спомня ,ако не бяха боклуците от кипариса, който расте до терасата и дълго се чудих какво правят в леглото до краката ми близо половин шепа иглички от кипарис. Ама ето на , това не мога единствено да си обясня , как са попаднали в леглото ми след като съм прекосила 2 стаи и коридор и би трябвало да са опадали от краката ми. В косата си нямах нищо. В шепи да съм ги взела пак не може, защото съм отваряла и затваряла вратите. Та така ...,не се знае колко пъти съм се разхождала голичка по тераси и первази. А веднъж както си се разхождах по центъра и таман подминавам двама мъже и чувам единия да казва без притеснение "я, виж, виж, момиченцето от втория етаж". Умрях от срам, не посмях да ги погледна дори, идеше ми да потъна някаде. Бях сигурна, че са ме виждали как се разхождам на сън.
 И още една интересна и обяснима случка. Значи спя си аз в мойта си стая, в нашата си къща и се будя от шум подобен на този от бенгалски огън. Надигам се и гледам на 50 см от главата ми една искряща топка жълта светлина. Препращя, препращя и изчезна. Малее, на път бях да намокря гащите. Не посмях да мръдна, само стисках, колко време незнам и накрая съм заспала.  Обяснениео на този феномен е, че под нашата къща има подводна река и кварц и при триенето на водата и пясъка се получавало статично електричество, което излизало на повърхността.
  Накой разказва случай за плач на деца - според мен са разгонени котки. Нищо повече. И братовчед ми един път, като ми беше на гости чу подобни звуци и ме кара да ходим да търсим бебенцето Simple Smile).
  Тропането на тавана - много вероятно е да си има наематели белки и да си тичкат отгоре и звука е точно, като че ли човек ходи.

# 262
записвам се Peaceутре ще до4итам,4е стана много късно Crazy

# 263
Хора да не се притеснявате от тия неща аз също си имам  домашем полтъргайс ,много е приятен.НИщо зло не върши на майка ми и бяха направили магия със злато и той ни я показа .Златна гривна беше закачена на климатика но не от вътре а от вън и тои ни я показа ,3 дена ни правеше знаци към климатика и наи накрая дойдеха хара до го видят и намериха златна гривна ,ако не знаете да ви кажа че със злато се прави магия за смърт.Акови се случи нещо такова и намерите нещо златно което не е ваше отивате иго хвърляте на гробищата ,ако сте суеверни като майка ми (аз не бих го направила)  Laughing Laughing Laughing Тя много се плаши от тия неща а на мене м ие яко някакси радваме че си имаме полтъргайс в къщи ,а нея я е страх и като не показва признаци че е в нас и м истава кофти че го няма и мама като каже " е той сие заминал" и пак скучното ежедневие.Впрочем първия член на семейството който го усети беше кучето.Седиме си ния само аз и тя и както си спи изведнъж скача и почва да лае в определена посока на стената и така около полувин час ,не ми направи особено голяно впечатление ама след това загрях  Whistling

# 264
А някоя да е сънувала числата от тотото?
А сега сериозно.Сънувах баща си насред поляна с млада,зелена трева,краката му до коленете в земята.На следващия ден почина.
Отиваме на море.Мъжът ми трябваше да ни закара с приятелка и синът й,а той след 4 дни да дойде с още една приятелка и гаджето й.Решихме да оставим щерка ни при баба,да не пътува 1000км за един ден.Вечерта преди да отпътуваме загубихме ключа от колата-изведнъж изчезна.Звъни приятелката ми и казва,че й се подул зъба и е за лекар.Нямах желание да пътувам .На следващият ден паднахме в едно дере.
Майка ми отива на вилата,високо в планината.Прибира се бързо.Питам я какво става,а тя без думи ми показва странен знак на ръката си,където ни слагат ваксините.По прецизна татуировка не бях виждала,все едно печат,нямаше и микромилиметър отклонение.Била сънувала нещо,но не ми каза какво,трепереше.Търкала е с газ,спирт-не се маха.Изчезна постепенно.
Моя много близка.Хората,които и правят "мръсно" умират.Последно,преди 10 дена почина една внезапно,която е писала доноси за нея-най-общо казано,да не изпадам в подробности.
Имам черен котарак,чух нещо за черните котки,ама не помня
Майка ти да не би е да си е била легнала със медальон и то сребърен? И докато е спала да е попаднал на рамото и. Може да е получила алергична реакция към метала и резултата е отпечатък на медальона върху кожата. Точно като червено тату изглежда, с точна форма и сърби. И понеже и е парело и сърбяло е спала неспокойно е сънувала глупости.
Казвам това, защото съм го изпитала. На връх една коледа въпреки, че носех сребро от поне 2 години получих алергия и резултата беше същия - медальона все едно ме беше жигосал на гърдите. Виждаше се ясно кръгчето и овенчето в него, макар че беше мъничко. Освен това имах и обрив по врата от синджира.
 Съжалявам, ако съм разсеяла мистичните илюзии на някои. Аз също вярвам че има "нещо" и че това "нещо" е силата на мисълта и други способности , но на хората. Не мога да отрека магнитните ръце, защото видях този феномен с очите си. Една приятелка, с която бяхме на кафе реши да ми покаже способностите си. Взе ми запалката и си я лепна на ръката и каза "я, я дръпни лекичко" и аз я отръпнах на около 2 см, и усещах съпротивление, а като я пуснах тя се върна на дланта и все едно беше вързана с ластик. Беше много забавно.
  Склонна съм да вярвам и в живот след смъртта. Имаше питане дали някой е сънувал числата от тото-то. На дядо брат му е сънувал баща им, който му е казал 5 числа, и че ще спечели 5-ца от тотото и да купи подараци на всички с парите. Като се събудил веднага си записал числата, пуснал фиш и станало точно така, както казал прадядо ми в съня му.

# 265
А някоя да е сънувала числата от тотото?

Моя много близка, изключително земен и прагматичен човек. Сънува ги, запомни ги, пусна фиш ... и нищо. На следващата седмица я домързя - и излязоха всичките  Mr. Green Казвам истината. Сега аз пускам числата, когато се сетя и то от години ... най-много тройка  Simple Smile Моята позната твърди, че човек не трябва да съжалява за пари. Възхищавам се за начина, по който прие загубата на шестицата. Повечето хора биха се побъркали.

# 266
  • на кой му пука, майна
И аз съм работила в реанимация и съм видяла много смърт, но досег с духове не съм имала. Мои колеги са споделяли странни преживявания, но на мен лично не се е случвало. И слава Богу ooooh!
По принцип не вярвам особено в духове, но пък съм забелязала, че хората, които са вече в агония и на крачка от смъртта, много често викат майка си, която очевидно отдавна не е между живите, свои близки, виждат разни хора, говорят си с тях, смеят се дори. Аз по- скоро го свързвам с халюцинации, но знам ли, на всеки му се иска да вярва, че животът не свършва ей така и има нещо отвъд Simple Smile

Майка ми ми разказа, че когато е водила баба ми /бог да я прости/ към тоалетната, тя все казвала...ама аз немога да пикая /с извинение/ пред толкова много хора. А майка ми й казвала...ама какви хора, тук няма никой, а тя...ама как да няма цялата тоалетна е пълна с хора, които ме гледат.
Когато седяла в стаята питала дядо ми...защо не си ми казал, че имаме гости
До няколко дни или седмица починала  Sad Аз тогава бях в родилното, родих на 15-ти, а тя починала на 17-ти  Sad

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 09:52 от doniboni

# 267
и на мен ми се е случвало странно съвпадение на дати, и то на много хубави, с дати свързани със смърт. но аз го намирам за един вид добро знамение..Само мразя рожденния си ден, защото майка получи болки точно на рожденния ми ден\навършвах 7\ и след три дни почина  Praynig

# 268
Повече няма да ви чета-от както ви чета и на мен започнаха да ми се случват странни неща.А това че през ноща ходя на бегом до тоалетната и обратно е отделен въпрос.

# 269
Повече няма да ви чета-от както ви чета и на мен започнаха да ми се случват странни неща.А това че през ноща ходя на бегом до тоалетната и обратно е отделен въпрос.
а , мен дори ме е страх и да отида!  стискам ,ужас! Mr. Green Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт