Случи ми се нещо странно..

• 256 118
  • 1 065
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Повече няма да ви чета-от както ви чета и на мен започнаха да ми се случват странни неща.А това че през ноща ходя на бегом до тоалетната и обратно е отделен въпрос.
а , мен дори ме е страх и да отида!  стискам ,ужас! Mr. Green Embarassed

Ееее, чак пък толкоз  Mr. Green

Да не би да ходите на тоалетна в съседите  newsm78
шегичка  Hug Hug Hug

# 271
Случвало ми се е...
Сега като се връщам назад, го отдавам на недоспиване и умора, но  все пак не съм забравила нищо. Confused
Стана ми страшничко.. SadОтивам да спя.

# 272
Аз май не вярвам в такива неща, старая се да си давам логи4но обяснение за вси4ко, но все пак нека ви кажа какво ни се слу4и.На 17.02 се сгодихме с моя хубосник.Понеже живеем в друг град се прибрахме при родителите и приятелите ни(хем да си по4инем, хем да се по4ерпим) прибрахме се на 8.02 и казахме радостната новина. За да сме сами и да не пре4им отидохме в къщата на баба ми. Настанихме се и моя отиде да вземе дърва, донесе 1 кофа и се върна за още 1, като дойде втория път каза 4е някакви буркани са се с4упили(обяснение- казах му 4е сигурно някаква котка се  е вмъкнала и ги е съборила). Лягаме си ве4ерта и малко след това се 4ува как гардероба изкърца(обяснение-стар гардероб-нормално да изкарца).В събота беше задушница, но казаха 4е нетябва да се раздава щом в къщата имало радост.Понеже в стаята където спяхме има пердета и завеси, аз ве4ер спусках завесите , а сутрин ги дърпах за да влиза светлина. Единия ден се прибираме на обед и гледам прозореца отворен  #Crazy , а сутринта като дръпнах завесите беше затворен-странна работа. Мъжа ми каза 4е сигурна гадния ни комшия на прави номера(ама посред бял ден ли-ако е искал да не изплаши щеше да го направи ве4ерта). Последния ден преди да си тъгнем бяхме у нашите на гости. В момента в който ставахме от масата се 4у трясък и вси4ки се спогледахме, в другия край на стаята имаше шкаф (който никой не е  отварял) и от там се баше с4упила една купа- странна работа, за това нямам обясние. Майка каза, 4е сигуно дядовците ми са се разсърдили 4е не е раздала за тях. Аз не вярвам, не би ли трябвало да се радват за нас????

# 273
Само мразя рожденния си ден, защото майка получи болки точно на рожденния ми ден\навършвах 7\ и след три дни почина  Praynig

Rolling Eyes   spoko

А това че през ноща ходя на бегом до тоалетната и обратно е отделен въпрос.

И това, че откакто следя тази тема ме е шубе да отида до кухнята да си взема нещо сладичко късно вечер, както бях свикнала, също е отделен въпрос... newsm43

# 274
Аз работя в реанимация, където често умират хора, денем, нощем...Мои колежки споделят, че в едната реанимационна зала, често са виждали отвън на прозореца лица, а в тази зала № 3, имаше "сянка", която честичко се движеше..Виждахме я с периферното зрение, но я имаше. Веднъж само ми се случи,. НО за там го приемам и не ме е било страх. Защото има много души, които при такива обстоятелства са починали, че ...никога няма да намерят покой! ЛЕка им пръст...Винаги като почине човек, отваряме прозорец..заради душата..И сестрите, санитарите, докторите....И казваме "Бог да го прости, човека"..

а ти знаеш ли,че когато умре човек и се има отворен прозорец..или огледало,което стои срещу него..и той вампирясва  Twisted Evil ..така съм чувала..и душата му вечно търси покой....незнам колко е достоверно,но все пак ....  Praynig

Вампири, върколаци.. hahaha
Пусни си една търсачка с ключова дума" порфирия"! Peace

# 275
Баща ми никак не се имаше с бащата на майка!Ама така се маразеха толкова години....без основателна при4ина!Мама все се съобразяваше кога да отидем на село та татко да не се сърди!Не искаше да види дядо дори и на снимка! Sad
Дядо по4ина то4но на рожденният ден на татко!В същият 4ас когато той се е родил(с 4ас разлика)!
И сега години наред...всеки път когато баща ми празнува рожденнят си ден,си спомня за дядо!

Баба по4ина на скоро!Преди това да се слу4и,тя се обадила на майка-извикала и сестрите и,както искала да види и вси4ките си внуци,защото щяла да умре скоро(по нейните думи)!Майка не ми  се обадила,защото бях бременна в седмия месец а неискала да ме тревожи излишно!По нищо не си ли4еше 4е баба ще по4ине Rolling Eyes!Не беше болна....!
Събрала ги тя вси4ките...да се сбогува!Казала на майка,4е щяла да си отиде по Архангелов ден!Та да не пла4ела... Sad!Обяснила и каде са и дрехите за погребението,помолила я да я сложат при дядо!Казала и-,,Като ме погребете...вземи малко пръст от гроба та на 40-ят ден да ми запалиш свещ,4е ще е студено тогава и сняг може да завали,а едва ли ще можете да дойдете до село тогава!А и Рангел(брат ми) тогава имен ден...та кое по напред да правите!,,
Искала да ме види...,,Боне-казала,що не ми доведе и Дидка да я видя Sad,ще си умра ...а и пра вну4ето си няма да мога да видя!Ама така ми е писано...да знаете...по Архангелов ден ще е!,,
Седмица по късно леля влиза в стаята на баба да я види що не слиза за закуска...и я намира мъртва в леглото и!Погребението беше ден преди Архангелов ден Cry
После майка ми разказа 4е баба искала много да ме види...но си мислела,4е внимание иска,4е е от годините...На погребението не отидах....не намерих сили!Исках да я запазя в спомените си жива!А и бременна бях...неисках да се уплаша та нещо да стане с бебето...знам ли!!Неспирах да се обвинявам после,затова 4е не отидох да се сбогувам с нея!
На 40-ят ден сънувах баба!Беше се забързала към мен с протегнати ръце...Доближи ме,и ме прегърна толкова силно!Усетих 4е ми е простила...4е не ми се сърди!
На другият ден отидох до църквата ,запалих и свещ и подадох сладко(тя много го оби4аше)!
Пове4е не съм я сънувала!

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 19:32 от Djane

# 276
Преди татко ми да почине аз сънувах, че вървя към блока, в който живеем и виждам много хора, които стоят отпред. Влизам в къщи и виждам, че няма мебели, няма килими, нищо. След 2 дни почина.
А преди дядо ми да почине, баба ми сънувала, че един камион минал и отнесъл със себе си мрежата на къщата.
И в двата случая се предсказва загуба в дома.

# 277
Изчетох всичко на веднъж...от някои истории тръпки ме побиват...братовчедка ми ми често ми е разказа вала какво ли не...като бяхме по-малки все разправяше, че като отвори гардероба и вижда странни неща... аз най-често виждам сенки, даже ми е се случвало - усещам присъствие и си мисля, че е майка ми, даже с периферното си зрение виждам силует, и почвам да си говоря... Взех да ги приемам нормално тия неща...знам, че котките виждат какво ли не, а от 20 години все се намира по някое коте вкъщи...и децата до към 3 г. виждат. Най-често ми се случва посред нощ да се събудя и да видя разни светлини...много красиви...ярки...светещи точици...и едно усещане...за божественост... но естествено това не го разказвам, защото хората се смеят...брат ми ме спуква от подигравки...абе границата с отвъдното е много тънка...

# 278
  • Там където е семейството ми

Rolling Eyes   spoko

А това че през ноща ходя на бегом до тоалетната и обратно е отделен въпрос.

И това, че откакто следя тази тема ме е шубе да отида до кухнята да си взема нещо сладичко късно вечер, както бях свикнала, също е отделен въпрос... newsm43
Мъжът ми каза,че ще ми забрани достъпа до форума,заради това че чета именно тази тема  и всяка вечер,го будя,преди да отида до тоалетната.писна му на човека,да му развалям дрямката. Laughing

# 279
  • София
Цитат
И като излязли роднините видяли голямо кълбо, което се търкаляло надолу към реката.
това може да е кълбовидна мълния

# 280
  • в Низината
Какви са тези страшни истории  #Shocked Хора, довечера няма да спя заради вас.

# 281
Нямам силата да прочета всичко написано тъй като направо ми замръзна кръвта,въпреки че много харесвам такива истории,но нещо психиката ми не издържа   Rolling EyesМомичета имате невероятната дарба да преразказвате случилото ви се ,имах чувството че чета роман на Стивън Кинг.И аз съм имала такива преживявания и никога не съм ги отдавала на "лудост"от моя страна ,винаги съм вярвала в паранормалното.Това ,че не виждаме не означава ,че не съществува .Поздравления за темата ,много интересна и  различна.  Peace

# 282
Сега се сетих още нещо като преглеждах темата. Преди 2-3 години ми се случи наистина нещо странно. С мои приятелки пийнахме по 100 гр. водка и на мен ми стана много лошо. Бях много зле и те ме заведоха в бърза помощ. Не мисля че бях пияна. Помня всичко. Вкараха ме в спешното. Кръвното ми беше 180/120. Аз се чувствах много добре, беше ми леко. Изведнъж видях отгоре- от тавана младия лекар, как ми бие шамари и ме вика по име. Викаше ще я изпуснем. Моите приятелки само питаха докторе ще умре ли? Аз бях с отворени очи,чувах всичко но тялото ми не искаше да реагира.Не усещах нищо.Чудех се защо са толкова уплашени.Гледах се от горе и исках да кажа, че съм добре, но не можех. Изведнъж усетих силна болка в тялото си. Болеше ме лицето от шамарите.Почуствах се зле. А лекаря каза ще се оправи. Разказвала съм го на много хора.И само 1 човек каза че му се е случвало след като е припаднал.
Не знам какво беше това. Случвало ли се е на някой друг подобно нещо?

Да,на зет ми едно към едно!!!!

# 283
Това ми напомня за детските  години, когато се събирахме и си разказвахме за Дама пика, как отива в болница и взима малки бебета. Съгласна съм, че има съвпадения със сънищата и реалния живот, но чак пък толкова страхотии. Извинявам се, но повечето неща някак си като се замисли човек със здрав разум, няма как да повярва. Да Тома Неверни съм. Изказвам просто моето мнение, и не искам да предизвикам спор или зли нападки. Всичко това става на подсъзнателно ниво.

# 284
бърррррррррррррррррррррр, страшничко Shocked

Общи условия

Активация на акаунт