Случи ми се нещо странно..

• 256 061
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 360
И аз бих я кръстила Мая:)

# 361
Ама защо се побърквате от страх? Simple Smile Аз ги намирам всички тези случки за нормални и интересни. Даже с желание чета разказите.

Сънувах преди може би 2 седмици, че съм родила момиче. Всъщност аз често сънувам, че раждам пак момиче. Та вървим ние двете нанякъде и се чудя защо сме я кръстили Мая. Струва ми се много прибързано това решение. А в действителност дори не ни е минавало през ума това име. И я питам добре де, не искаш ли да се казваш Мия или нещо друго? И тя ми отговаря: Не, не, не искам. Искам Мая да се казвам. При което аз се стреснах и се събудих. И сега не знам да вярвам ли на съня си, ако е пак момиче. Simple Smile Макар че казват, че щом сънувам момиче, ще е момче. Но това е друга тема на разговор.
ако е момиче, а то ще е, кръстия я Мая... етето само ти е казало името си
майка ми така ме е сънувала, и така разбрала, че ще съм момиче, а когато съм се родила, съм била 1:1 с бебето от съня й Peace

# 362
Ама защо се побърквате от страх? Simple Smile Аз ги намирам всички тези случки за нормални и интересни. Даже с желание чета разказите.

ако е момиче, а то ще е, кръстия я Мая... етето само ти е казало името си
майка ми така ме е сънувала, и така разбрала, че ще съм момиче, а когато съм се родила, съм била 1:1 с бебето от съня й Peace
Peace
Аз дори съм чувала че ако бебето си харесва името,щяло да се роди много лесно...

Имам много случаи-странни,ако ви се четат:
Преди години,бях шантава тинейджърка,живеех сама в апартамента на нашите,и си слушам музика привечер...По едно време касетката свършва,и точно преди да изключи се чува някакъв дрезгав глас,като от преизподнята-Да пукнеш дано,кокалите ти кучетата да ги разнасят...И все в този род.Стреснато извадих късетката от късетофона,погледнах я,скоро не я бях слушала,и дори не бях сигурна дали е моя...Затова я хвърлих при другите,и излязох...Имах срещи по центъра...Никога след това не попаднах на нея,но в един ден когато се бях много отчаяла,се подсетих за този случай,и тогава изхвърлих всичките си касетки,както и подаръците ми от приятели...Въобразих си че може и магия някой да се е опитал да ми направи...

Попадала съм на вилата на бутилки,върху етикета на които имаше някакви писания...Но и мен не ме е било страх никога...Вярвам че има нещо което ни пази,а мойто нещо явно е силно... Hug

# 363
Всичко прочетох. Нямам такива случки. За щастие. Sunglasses

# 364
Преди 6 години в къщата в селото ,където е живяла майка ми с нейните братя и сестри решихме да празнуваме и да преспим там. Къщата е необитаема, даже нямаше ток. Та към 3 часа реших да сляза долу да спя , а всички се веселяха на горния етаж. Тъкмо се унасях и вратата СКРЪЪЪЦ и се отвори до край. Станах и я затворих. След малко пак същото... Откачих... Веднага се изнизах и запъхтяна горе им обяснявам какво става...А те ми се смеят леко подпийнали. Реших да си сляза и да спя в крайна сметка.Затворих плътно външната врата, да не би да има вятър, затворих и вратата на стаята. Сега като се сетя #Shocked  Вече съм заспала и отново ,но със силен трясък вратата се отвори, а не бавно като миналите пъти. При мисълта ,че е и рог тъмница...ужас. Изпаднах направо в паника докато се кача горе.За нищо на света не слизам повече. И както не ми повярваха роднините на моите теории, че това е дядо, починал преди 40 години там -доста се замислиха, защото след час едно куче лаеше и обикаляше като бясно около колата ми,която беше паркирана пред прозореца на въпросната стая.Кучето не се успокои много време и не можеше да го изгоним .Тичаше от едната врата на колата до другата и обратно.

# 365
В тинейджърските си години,най-добрата ми приятелка по цели нощи си говореше с някакъв дух,но на неразбираем език,макар че казваше че след като си разговаряли,значи някак го разбира,но сутрин нищо не помнеше...Никой не и вярваше,докато в изблик на ярост не беше повалила баща си,а той все пак си беше добре сложен мъж,и не се беше опитала да го удуши...След което естественно отново нищо не си спомняше...Един ден пред мен за минути успя да разкъса повечето си дрехи на парчета,и да изпотроши сума ти покъщнина...Тогава родителите и,се принудиха и викнаха някакви попове да освещават апартамента.Те разказали че блокът е строен върху старо турско гробище,и това явно е някой заблуден дух...След тяхното освещаване,тези нощни разговори мисля че спряха...Сега тя живее в чужбина,а въпросният апартамент е даден под наем от години...

Със същата ми въпросна приятелка,на един петък тринайсти,сме в апартамента на нашите,но оборотният,и пържим филиики.По това време брат ми беше малък и живееше също там...Пържим си значи с нея филиики/в яйца и после в тигана/,а те загарят.Намалих котлона,и в същият момент на вратата се чука.Свечеряваше се.Отварям озадачена,и гледам брат ми,се връща от училище.Питам го защо толкова рано,и защо чука а не звъни,пък той...Били го пуснали от училището защоно спрял тока...От тогава този котлон не работеше,докато не се ожених и мъж ми не го смени.Смяхме се с мойта приятелка,и отиваме в една трета в съседният блокщ да и разкажем.Тя живееше на първият етаж.Докато и разказвахме за филииките,и на тяхната врата се чука.Съседчето-момеченце,по малко от нас,оставил го баща му само,пък някой звънял на вратата и после бягал...Отидохме да видим какво става,и наистина звънецът започна да звъни.Гледаме ние няма никой.Пак звъни,пак гледаме няма никой.И накрая вече аз слязох долу да гледам кой ще звънне,пък звънецат започна сам да звъни,и не иска да спре.Накрая извикахме друг съсед мъж,и той изкърти звънеца та спря...Беше интересен петък тринайсти!Накрая тръгнахме за центъра на София,отново имахме среща,пък времето вместо напред,тръгна на зад... HugНе знам какво беше станало тогава с тези часовници,но ако сме тръгнали към 7часът надолу,то значи към 6часът бяхме стигнали...А междувременно питахме хората по пътя за времето,и много се забавлявахме...

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 00:03 от Червената Шапчица

# 366
  • Mediterraneo
Два дни преди да почине, синът ми беше станал много любвеобвилен. Все ме търсеше и постоянно повтаряше колко много ме обича...Целуваше ме навсякъде...
Когато тръгвахме за болницата за последен път, той вече не беше никак добре. Баба ми му предложи сандвич и то милото се усмихна и го взе... Сбогува се с нея по свой начин...

# 367
Страшни случки (да чукам на дърво) не съм имала...И слава Богу, че съм голяма бъзла и сигурно ще се гътна Embarassed
Преди няколко дни обаче сънувах починалия ми дядо - бяхме вкъщи, правех си чай и го попитах дали и той иска. Каза "да". Помоли вместо захар, да сложа мед - 2 лъжици. После започна да се смее много сърдечно, погали ме по главата, а аз му казах, че много го обичам. Нататък вече не помня. Интересното беше, че го сънувах на именния му ден  - Рождество Христово. Като се събудих ми беше много хубаво на душата. Радвах се, че съм успяла да му кажа колко много го обичам, защото последния път когато го видях жив, нямах тази възможност. 

# 368
  • по пътя на светлината
От старите хора знам,че не е хубаво да разговаряш ,да се докосваш или тръгваш на някъде на сън с мъртвите.

# 369
# 370
От старите хора знам,че не е хубаво да разговаряш ,да се докосваш или тръгваш на някъде на сън с мъртвите.
Аз само знам да тръгваш с тях. Също съм сънувала и говорила с починалия си дядо, писала съм за това по-напред в темата.

# 371
Аз знам че не трябва да им даваш нещо,в съня си на мъртвите...А също съм сънувала дядо си.Когато той почина,това стана в друг град,бе дал тел.на братовчед ми,а всъщност той живееше с нас,и това много ме учуди,а и се оказа че е бил в болница три дни преди това,но на никой не се беше обадил...Та като почина,все си мислех че нещо ни е бил сърдит на нас...И след време дори го сънувах как ми казва-Ти нито ще ме завиеш,нито храна ще ми поднесеш...И исках да отида на гроба му,пък той е далече,на село,и нямахме със какво да стигнем до там,защото Коко тамън се беше родил...И започнах да нося в църквата всяка неделя питка...Купешка но все пак...И малко след това го сънувах как топи в прясно мляко обикновенни бисквити,и ме черпи с тях...Майка каза че това било на хубаво,и че ако ми се е сърдел,сигурно ми е простил...

# 372

Най-вече да тръгваш с тях !

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 14:50 от amber

# 373
Какво точно имате предвид под "не е на хубаво"? Да тръгнеш с тях мога да си обясня защо, но да говориш?
Всъщност ето какво намерих в съновника: "Покойник да видиш в съня си е предупреждение. Ако видиш починалия си баща или разговаряш с негом вероятно ще сключиш неизгодна сделка. Нужно е да бъдеш особено внимателен в работата  си, защото си заобиколе от врагове. Ако този сън се яви на жена, тя трябва да внимава, защото репутацията й е застрашена. Ако сънуваш, че починалата ти майка идва при теб, значи си прекалено чувствителен и това ще ти донесе само проблеми. Подобен сън може да вещае и заболяване на някой твой близък. Починал брат или друг роднина, а също и приятел, ако видиш насън в най-скоро време някой ще потърси от теб съвет или парична помощ наяве. Ако покойникът в твоя сън изглежда жизнерадостен или щастлив, това значи, че се намираш под нечие лошо влияние и рискуваш да си навлечеше неприятности и да претърпиш загуби. Ако разговаряш с отдавна починал роднина и той се опитва да изтръгне някакво обещание от теб, това е предупреждение, че в твоя живот ще започне лош период, ако не се вслушваш в съветите на приятелите си. Гласът на мъртвия е форма на предупреждение, изпратено ни свише, което мозъкът ни е способен да възприеме"
и още:
"Мъртвец, ако възкръсне в съня ти, ще ти се роди син, очаква те благополучие. Ако видиш мъртвец насън, наяве ще срещнеш човек, когото не си виждал от дълго време. Чака те и някаква печалба. Ако мъртвецът те покани да го последваш, не е на добро - очакват те лоши събития. Ако закопаваш мъртвец, вероятно се занимаваш с нечестни сделки. Мъртви хора - избавление. Ако целуваш мъртвец, ще живееш дълго. Ако му подаряваш нещо, очаквай неприятности"

Даааа....Според съновника,  да чакам все лоши работи... Confused

# 374
Починал роднина,приятел,усмихнат,неусмихнат.... Stop

Аз знам,че ако сънуваш човек,който вече е починал,скоро ще срещнеш някой познат когото не си виждал/а отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт