Случи ми се нещо странно..

• 256 114
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 375
Миналата седмица сънувах покойните си баба и дядо. Показах детето си на дядо и казах:"Виж какъв правнук имаш". Той помилва сина ми и ми отговори: "Той ще си има и сестричка и ще се казва.... " (не съм бременна). Не мисля, че сънят ми е странен- дни преди това си мислех колко хубаво би било ако баба и дядо са живи Sad .

# 376
Сега да разкажа и аз  няколко неща.По принцип не вярвам с демони,духове и тем подобни неща,дори никак,обичам мистични филми такива необясними,но иначе съм си прагматик... Вярвам обаче,че имам много силно развито 6 чувство,много пъти ми се е случвало да виждам неща които ще ми се случат,тоест представям си,че това така ще се  случи и след време става,от най безобидни случки като това,че казвам на майка,внимавай като готвиш,защото ще обърнеш тенждерата и ще паднеш после на пода  като се подхлъзнеш,забравяме какво съм и казала и не минава и 2 часа и тя готви и се случва това същото..
Имах и 6-тото чувството,месец преди да се разделим с бащата на детето ми,че той ще ме остави заради друга жена,дори знаех жената,просто знаех,без  да сме имали никога такива проблрми заради жени,мъже,всичко вървеше супер... Но като ми  влезна тази мисъл,без да ми е  давал поводи да се съмнявам в него и така стана,разделихме се точно заради тази жена която ми се явяваше в подсъзнанието,че ще е заради нея..Та имам чувството,че човек понякога знае какво ще му се случи,просто му се върти е главата.[/
Може би мозъка ми е работил и е нареждал информацията,без аз да си имам и понятие,че ще стане така,повярвайте никой не очкваше,че точно с нея ще се залюби,дори е казвал каква е гадна и каква му е противна... а и тя щеше да се жени... Изобщо никой не можеше да повярва,че ние се разделяме заради жена и то тази...
За сънуване на мъртъвци,случвало ми се е 2 пъти,единият път и най реален е,когато дядо ми почина,не успяхме да отидем навреме за погребението,дълъг път 460 километра,млад шофьор аз,майка ми и барт ми,нямаха книжки,много бързахме,ама не упсяхме,дори щеше да ни блъснат.Когато пристигнахме,го бяха погребали преди 3 часа точно.
На вечерта с брат ми спахме в едната стая на къщата,тогава сънувах как дядо ми идва смръщил вежди и ме гледа много строго,скара ми се много лошо,че ни чакал в болницата още преди да почине,да се простим с него,а ние не сме идвали и не сме идвали.. Събуди се и бях много уплашена,тогава видях,че и брат ми се размърда,питах го защо не спи,той ми каза,сънивах дядо,че ми се  кара ,че не дойдохме на време дори и за погребението му....
Е няма как двама човека да сънуват едно и също нещо,по едно и също време...
Има нещо но какво е,може би човекът е енергия,когато земната му обвивка умре,остава енергията и тя може би е душата всъщност...
Другият случай,когато сънувах мъртвец,беше една съучиничка ,която се самоуби като бяхме 11 клас,завършвахме,падало се е да стоя по някой часове с нея,не можах да отида на погребението,уплаших се тогава.След няколко седмици я сънувах,само така образа и,уплаших се и я прогоних насън,казах да си отива,повече след това не съм я сънувала и слава богу,беше много страшно...

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 16:08 от Лимонка Киселинкова

# 377
  • София
Аз дори съм чувала че ако бебето си харесва името,щяло да се роди много лесно...
Знаех си, че трябва да го кръстя Валентин, тууууу. Ама нали баби с претенции си имаме.... Wink

# 378
Егати гадната тема. Подсети ме за една случка, която ми се случи преди време, но не ми се разказва изобщо.  Sick

# 379
Два дни преди да почине, синът ми беше станал много любвеобвилен. Все ме търсеше и постоянно повтаряше колко много ме обича...Целуваше ме навсякъде...
Когато тръгвахме за болницата за последен път, той вече не беше никак добре. Баба ми му предложи сандвич и то милото се усмихна и го взе... Сбогува се с нея по свой начин...

Hug Cry Hug

# 380
Сънувала съм починали роднини и един приятел... Не ме е страх от тях.
Нощта след като почина баща ми, аз спя и се събуждам от това, че някой звъни на външната врата. Навсякъде е тъмно и аз отивам опипвайки в сумрака до нея, поглеждам през шпионката и виждам три светещи бели фигури без ясни очертания. Решавам, че ми се привижда и премествам погледа си, после пак поглеждам и пак са там. Светвам лампата и отново поглеждам, нямаше ги. Никой друг не беше чул звънеца.
Нощта, когато е починала бабата на мъжа ми(която съм виждала веднъж) я сънувам, че й отивам на гости и тя ми подарява крава. (Бях бременна в 9м
Преди време имах едно гадже, който ми беше дал да нося негова гривна. Докато я носех твърде често си представях кървища. Въранах му я и кървищата спряха...
Бременна в 7м отиваме с мъжа ми и дъщеря ми на видеозон да гледаме бебето. Лекаря обаче открива лека аномалия, която може даде отражение, а може и да няма никакви последици. Едвам сдържам сълзите си, поглеждам дъщеря ми, която ми се усмихва и ми прави така newsm10 (никой около нас не използва този знак). Впоследствие се оказа, че няма отражение.

# 381
  • Sofia
Ама защо се побърквате от страх? Simple Smile Аз ги намирам всички тези случки за нормални и интересни. Даже с желание чета разказите.

Сънувах преди може би 2 седмици, че съм родила момиче. Всъщност аз често сънувам, че раждам пак момиче. Та вървим ние двете нанякъде и се чудя защо сме я кръстили Мая. Струва ми се много прибързано това решение. А в действителност дори не ни е минавало през ума това име. И я питам добре де, не искаш ли да се казваш Мия или нещо друго? И тя ми отговаря: Не, не, не искам. Искам Мая да се казвам. При което аз се стреснах и се събудих. И сега не знам да вярвам ли на съня си, ако е пак момиче. Simple Smile Макар че казват, че щом сънувам момиче, ще е момче. Но това е друга тема на разговор.
ако е момиче, а то ще е, кръстия я Мая... етето само ти е казало името си
майка ми така ме е сънувала, и така разбрала, че ще съм момиче, а когато съм се родила, съм била 1:1 с бебето от съня й Peace

Като бях бременна последният път сънувах, че гледаме бебето на цветен ехограф  - беше момченце и имаше моето лице .
Реших, че сънят ми ще да е пророчески и се настроих , очаквах такова бебе.
Като ми го донесоха след раждането реших, че е  станала грешка и това не е моето дете - видя ми се толкова грозно и нямаше нищо общо с мен, съвпадна само полът.  Laughing
Сравнявах номерата на лентичките и не можех да повярвам, че  ТОВА е моето бебе.
После намерих бебешки снимки на мъжа ми - 1:1 са двамата!
Сънят ми изигра лоша шега!  Laughing

# 382
Когато почина дядото на моя мъж,той отиде на погребение,а аз с децата останах в къщи.Вечерта бяхме сами,беше едно такова тягостно.На дъщеря ми не й казахме,за да не се разстрои(постепенно я подготвихме и едва тогава й казахме).Лягаме си,а тя неспокойна върти се и бълнува нещо.На сутринта закусваме и тя ми казва-мамо снощи сънувах кошмар(беше на 4г.и 2м.и за първи път споделя,че изобщо сънува).Сънувала,че й се счупило предното зъбче и много я боляло,каза и други неща обаче аз останах потресена.Знам,че счупен преден зъб означава точно смърт на близък човек.

# 383
Ама защо се побърквате от страх? Simple Smile Аз ги намирам всички тези случки за нормални и интересни. Даже с желание чета разказите.

Сънувах преди може би 2 седмици, че съм родила момиче. Всъщност аз често сънувам, че раждам пак момиче. Та вървим ние двете нанякъде и се чудя защо сме я кръстили Мая. Струва ми се много прибързано това решение. А в действителност дори не ни е минавало през ума това име. И я питам добре де, не искаш ли да се казваш Мия или нещо друго? И тя ми отговаря: Не, не, не искам. Искам Мая да се казвам. При което аз се стреснах и се събудих. И сега не знам да вярвам ли на съня си, ако е пак момиче. Simple Smile Макар че казват, че щом сънувам момиче, ще е момче. Но това е друга тема на разговор.
ако е момиче, а то ще е, кръстия я Мая... етето само ти е казало името си
майка ми така ме е сънувала, и така разбрала, че ще съм момиче, а когато съм се родила, съм била 1:1 с бебето от съня й Peace

Като бях бременна последният път сънувах, че гледаме бебето на цветен ехограф  - беше момченце и имаше моето лице .
Реших, че сънят ми ще да е пророчески и се настроих , очаквах такова бебе.
Като ми го донесоха след раждането реших, че е  станала грешка и това не е моето дете - видя ми се толкова грозно и нямаше нищо общо с мен, съвпадна само полът.  Laughing
Сравнявах номерата на лентичките и не можех да повярвам, че  ТОВА е моето бебе.
После намерих бебешки снимки на мъжа ми - 1:1 са двамата!
Сънят ми изигра лоша шега!  Laughing

Точно преди да родя първото си дете, сънувах бебе и реших, че това ще е тя... но като се роди изобщо не приличаше. Когато родих второто си дете, разбрах че него съм сънувала...

Нощта преди да започна да раждам сънувах, че съм на поляна и над нас кръжи много красива синя птица. Протегнах ръка за да кацне на нея и въпреки силното съмнение на околните тя наистина кацна на ръката ми. Няколко дни преди второто ми раждане сънувах много подобен сън.

# 384
  • на село
вчера ми се случи нещо .... не страшно, но доста странно. Влязох да къпя малкия в банята. По едно време чувам че някой свири на йониката му. Чува се мелодия. Отварям вратата на банята и се ослушвам, но мелодията спря. Реших че мъжа ми се е върнал, виках го по име но него го нямаше. Продължихме да се къпем и пак - йониката свири. Пак отварям, пак викам мъжа ми и пак нищо. Така няколко пъти. Странно ми е, нямам обяснение...

Не се шашкай - няма нищо странно  Mr. Green. И на дъщеря ми йониката свири, когато я забравим включена - един вид напомняне да я изключим, за да не се изтощят батериите. Ама в началото и аз се опулих.

# 385
  • Sofia
Точно преди да родя първото си дете, сънувах бебе и реших, че това ще е тя... но като се роди изобщо не приличаше. Когато родих второто си дете, разбрах че него съм сънувала...

Няма да разбера кого съм сънувала, защото 4-ти път не мисля да раждам!  Grinning

# 386
вчера ми се случи нещо .... не страшно, но доста странно. Влязох да къпя малкия в банята. По едно време чувам че някой свири на йониката му. Чува се мелодия. Отварям вратата на банята и се ослушвам, но мелодията спря. Реших че мъжа ми се е върнал, виках го по име но него го нямаше. Продължихме да се къпем и пак - йониката свири. Пак отварям, пак викам мъжа ми и пак нищо. Така няколко пъти. Странно ми е, нямам обяснение...

Не се шашкай - няма нищо странно  Mr. Green. И на дъщеря ми йониката свири, когато я забравим включена - един вид напомняне да я изключим, за да не се изтощят батериите. Ама в началото и аз се опулих.
Ха!Преди години,когато излязоха часовниците-радио,си бях купила такъв,но така и не се научих да го настройвам сутринта в 6часът ли да ми звъни,или следобед...И майка редовно ми се сърдише че я стряскал...Като се върнела от работа,и казва -Тъмън се отпусна,и изведнъж от твойта стая,някаква силна музика,пък теб те няма,и...

# 387

Няма да разбера кого съм сънувала, защото 4-ти път не мисля да раждам!  Grinning

Може да е някой племенник или бъдещ внук  Grinning

# 388
Не искам да ви развалям илюзиите, че сте били посетени от свои починали близки, които ви закрилят и пр.Обаче монетата си има и друга страна.Другото обяснение е , че всъщност м/у света на живите и мъртвите има огромна "бездна", със сигурност непреодолимо разстояние.Така, че ние не можем да общуваме с тях.А това, което ни спохожда, дали насън, дали наяве, или при някоя "ясновидка" са демони.Те не са дяволи със заострени опашки и вили в ръцете Naughty, а много интелигентни/но ЗЛИ/ духовни същества.А това е само един от опитите им  да ни измамят, че нещата не са такива, каквито всъщност са.Както казах , това е друга гледна точка, има доказателства за нея, но не ми се пише.
              леле като прочетох какво си прижевяла и направо изперках дано никога да не ми се случи такова нещо

# 389
Има и ангели все пак.

Общи условия

Активация на акаунт