Аз ги намирам всички тези случки за нормални и интересни. Даже с желание чета разказите.
Макар че казват, че щом сънувам момиче, ще е момче. Но това е друга тема на разговор.
Аз ги намирам всички тези случки за нормални и интересни. Даже с желание чета разказите. 

Вече съм заспала и отново ,но със силен трясък вратата се отвори, а не бавно като миналите пъти. При мисълта ,че е и рог тъмница...ужас. Изпаднах направо в паника докато се кача горе.За нищо на света не слизам повече. И както не ми повярваха роднините на моите теории, че това е дядо, починал преди 40 години там -доста се замислиха, защото след час едно куче лаеше и обикаляше като бясно около колата ми,която беше паркирана пред прозореца на въпросната стая.Кучето не се успокои много време и не можеше да го изгоним .Тичаше от едната врата на колата до другата и обратно.
Не знам какво беше станало тогава с тези часовници,но ако сме тръгнали към 7часът надолу,то значи към 6часът бяхме стигнали...А междувременно питахме хората по пътя за времето,и много се забавлявахме... Препоръчани теми