Случи ми се нещо странно..

• 255 859
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 585
Като малка ми се случи следното: посред нощ се събудих и видях на фотьойла да стои и да ме гледа младо момче, с къса коса, даже беше облякъл моя пуловер. Стреснах се, затворих очи, отворих ги - пак беше там, но гледаше през прозореца. Обърнах се към стената и заспах. Онзи ден го разказвах на мъжа ми и той каза, че съм видяла него, но в бъдещето, защото като ме видял за първи път съм спяла на същия диван и той е седял на същия фотьойл и ме е гледал, даже като се замисля и същата прическа имаше ...

# 586
Като малка ми се случи следното: посред нощ се събудих и видях на фотьойла да стои и да ме гледа младо момче, с къса коса, даже беше облякъл моя пуловер. Стреснах се, затворих очи, отворих ги - пак беше там, но гледаше през прозореца. Обърнах се към стената и заспах. Онзи ден го разказвах на мъжа ми и той каза, че съм видяла него, но в бъдещето, защото като ме видял за първи път съм спяла на същия диван и той е седял на същия фотьойл и ме е гледал, даже като се замисля и същата прическа имаше ...

Зорика, някой да ти е казвал, че имаш способности на вещица? Grinning Обикновенно те на млади години викат образа на бъдещия си съпруг...

# 587
Не са ми казвали, но съм си го мислила.
Една вечер в края на април изпращах приятела, която ми беше на гости, тя пожела да си скъса лаленце от градината, а същата година лаленцата изникнаха с много къси дръжки, а аз й отговорих: Не може, ще ми трябват за погребението на баба ...
Същата вечер баба почина, е беше на легло, но внезапно се влоши ...
Друг случай: Работех в един хотел камериерка и гледам едната колежка тича по коридора, казах й: Не тичай. След час като я видях, беше паднала докато тичала и си избила предните зъби ...
Ох, майка ми казва: "Имаш мръсна уста", за това избягвам да говоря сериозни неща. Обикновено вицове разказвам, забавни истории, защото иначе всичко се случва ...

# 588
Не са ми казвали, но съм си го мислила.
Една вечер в края на април изпращах приятела, която ми беше на гости, тя пожела да си скъса лаленце от градината, а същата година лаленцата изникнаха с много къси дръжки, а аз й отговорих: Не може, ще ми трябват за погребението на баба ...
Същата вечер баба почина, е беше на легло, но внезапно се влоши ...
Друг случай: Работех в един хотел камериерка и гледам едната колежка тича по коридора, казах й: Не тичай. След час като я видях, беше паднала докато тичала и си избила предните зъби ...
Ох, майка ми казва: "Имаш мръсна уста", за това избягвам да говоря сериозни неща. Обикновено вицове разказвам, забавни истории, защото иначе всичко се случва ...

В родата си нямаш ли баби които са имали дар и са правели магии?
Не те подстрекавам, това е огромна отговорност, но обикновенно с подобни дребни знаци се започва.  newsm78

# 589
Сестрата на баба ми ме научи да гледам на боб. Имам и двама чичовци които гледат на кафе, но по-близките с които съм общувала не вярват в паранормални явления. Имам едни карти с които гадая, доста "клиенти" имам, но не съм си позволявала да взимам пари за услугата, просто така за забавление. Казват, че познавам, искало ми се е понякога, но мисля, че е твърде голяма отговорност за толкова непостоянен и несериозен човек като мен.

# 590
Crazy побърках се,аз си мислех че си внушавам  Blush
Майка ми ми е разказвала,че когато е била бременна с мен в старата им квартира на остъклението на терасата е видяла силует на мъж,а вечерта печката на дърва и въглища горяла без пушек,не са и били сложени тръбите  Crazy
Една Коледа,моят дядо кади с тамян,минава всички стаи и после сядаме на масата,когато от кухнята изпадаха всички чинии от рафта,но интересното ,че самият рафт нито беше счупен,нито паднал  Rolling Eyes

Онази вечер когато бях сама със щерката ми се чу ,че някой отвори вратата на някоя от стаите,не обърнах внимание,помислих че си въобразявам  Crazy А да не ви казвам колко пъти когато вечер ходя до кухнята ми се струва,че някой ходи след мен,бррр  Crazy

Случвало ли ви се е цялото ви тяло изведнъж да потрепери,но не да те побият тръпки от емоция,а така изведнъж,без да е студено примерно  Rolling Eyes
Няма да спяяяя довечера определено  Crazy ooooh!

zorika,изумителна си  Hug .Няма ли как да ми хвърлиш едни карти отдалеко.....

# 591
 Simple Smile здравейте!

А аз си мислех, че съм единствената която усеща бъдещето, на която са се случвали странни неща... ще ви споделя съвсем на кратко някой историй.
В период от пет години починаха 6 мой близки хора, всички в една и съща къща... Аз бях на 17, и оставах да спя често при баба ми (останала сама след загубата на останалите), във въпросната къща. Една вечер, се събудих от необяснима топлина, пот се стичаше по цялото ми тяло. Завъртях се в леглото си и останах смразена от гледката в стаята - на сред пода се беше извисила дълга,широка врата от която извираше гъста мъгла... От много малки се събирахме там по празници и ваканций и всички ние,внучетата на баба и дядо сме усещали нещо плашещо там. Усещахме че има нещо, че нещо ни следи.
Няма да описвам как реагирах и как успях да не полудея докато се съмне.след тази случка с вратата.
Когато накрая почина и баба ми, на третия ден от погребението с гениалния си ум,аз, братовчедка ми и сестра ми( почти на една възраст всичките- 20г.) сметнахме за добре да останем да пренощуваме сами там. Вечеряхме,стояхме си в хола но дойде и момента да се наложи и ходенето в другите стай. Подадох си главата първа, всички пристъпвахме към коридора примиращи от страх, протеганх си ръката, светнах лампата и какво си мислите- тя започна да светва и да изгася сама. Бързо и светкавично..  След това в продължение ан няколко дена изгоряха всички лампи там...
Друга история.  Живях на квартира за две години в Търново. Един ден хазяиката ми представи баба си, смятала да я остави да пази къщата докато тя е на екскурзия в Париж. Няколко пъти бабичката ме навестяваше от скука,или молеше да и помоган с нещо или подобни. И все говореше за почианлия си преди 20 години съпруг.
Аз и съчувствах и не обръщах особено внимание, докато същата вечер започнаха странностите от който и до ден днешен настръхвам. Та, останахме в три етажната къща само аз и тя. Лежа си аз в леглото и чувам страшен трясък от кухнята, а вратата ан банята се затваряше и отваряше сама. Много ме беше страх и не отидох да видя. На другата сутрин всички буркани и кутийки от плота бяха пръснати по пода,само един единствен буракн с мед, стоеше непокътнат.  Всичките ми познати започнаха да се подигарват че бабата се е "развихрила".  hahaha   Но всички останаха безмълвни, когато се случиха иостаналите неща... Посред нощ,спим си аз и приятеля ми. Ставам , тръгвам към коридора ,погклеждам към тавана и виждам целия абажур да виси наполовина изтръгнат. За да стане това, трябва янкой да виси и да се клати ан него минимум няколко часа,  и то як мъжага, не и ниска хилава баба...  Иамше още , шишета оставени на масата с капачката на долу и странни размествания в хладилника.
Това приключи с отпътуването ан бабата Shocked
Искрено съжалявам ако съм ви отегчила,май се отпусанх преаклено, а това са само много миниатюрна част от всичко което съм преживяла и усещанията ми...  Благодаря.

# 592

Случвало ли ви се е цялото ви тяло изведнъж да потрепери,но не да те побият тръпки от емоция,а така изведнъж,без да е студено примерно 

За това старите хора казват,че Смъртта е минала покрай теб.....

# 593

Случвало ли ви се е цялото ви тяло изведнъж да потрепери,но не да те побият тръпки от емоция,а така изведнъж,без да е студено примерно 

Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked doh значи съм трагичен случай,доста често го усещам

# 594

Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked doh значи съм трагичен случай,доста често го усещам
Баба ми е казвала,че когато усетиш нещо страшно(както момичетата са писали,че виждат някой или някой ги натиска и не могат да помръднат) направи кръстен знак,ако не можеш помисли си ....Прекръсти се на ум.Всичко минава на секундата!Пробвала съм - действа....
Мога да разкажа доста странни случки и за себе си...,но това винаги помага.

# 595
На секундата не минава. Мислено се кръстех непрекъснато (физически не си способен нищо да направиш, то ти изпива всичката енергия). Трудно е разбира се да кажа колко дълго се гледахме с него, но по мои субективни усещания около 2-3 минути. Не знам кръстенето ли го прогони и за какво въобще беше идвало, но така или иначе си отиде. Laughing
Повече от 10 години са минали откакто го видях.  newsm78Все едно беше вчера, толкова ясно се е запечатило.

# 596

Ай стига бе, на мен като по-малка ми се случваше често, сега пак, но по-рядко. Мисля, че е някаква моментна конвулсия или мускулен спазъм. Винаги съм се чудила, как изглежда на хората отстрани, като потреперя без никаква причина. Гледат ме леко изумено  Shocked.

# 597

Ох, Shocked ,това не го знаех.Аз иначе постоянно нося кръстче на врата си дори и като спя.Вярвам ,че ме пази Praynig

# 598
С мъжа ми само се гаджосвахме, още го държех далече от семейството си и не беше виждал дъщеря ми от първия ми брак  - та той един ден ми разказва съня си, къде на шега, къде със сериозен тон, че сънувал, че високо русокосо момиче, медик, тича към него и го прегръща, доста по-младо от него, а той някъде на 50.Тогава беше на 36-37г.  И помислил че с това момиче ще живее...
Аз съм тъмнокоса и съм 1, 56 - та си викам едва ли мен е сънувал  #Cussing out
След 5-6 месеца, когато нещата станах сериозни помежду ни и се говореше вече за съвместно съжителство, реших да го запозная с дъщеря ми, която тогава беше на седмица преди да направи 8 години.
Мина време и заживяхме и една вечер ми казва: знаеш ли, сгрешил съм, мислих, мислих..и тогава в оня съм не съм видял бъдещата си жена, а бъдещата си дъщеря - нашето момиче ще стане голяма красавица да знаеш и доста ще е висока. Факт е , че сега, 3 години след оня сън, дъщеря ми е с два пръста ПО-висока от мен и отсега се готви лекар да става...
..но неговите сънища по-принцип са все пророчески...

# 599
Една позната ми разказа как при смяната на жилището си решава да изхвърли в контейнера плюшена играчка Пинко,понеже главата му вече била прокъсана. Хвърля го, връща се в къщи вижда главата отново на леглото си....

Общи условия

Активация на акаунт