Случи ми се нещо странно..

• 255 820
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 600
Една позната ми разказа как при смяната на жилището си решава да изхвърли в контейнера плюшена играчка Пинко,понеже главата му вече била прокъсана. Хвърля го, връща се в къщи вижда главата отново на леглото си....
Възможно е да е някакво послание напр .да я накара да преосмисли отношенията си с притежателя на играчката(може би детето й) или ако по някакъв начин го е обидила ,дори и неволно ,това да е знак  .Тя има ли идея какво може да значи това?

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 16:33 от Danatea

# 601
Една позната ми разказа как при смяната на жилището си решава да изхвърли в контейнера плюшена играчка Пинко,понеже главата му вече била прокъсана. Хвърля го, връща се в къщи вижда главата отново на леглото си....

Твойта позната според мен има нужда от психолог. Нека потърси квалифисирана помощ.

Да видиш умрял на леглото примерно ще се съглася (плод на силната липса), ама главата на плюшената играчка, според мен е притеснително от където и да го погледнеш Tired.

# 602
Аз не съм сигурна дали вярвам в тези неща...Понякога-да,понякога не...
За мое нещастие още снощи вечерта се натъкнах на тази тема.Когато си легнах бях много притеснена,капеха остатъчни капки от дъжд,които направо ми изкарваха акъла  #Crazy Гледах в стаята и започнаха да ми се привиждат едни неща  ooooh! Завих се през глава и чак тогава заспах...
На някои от историите имам свое лично що годе логично обеснение(не е свързано с медицината),но помня че имаше и такива,за които нямах,но в момента не се сещам за тях.И по добре  Stop
Но ако има някой тук,който разбира от тези неща и има обяснения за тях,ще се радвам да ми пише, и да ме поуспокои малко...Мисля,че няма дух,който би ме притеснявал,но все пак  Confused Praynig
Страх ме е повече от това,което сама мога да си въобразя,защото след такива разкази,вечер само аз си знам какво ми минава през главата...А ако ми се случи,мисля че може да ми се пръсне сърцето...
Само не мога да разбера как така духовете дишат...Нали нямат тяло?Или само могат да възпроизвеждат шумове  Thinking
И наистина ли има такива,които се скитат под земята?Няма ли начин да намерят покой?
Всъщност,доста въпроси имам,те са моят път към истината за всичко това,защото още не съм я намерила,а ми се иска.
И да,нещо което предупреждава за съдържанието на теми като тази е наложително,виждате ли как влияе на по-страхливи като мен  Tired

# 603
Аз също си мисля,че за всяко нещо си има логично обяснение.Всеки шум и всяко видение може да е плод на нашето въображение,следствие от нещо преживяно или нещо силно желано,но знам ли... Rolling Eyes
И аз докато четох попаднах  на доста необясними неща,но все пак си мисля,че са необясними за МЕН Praynig

# 604
Линкът от клипчето по-долу е заснет с любителска камера.
До колко е достоверно не знам, но когато го гледах в ютюб преди година и нещо
ми настръхна косата и наистина се разстресох. И после бая ме беше шубе.
Предупреждавам плашливите, че си е доста стряскащо и страшно, да не го гледат.

http://www.vbox7.com/play:537d9287

Учудена съм колко много му се връзвате на този клип. В най-лошия случай това е някой луд.
Светят поради същата причина, поради която светят и на тези мацки  Grinning http://www.youtube.com/watch?v=stXN9F_zBl0

Нищо чудно просто да се е  скъсала, когато е тръгнала да я изхвърля.

Имам силна  вяра в Невидимия свят, но в повечето истории особено към края на темата ми струва, че някой просто има развинтена фантазия, която е направила от мухата слон. Макар, че  точно Въображението е "връзката между двата свята" така да се каже.

# 605
  • Варна

Случвало ли ви се е цялото ви тяло изведнъж да потрепери,но не да те побият тръпки от емоция,а така изведнъж,без да е студено примерно 

За това старите хора казват,че Смъртта е минала покрай теб.....

Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked doh значи съм трагичен случай,доста често го усещам

Ммммм, не си единствена ooooh! И на мен ми се случва често и хората около мен ме гледат учудено Confused

# 606
  • Linz
Joy
Това е смешно hahaha

На главата на Пинко също се смях Laughing
Хора, не се връзвайте толкова Wink

Случвало ли ви се е цялото ви тяло изведнъж да потрепери,но не да те побият тръпки от емоция,а така изведнъж,без да е студено примерно 

За това старите хора казват,че Смъртта е минала покрай теб.....

Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked doh значи съм трагичен случай,доста често го усещам

Ммммм, не си единствена ooooh! И на мен ми се случва често и хората около мен ме гледат учудено Confused
И на мен ми се случва често, обикновено когато не ми е комфортно.

# 607
Joy
Това е смешно hahaha

и на мен ми стана смешно,даже се смях с глас Embarassed Laughing

# 608
  • Варна
Като прочетох за главата на Пинко се сетих за една визитна картичка, която изхвърлях цели два пъти и после я намирах пак в чекмеджето на бюрото ми. Не помня дали я хвърлих трети път. То, какво да се моря да я хвърлям, като знам, че пак ще си дойде.  hahaha
Всички ръчни часовници на майка ми изоставаха. А моите - обратно, все избързваха. Това важеше както за електронните, така и за механичните. Веднъж майка ми ми даде поредния от нейните, да го доизносвам. Знаех, че изостава и затова в началото непрекъснато го следях. Да, ама не. От момента, в който започнах аз да го нося, часовникът започна да избързва.

# 609
И на мен ми беше смешно клипчето с "падналия ангел". Joy Първите 1-2 пъти с мъжа ми хич не схванахме какво е това, еле пък и да е страшно. А после направо си се тресяхме от смях. Гледхаме го 5-6 пъти. Все още не разбираме какво гледаме, но начина, по който блесват очите,  hahaha о, не, паднах от смях!  Joy
А това за изхвърлената плюшена животинка - не е ли възможно жената само да си е мислела, че е хвърлила и главата? Нали главата е била отделена от тялото? Казала си е "абе я да взема да ги изхвърля", но е забравила главата, после се е върнала и я е видяла. Аз съм толкова разсеяна, че ми се случват постоянно такива "мистерии", включително да се скарам на мъжа ми, че не е направил нещо, за което съм го помолила, а да се окаже, че само си мислела да го помоля. Laughing

# 610
# 611
Като прочетох за главата на Пинко се сетих за една визитна картичка, която изхвърлях цели два пъти и после я намирах пак в чекмеджето на бюрото ми. Не помня дали я хвърлих трети път. То, какво да се моря да я хвърлям, като знам, че пак ще си дойде.  hahaha

Това едва ли е случайно!Саня, какво смяташ че може да означава това?

# 612
не знам дали има някакъв смисъл ,но просто искам да споделя ,че в петък вечерта сънувах ,че ми пада зъб,много ме болеше,беше ми ужасно неприятно .Във всичко съновници пише ,че това е знак че някой ще умре ,ако съдим по зъба ,беше краен ,не преден ,което означава ,че ще загубя мой далчен познат или роднина.Много се притесних ,защото за първи път сънувам зъб.
Но вчера следобяд катастрофирах с колата,с мен беше един мой колега ,с, който не сме близки ,но му предложих да го закарам.Слава богу  добре сме,но мислите ли ,че това има връзка със съня ми?

# 613
не знам дали има някакъв смисъл ,но просто искам да споделя ,че в петък вечерта сънувах ,че ми пада зъб,много ме болеше,беше ми ужасно неприятно .Във всичко съновници пише ,че това е знак че някой ще умре ,ако съдим по зъба ,беше краен ,не преден ,което означава ,че ще загубя мой далчен познат или роднина.Много се притесних ,защото за първи път сънувам зъб.
Но вчера следобяд катастрофирах с колата,с мен беше един мой колега ,с, който не сме близки ,но му предложих да го закарам.Слава богу  добре сме,но мислите ли ,че това има връзка със съня ми?

Аз лично не вярвам на всичките си сънища newsm78, обаче винаги като сънувам такива  "лоши" неща,после ми се случва нещо гадно и имам проблеми. Обаче съм чувала,че ако искрено вярваме в доброто и че Бог ни пази, злините ще са много по- малко, просто по такъв начин сами построяваме стена зад която недобронамерените духове немогат да достигнат Twisted Evil

# 614
Аз имах една такава папка на лаптопа. Направих я веднъж, когато трябваше набързо да си сваля разни неща от стария телефон, който продадох. В последствие сортирах и разпределих съдържанието ѝ по други папки и, след като вече не ми беше необходима, реших да я изтрия. Да, ама не. Изтривам я и след една минута се появява пак. Същата работа и като и сменя името - след малко се появява още една папка с оригиналното име. Не ми се беше случвало до момента и тотално ме изуми  Shocked. Най-накрая се принудих да преместя цялото съдържание и да изтрия съдържащата я папка, за да се махне и тази. Ако пак се появи, направо  #Shocked. Както и да е, сигурно си има перфектно техническо обяснение, но като не го знам...

Общи условия

Активация на акаунт