Интересно ми е да чета.
.За щастие не се случи нищо!
Уж не вярвах в такива неща, но ме беше обзела една паника покрай тези категорични заявления, че е на лошо да сънуваш такова нещо, беше ме страх да заспя снощи, даже по едно време вечерта започна да ме боли предния зъб от мислене
И си викам, е, сега ако сънувам, че пада, няма какво да се чудя
Нареждам ги,и започвам да чета коя карта какво означава.Минало,настояще............Нищо не знаех за нейното минало и обяснявам обаче,че до нея е имало млад човек,имали са любовна връзка,тя още има чувства към него,той не.......и т.н.Уф,като скокна тази жена,кой ми бил казал,с кои българи нейни познати се познавам,как е стигнало до ушите ми........Изяснихме ситуацията.На никого нищо не казах,хвърлих ги тези карти и повече не искам и да ги видя.
Истината е,че дори и не предполагах за нейните любовни авантюри,просто четях подредбата на картите.Незнам дали я убедих,че това е истината,но ако не беше реагирала така остро,щях да си помисля за връзка преди да се омъжи,и в никакъв случай за нейното съвсем близко минало......
Истината е,че дори и не предполагах за нейните любовни авантюри,просто четях подредбата на картите.Незнам дали я убедих,че това е истината,но ако не беше реагирала така остро,щях да си помисля за връзка преди да се омъжи,и в никакъв случай за нейното съвсем близко минало......
Препоръчани теми