Случи ми се нещо странно..

• 255 818
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,а някоя от вас знае ли какво означава като сънуваш,че на друг човек са паднали зъбите?? newsm78
Ааз досега винаги за мои си съм сънувала и почти винаги е умирал някои,но това ми се случва за първи път и от снощи се чудя...

# 616
  • София
Като прочетох за главата на Пинко се сетих за една визитна картичка, която изхвърлях цели два пъти и после я намирах пак в чекмеджето на бюрото ми. Не помня дали я хвърлих трети път. То, какво да се моря да я хвърлям, като знам, че пак ще си дойде.  hahaha
Всички ръчни часовници на майка ми изоставаха. А моите - обратно, все избързваха. Това важеше както за електронните, така и за механичните. Веднъж майка ми ми даде поредния от нейните, да го доизносвам. Знаех, че изостава и затова в началото непрекъснато го следях. Да, ама не. От момента, в който започнах аз да го нося, часовникът започна да избързва.

Много ми е интересно,каква е тази визитка?На какво?

Момичета,а някоя от вас знае ли какво означава като сънуваш,че на друг човек са паднали зъбите?? newsm78
Ааз досега винаги за мои си съм сънувала и почти винаги е умирал някои,но това ми се случва за първи път и от снощи се чудя...

Виж в съновника,трябва да пише.
Макар,че аз вече не вярвам на такива неща.

# 617
  • Варна
Визитката е на човек, кандидат-любовник, който доста време се влачи подир мен. Не постъпих добре с него, признавам си. Накрая вече толкова бях подивяла, че исках да се отърва от него веднъж завинаги и си го изкарах на визитката. Тя обаче упорита. Честно казано, когато я намерих след първото изхвърляне реших, че в яда си просто съм забравила да я изхвърля. Метнах я втори път и после пак я намерих в чекмеджето си. И наистина не помня дали съм я хвърляла трети път. Май се отказах. Както и да е. Въпросното бюро е в моята стая, в дома на родителите ми и аз отдавна вече не живея там. А визитката беше една-единствена.

# 618
За съжаление колкото и да не вярвам в такива неща, мога да потвърдя казаното за сънищата с падане на зъби.
Колкото пъти съм сънувала, че ми пада зъб ( понякога с дни един и същи сън), толкова пъти е почивал мой близък.
Най-прясното ми е от преди месец и половина- цяла седмица сънувах един и същи сън, как ми пада зъб. Направо не бях на себе си, защото и друг път ми се беше случвало това и само се страхувах кога ще ми се обадят. Когато ми звънна майка аз вече знаех, дядо ми беше починал. Sad

# 619
Аз преди години сънувах,че ми падат няколко зъба,не само един и бях ужасно разтревожена.След като сънувах АБСОЛЮТНО същия сън НЯКОЛКО пъти вече ме беше обзела такава паника...  nnnuu.За щастие не се случи нищо!
Ако сънищата ни подсказват нещо,което предстои,според мен е напълно възможно да променим "съдбата" със силата на мисълта си.Мислете ПОЗИТИВНО!Не очаквайте нещо лошо,защото то ще се случи...Представете си нещата така както ВИЕ бихте искали да се случат,може и да се изненадате... Hug

# 620
А какво мислите за датите?
Аз съм се замисляла,че датата на смъртта на даден роднина доста често съвпада  с рождената дата на някой близък или ако не,се случва с няколко дни разлика... newsm78
Точно това сега си мислех, макар че не става дума за рождена дата.
Баща ми почина вчера- 06.04.2008.
А с мъжа ми се срещнахме за пръв път на 06.04.2002.

# 621
Вери, моите съболезнования  Sad

Моя баща почина  на  рождения ден на брат ми.

# 622
момичета,снощи сънят се повтори.Падна ми най-крайният заъб ,много ме болеше.Вече съм на ръба на истерията,страх ме е да вдигна телефона,за да не ми съобщят някоя лоша новина.
Днес смята да отида на църква,ако успея.Много съм притеснена,много. Sad
вери ,съжалявам за баща ти ,моите съболезнования Cry

# 623
Вери, съжалявам!  Sad
Flowers Rose Flowers Rose Лека му пръст на човека и сила и кураж на семейството ви!

# 624
Вери ,съжалявам за загубата...
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Моите съболезнованя!
Трудно е да кажеш нещо в такъв момент...
Бъдете силни!

# 625
момичета,снощи сънят се повтори.Падна ми най-крайният заъб ,много ме болеше.Вече съм на ръба на истерията,страх ме е да вдигна телефона,за да не ми съобщят някоя лоша новина.
Днес смята да отида на църква,ако успея.Много съм притеснена,много. Sad
вери ,съжалявам за баща ти ,моите съболезнования Cry

Наистина отиди на църква и запали свещички за близки и познати,но не се настройвай и НЕ очаквай лоши неща!

# 626
       Вери, моите съболезнования  Cry

# 627
Страхотна тема ,нека и аз да разкажа нещо:
Братът на баба е починал на 27 години от туберкулоза ,оставяйки вдовица и две деца.
Нощта преди погребението на жена му ,баба ми ,която вече е покойница ми разказа нейният сън-сънувала брат си и ,че е добре там където е и е женен за една учителка от селото ,която също е починала млада като него."Но е време да взема жена си и ще си я взема с каруца"-рекъл той."Как с каруца ,ние сме наели ремарке"-отвърнала баба."Не ,не ,ще си я взема с каруца"-настоял той.
На следващият ден човека с ремаркето не се явил.Отишли да го търсят ,но бил толкова пиян ,че накрая закарали покойницата с каруца....
Винаги съм смятала баба за изключителна жена-невероятно добра и мъдра ,майка на три дъщери ,една от което загуби преди самата тя да почине.Така и не можа да види синът ми Cry Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Няколко дни ,преди да почине ,сънувах ужасен сън-вървях по безлюдно шосе ,а над главата ми се събираха тъмни облаци-сякаш всеки момент ще завали ,но не това бе страшното ,а усещането.Насън усещах ужас ,страх ,скръб.След няколко дни телефона звънна късно вечерта и вдигнах аз ,за да не е майка ми-знаех какво ще чуя.Баба беше получила инсулт CryСлед час леля се обади пак да каже ,че е починала.
След погребението попитах кога ще дойде кръстницата-дори не знам защо попитах ,не я познавах добре.Тя дойде ,когато правех кафе за всички.Когато се канех да поднеса кафето на кръстницата неволно разлях чашата и.Баба много обичаше кафе.След това на обяда се съсипах да разсипвам напитки и храна ,а това не е обичайно за мен.
Месец след това сънувах друго-че съм в Гърция ,гледам морето от кораба на който съм и усещам щастие ,еуфория ,всичко беше толкова синьо ,плуваха яхти и корабчета ,всичките толкова бели в синята вода и аз не исках да слизам на брега за да запазя това невероятно чувство.През това време вече съм била бременна и когато със сигурност го разбрах ,усетих ,че бебето ще е момче.
След известно време сънувах ,че съм си на село и баба е жива-прегърнахме се ,тя беше щастлива-аз също и ме изпращаше.Попитах я ще отиде ли на мостчето-тя винаги отиваше там след като ни изпратеше ,за да види колата като отминава.Тя се усмихваше ,но само мълчеше.Споделих на майка ми за сънят ми ,а тя каза ,че съм сънувала нощта срещу 1 май-денят на сбора ,когато винаги си ходехме на село при нея.
Когато родих имаше опасност за живота ми ,защото имах зверски кръвоизлив.Детето се роди почти задушено и аз с последни сили се молех поне то да оживее и си повтарях:"бабо ,моля те измоли от Богородица синът ми да живее ,аз не съм светица ,но ти беше.."Тогава усетих странно присъствие в родилната зала.Чувствах се ,все едно гледам тялото си отстрани ,но фактически не го виждах.Много странно ,но не мога да го обясня с думи.Около час ме шиха и по думите на лекарите "тъканите се късали",тампинираха ме да спре кръвоизлива и аз усещах ,че живота си отива от мен ,но знаех ,че ако си замина баба ще дойде да ме вземе.Дано не ме сметнете за луда.Е ,тя не се яви ,аз се възстанових ,детето също.
Може би два месеца след това започнах да сънувам натрапчиво къщата на баба и градината и с цветя.Казвах на майка ми за сънищата.След няколко дни леля се обади да каже ,че са влезли крадци в къщата и са я ограбили.Обаче след този сън сънувах как хора ,които не познавам се бяха събрали в двора на къщата.И баба беше там.Казаха ,че чакат някой ,но това не съм аз.На следващата вечер майка ми се обади да каже ,че мъжът на леля е починал Sad
И понеже продължавах да сънувам баба и последният сън меко казано беше страшен ,майка ми ми каза ,че това може да е защото е около датата на смъртта и и да запаля свещ в църква.Запалих и сънищата спряха.
Преди  много години сънувах ,че имам сестра в друг град.Насън бях щастлива ,че се запознавах с нея и я нарекох "како".Няколко години след това разбрах ,че съм осиновена.Вероятно наистина имам някъде брат или сестра.
Имам и друга странна случка-когато дядо ми почина ,оставихме нощната лампа в стаята ,където е починал да свети 40 дена както е обичаят.Крушката изгоря и изгасна самичка точно на 40-тия ден около 16 часа -часът ,когато дядо е починал.
Дано не ви оттегчих с моите безкрайни сънища и дано не се отдалечавам от темата ,но наистина ми е страшно странно-ако някой има обяснение за това ,ще се радвам да сподели.

# 628
И аз съм засичала сенки, ох, страшничко си е.....

# 629
Вери,съжалявам,Бог да го прости. Sad

Общи условия

Активация на акаунт