Случи ми се нещо странно..

• 257 342
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 765
След малко ще се върна да изчета,извинявам се ако има нещо подобно,споменато дотук,но не мога да се въздържа.Мой братовчед докато е бил на гости с преспиване у гаджето си,се е събудил и е видял да го гледа мъжка фигура.После като е гледал нейните снимките  е разбрал,че това е починалия и отдавна баща.Аз и сега настръхвах докато пиша,незнам за вас.

# 766
След малко ще се върна да изчета,извинявам се ако има нещо подобно,споменато дотук,но не мога да се въздържа.Мой братовчед докато е бил на гости с преспиване у гаджето си,се е събудил и е видял да го гледа мъжка фигура.После като е гледал нейните снимките  е разбрал,че това е починалия и отдавна баща.Аз и сега настръхвах докато пиша,незнам за вас.

Имаше няколко същите истории вече. Аз обаче си спях у дома (по-точно в дома на свеки), а този когото видях не го познавам и описанието му на никой нищо не говори. Confused

# 767
Diyana, това може да направи един мъж импотентен. Shocked
Добре поне, че не е коментирал сексенето му.

# 768
На мен не ми се е случвало нищо странно, което да не може да се обясни логически, но си спомням, че когато бях малка леля ми се беше забъркала нещо да говори с мъртвите. Използваше някакви капачки, мисля - бях малка и не ми даваха много обяснения, да не се плаша. Но явно е имало нещо вярно, защото се случваше да се събужда по сред нощ вир вода и с истерични писъци, сякаш някой я е залял с кофата - това ясно си го спомням. Тя тогава се опитваше да не говори с въпросният мъртъв (тя говореше с точно определен, някакъв далечен роднина) и явно той не е бил съгласен с това и я тормозеше. Иначе леля ми няма такива свръхестествени способности или някаква дарба да бъде врачка, това й бяха някакви детински увлечения, като викането на Кики.

# 769
сега така се бях съсредоточила да чета тия странни истории, че като се почука на вратата направо подскочих от стола Joy Казах си - Край! Ето го и моя призрак #Crazy

# 770
Абе,хора,как го виждате този "мъж"!?
Като човек от плът и кръв,или като сянка,или като духовете по филмите,или пък само усещате присъствие???
Не ви ли идва да викате,не се ли плашите...
Всички,които го "виждат" ,разказват случките така сякаш е нещо нормално...гледате се известно време,той изчезва и си заспивате пак...!!!
бррррр ooooh!

# 771
  • София-в сърцата на моите деца
Нека и аз ви разкажа какво ми се случи когато бях около 18 годишна. Може вече да съм я разказвала но беше толкова страшно че не го забравям. С брат ми спяхме в една стая на ъглови канапета. Една вечер решихме да си сменим леглата. Аз спя много дълбоко. И се събуждам от шум на падащи топченца до леглото на брат ми , но не осъзнавам ,че е полунощ и няма как някой да е влязъл в къщи. Та като се събуждам от този шум питам брат ми кой го цели с топчета а той ядосан ми се кара да не го целя в гърба. Помислил е че си играя с него. На сутринта като му припомних за ноща той ми каза, че видял някаква фигура която ту клякала зад масата ту ставала и се смеела истерично. Ох тръпки ме побиват като се сетя. От тогава ме беше много страх да спя сама в нея стая.

А топчетата намерихте ли???? newsm78

# 772
олеле, защо четох, как ще спя довечера...добре, че никой не е живял преди мен в жилището ми надявам се

# 773
2рата е когато от училище отидохме във Велико Търново (тъй като бях художественна паралелка и ни организираха лагери по седмица -две да рисуваме Търновската уникална архитектура  Peace), бяхме на Царевец, точно до църквата отляво има една пътечка по която се спускаш надолу там вървяхме целият клас със папките и бойте, аз вървях 10-ина метра напред и си пеех нещо, изведнъж усетих мърдане от лявата си страна, там имаше редки дървета, и видях най-невъобразимото нещо на света, беше същество с височината на дете (дотук добре), беше кафяво на цвят, нямаше ръце, и на мястото на ушите си имаше огромни като фунии, стоеше  вцепенено, след като усети  че го забелязах и го гледам то се обърна и започна да подскача на малки подскоци и накрая направи едни голям скок и потъна буквално в земята!!! Никога няма да го забравя, бече толкова близко до мен, сигурна на 2 метра най-много, странното е че нямаше лице, дрехи нищо само кафяво и то светло кафяво на цвят.Незнам какво беше но си го спомням много ясно! #Crazy
Опитвала ли си се да го нарисуваш по спомен?

# 774
По-назад в темата споделих, че сънувам падане на зъби. Мисля, че ако човек психически се настрои, че това е нещо положително, в моя случай - решаване на важен проблем, наистина ще се успокои и в бъдеще, нама да вярва на съновници, а на това в което иска да повярва.
Чела съм Пиер Дако и съм се убедила, че сънищата са индивидуални и не могат да се тълкуват със съновник. Например: сънувах, че ме ухапа змия, според съновника означава, че скоро ще зачена. Еми, мина повече от година и все още не съм.

# 775
  • Кьолн
Най-интересното беше ,че топчета не намерихме.Аз търсих ,но нямаше. Не може с брат ми да сме сънували. А брат ми разказваше че усмивката на това същество била като изкуствено нарисувана и грозна. И сега настръхвам като пиша. След 2-3 години се преместихме от тази къща и остана само баба да живее там. И брат ми ходеше да спи при нея доста често и ми разказа че една вечер пак му се случило нещо ужасно и повече не пожела да спи в нея стая.

# 776
  • Кьолн
Зорика аз знам ,че като те ухапе змия , да не те плаша но не е на хубаво. Преди години като бях ученичка имах една класна младичка която ни разказва как сънувала че я ухапва змия и след няколко дена починал неин близък,но това не значи че при всеки е така.

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 14:34 от mozila

# 777
Зорика аз знам ,че като те ухапе змия , да не те плаша но не е на хубаво. Преди години като бях ученичка имах една класна младичка която ни разказва как сънувала че я ухапва змия и след няколко дена починал неин близък,но това не значи че при всеки е така.
Изобщо не вярвам, че като сънуваш едикакво си и после умре човек, това е защото си сънувал. В края на краищата, дори и така да е какво можеш да направиш? Да се обвиняваш до живот, че си сънувал, а после човека се е споминал ли? Божа работа, когато му дойде времето.
Предпочитам да се настроя позитивно. Сънувам всяка вечер и си тълкувам сънищата, както си искам - т.е. както ми е удобно. Все хубави неща ми предвещават  Whistling

# 778
Искам да ви кажа, че е много досадно някой да те безпокои, а пък ако е някакво паранормално явление, даже си е стряскащо. Верно, че живите все се опитват да се свързват с духове, ама да целят с топчета, да блъскат, тръшкат, това е прекалено. Не могат ли да си кажат какво искат и да си ходят!?! Освен това не мога да си представя как живеят тези хора, които непрекъснато виждат нещо. Ами то не е живот това бе, да знаеш, че непрекъснато някой те надлюдава ...  Shocked

# 779
По-назад в темата споделих, че сънувам падане на зъби. Мисля, че ако човек психически се настрои, че това е нещо положително, в моя случай - решаване на важен проблем, наистина ще се успокои и в бъдеще, нама да вярва на съновници, а на това в което иска да повярва.
Чела съм Пиер Дако и съм се убедила, че сънищата са индивидуални и не могат да се тълкуват със съновник. Например: сънувах, че ме ухапа змия, според съновника означава, че скоро ще зачена. Еми, мина повече от година и все още не съм.

Ухапване от змия не означава че ще заченеш. Смотан ти е съновника. Има универсални сънища които винаги означават едно и също и навсякъде по света. Интересно ми е настройките ти на положително тълкуване със зъбите дали ти помогнаха.

Общи условия

Активация на акаунт