Този сън при мен е знак за хубави неща, които ще се случат. Аз също го сънувам периодично.
А виж сватбата на буля...хич не ми харесва.

Момичета, не превръщайте темата в съновник- има си друга такава тема.

беше и мой приятел,обичам го страшно много..та както и да е,през деня към 12 часа се оправях за кафе и когато посегнах да сложа един часовник,който не бях слагала одавна погледнах,че е спрял на 16 часа...по-късно разбрах за катастрофата,часът на която беше 16.седмица преди инцидента загиналото момче се весели на хижа и от там има една снимка-седнал на диван,захапал едно изкуствено цвете с уста и с Библията в ръце...и преди хижата се бяхме видели и той ми разказваше как баба му е видяла дух на жена до прозореца,късно вечерта за 1-2 секунди.смятало се,че е търсила да прибере някой...не знам как ви звучи,но реших да ви споделя...
От години сънувам този сън точно преди най-големите си успехи. Никакъв крах на близки не е имало.
Добре че не съм от тези дето се връзват! Извинявай скъпа, но представи си с това тълкувание да беше осветлила някоя с по-нестабилна психика и по-голяма доза лековерие!? Съобразявай се малко жено!
Мн.странно състояние и въпреки че съм го изпитвала/усещала няколко пъти винаги изпитвам някакъв страх
Препоръчани теми