Случи ми се нещо странно..

• 257 235
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 915
Балу, кажи нещо повече, не ни мъчи в догадки...
Ами самолет се разбива. Винаги по един и същи начин, винаги на едно и също място и аз винаги съм навън и го виждам... Confused

Този сън при мен е знак за хубави неща, които ще се случат. Аз също го сънувам периодично.

А виж сватбата на буля...хич не ми харесва. newsm78

Момичета, не превръщайте темата в съновник- има си друга такава тема.

# 916
Хениа,нали все "СТРННИ"случки са това Wink
къде е темата за съновника??
моля да дадеш линк,ако не де домързява  bouquet

# 917
Хениа,нали все "СТРННИ"случки са това Wink
къде е темата за съновника??
моля да дадеш линк,ако не де домързява  bouquet

Тук за починали близки:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207868.0

И за други сънища трябва да има, ако няма си отворете отделна тема.

Сънят може да е странна случка когато е свързан с реални събития  както примерно в разказа за параклисчето на св Ана. Но вие го ударихте на съновник.

# 918
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275518.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262862.0
И в двете теми има интересни неща за сънищата.

# 919
  • София
Здравейте, изчетох всичко дотук и реших и аз да напиша едно мое странно преживяване. Копирам си поста от темата за сънищата. Ето го:

Ще ви разкажа какво се случи в един много странен ден с мен и една моя приятелка. Не е сън, но мисля, че е интересно и свързано по темата.
Преди 4-5 години с въпросната моя приятелка и със сегашния ми мъж се разхождахме около Симеоново. Атмосферата беше много напрегната, сякаш нещо витаеше из въздуха и това направи впечатление на всички ни. Даже се шегувахме, че все едно се намираме във филм на Хичкок. За съжаление почти се оказа така. Бяхме с кучето на мъжа ми, разхождахме се спокойно и изведнъж ни нападна едно друго куче. Отървахме се. Дотук нищо мистериозно. Продължихме към околовръстното. Там ни нападнаха други кучета (заради кучето на мъжа ми)....много...около 40-50, бяха в един двор и започнаха да изскачат от една дупка. Никога не съм се страхувала от кучета, но тогава направо онемяхме всички. Измъкнахме се от там. Продължихме по околовръстното пеша с намерението да отидем до Камбаните. Вече вървяхме по-спокойно...докато едно куче с отрязана лапа за малко да захапе приятелката ми, която го съжаляваше. В този момент тя каза, че е сънувала същото куче, същата случка. Дотук добре, не мислехме, че става нещо необичайно...просто лош ден. Продължихме да вървим, бяхме съвсем близо до Камбаните. И изведнъж както си вървяхме по една полянка от нищото се появи една кола...караше мъж, беше протегнал ръката през прозореца и разхождаше питбула си. Не можех вече да издържам, мислех си, че жива няма да се прибера...а никога не ме е било страх от кучета (и досега не ме е страх, но тогава се бях вцепенила от ужас). Скрихме се и те отминаха.
Разказвам ви цялата тази прелюдия, за да разберете каква беше атмосферата този ден.
И така, пристигаме на Камбаните. Там нямаше НИКОЙ освен пазача. Вече спокойни, че сме се отървали разглеждаме камбаните и лекичко ги размърдваме, за да чуем как звънтят. Стигнахме до една камбана (мисля, че беше венецуелската, но не съм сигурна). В един и същи момент двете с приятелката ми посегнахме да я пипнем, но и двете си дръпнахме ръцете уплашени. Спогледахме се...аз я попитах чула ли е нещо. Тя каза - да, чух един тих женски глас да казва "не, не, не". Абсолютно същото бях чула и аз. Със същата интонация. Огледахме се наоколо, нямаше НИКОЙ. Дотърчахме до мъжа ми (той беше по-напред) и му разказахме какво сме чули. Започнахме да обикаляме и да търсим жена, но нямаше никой освен нас и пазача.
Това е. После бързо бързо си тръгнахме.

# 920
Камбанения звън прогонва нечистите сили. Нещо ви е възпирало сериозно да не стигнете до там. Тези глутници кучета явно били проява на не много чисти сили. А вие сте се оказали упорити и се е наложило да ви сплашат с глас. newsm78

# 921
а вярвате ли в знаците на съдбата?скоро брат ми катастрофира с 2ма негови приятели,при сблъсъка колата се самозапалва и едното момче изгоря  Cry беше и мой приятел,обичам го страшно много..та както и да е,през деня към 12 часа се оправях за кафе и когато посегнах да сложа един часовник,който не бях слагала одавна погледнах,че е спрял на 16 часа...по-късно разбрах за катастрофата,часът на която беше 16.седмица преди инцидента загиналото момче се весели на хижа и от там има една снимка-седнал на диван,захапал едно изкуствено цвете с уста и с Библията в ръце...и преди хижата се бяхме видели и той ми разказваше как баба му е видяла дух на жена до прозореца,късно вечерта за 1-2 секунди.смятало се,че е търсила да прибере някой...не знам как ви звучи,но реших да ви споделя... Confused

# 922
Звучи ми като знаци на съдбата, да.  Confused

# 923
Да, и на мен също. Съжалявам за приятеля ти, дано почива в мир!  Sad
В моето семейство също е имало подобни знаци, които са били предвестник на лоши неща, за съжаление.  Confused

# 924
Ами самолет се разбива. Винаги по един и същи начин, винаги на едно и също място и аз винаги съм навън и го виждам... Confused
Мисля че това предвещава неприятности ,крах на твои близки(не задължително смърт)
и ти ще бъдеш засегнота но косвено(не се отнася конкретно за теб!)

# 925
Мисля че това предвещава неприятности ,крах на твои близки(не задължително смърт)
и ти ще бъдеш засегнота но косвено(не се отнася конкретно за теб!)

Нищо подобно! Хайде не си измисляйте глупости!  Crossing ArmsОт години сънувам този сън точно преди най-големите си успехи. Никакъв крах на близки не е имало.

# 926
и ти ще бъдеш засегната
но косвено(не се отнася конкретно за теб!)
Малееееееееееее LUIZA2001! ooooh! ooooh! ooooh! Добре че не съм от тези дето се връзват! Извинявай скъпа, но представи си с това тълкувание да беше осветлила някоя с по-нестабилна психика и по-голяма доза лековерие!? Съобразявай се малко жено! Stop

# 927
здравейте момичета,
на мен преди около 2-3 месеца ми се случи нещо много странно, което никога не ми се беше случвало. Бях задрямала, по- точно унесена. Хем сънувах, хем виждах стаята, в която спя. По едно време имах усещането, че се отделям от тялото си. Изпитах голям страх. Гледах как се издигам съвсем малко, а в същото време сънувам следното- бягам в една болница и една сестра ме среща и ми казва "Побързай, защото знаеш ли колко души чакат за тяло"  Shocked Изпитах неописуем страх и ужас от неизвестното. Имах усещането, че умирам. В този момент започнах да се моля и казах " Господи, моля те върни ме обратно" и се разбудих.. После няколко дена ходех като самолет....

# 928
  • София-в сърцата на моите деца
 newsm43 newsm52

# 929
  • Tам през Атлантическия океан
здравейте момичета,
на мен преди около 2-3 месеца ми се случи нещо много странно, което никога не ми се беше случвало. Бях задрямала, по- точно унесена. Хем сънувах, хем виждах стаята, в която спя. По едно време имах усещането, че се отделям от тялото си. Изпитах голям страх.
Това и на мен ми се е случвало , доволно често за да ми направи впечатл.  Crazy Мн.странно състояние и въпреки че съм го изпитвала/усещала няколко пъти винаги изпитвам някакъв страх  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт