Случи ми се нещо странно..

• 257 227
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 930
здравейте момичета,
 което никога не ми се беше случвало. Бях задрямала, по- точно унесена. Хем сънувах, хем виждах стаята, в която спя. По едно време имах усещането, че се отделям от тялото си. Изпитах голям страх. Гледах как се издигам съвсем малко, а в същото време сънувам следното- бягам в една болница и една сестра ме среща и ми казва "Побързай, защото знаеш ли колко души чакат за тяло"  Shocked Изпитах неописуем страх и ужас от неизвестното. Имах усещането, че умирам. В този момент започнах да се моля и казах " Господи, моля те върни ме обратно" и се разбудих.. После няколко дена ходех като самолет....

А да си ползвала прекалено количвство алкохол преди да легнеш. newsm78 newsm78 newsm78 Аз съм имала подобни изживявания ама след порядъчна почерпка, вярвай ми наистина съм си мислила че ще се мре. Grinning Grinning Grinning

# 931
  • Tам през Атлантическия океан
kofa

точно с алкохол. опиянение е абсурдно да се изпадне в подобно с-е   Naughty   ...... с алкохола стават други  "рецесии"  Sunglasses

# 932
Чета темата от доста време и реших да се включа.
Преди години почина момченцето ма нашите съседи и приятели,бяхме на една възраст/2-ри клас тогава./Хвана го ток.
След което на моя баща започнаха да му се случват странни работи,запали се с бензин,падна му лампа на главата/пред него вървеше бременната му колежка/ и още други неща.Бели една след друга.
Наша близка отиде на гледачка.След което се обади и каза на майка ми,че гледачката и казала,че тя имала близки на който им е починало приятелско дете от ток и да отидат веднага при нея./тя веднага се сетила за нас/.Майка ми отиде и тя и каза,че това дете иска нещо от баща ми,той нещо не му е дал а той го е искал.Също така,че той се шегува с него и не иска да му навреди.Каза да попитат родителите дали не знаят какво е това нещо и като разберат да му го занесе веднага.
Ние сме много близки но въпреки това беше много трудно да питаш такова нещо.Но говорихме с тях и те веднага се сетиха,че на първия учебен ден моя баща му е дал един много голям шоколад.Таза година на първия учебен ден им е казал да дойдат до нашето барче баща ми пак да му даде шоколад.Те са му казали друг път ,и след 2дни се случи нещастието.
Баща ми веднага му занесе и всичко спря.

П.П.Цялата се разтреперях,отдавна не съм мислила за това. Sad

# 933
Писах в друг подфорум и тема, но споделям сега тук- преди около година бях на сеанс по ребъртинг, не очаквах да ми се случи това,но....срещнах се с починалата ми майка и починалото ми дете.Удовлетворението от тази среща е неописуемо. Плаках от тази невероятно "реална" среща.
"Видях го" - вече порастнал , неясно лице, но ясно присъствие...Посланията му също стигаха до мен без думи.Той ми каза че главната му задача е да закриля сестра си.Успях и да го  "държа" като бебе, това , което много ми липсваше!
Разбрах , че близките ни са край нас и сега, но в ежедневието не можем да ги усетим, може би само понякога, за секунда....

# 934

[/quote]

А да си ползвала прекалено количвство алкохол преди да легнеш. newsm78 newsm78 newsm78 Аз съм имала подобни изживявания ама след порядъчна почерпка, вярвай ми наистина съм си мислила че ще се мре. Grinning Grinning Grinning
[/quote]

хаха kofa, имам непоносимост към алкохола и пия много рядко- само по поводи и то не повече от 50гр Simple Smile Така, че изключваме възможността моето усещане да се дължи на алкохол Simple Smile

# 935
има много неща, които не можем да си обясним, но са факт. Понякога даже е по- добре дори да не се опитваме да се главоблъскаме като търсим отговори на необясними събития.

Mama na Gabi, хубаво е, че във вашия случай сте разбрали причината за тези "случайности" и сте разрешили проблема.

Аист, да не би да си ходила при д-р Тенчев за тези процедури по ребъртинг. Аз съм чувала доста за този вид терапия, но си нямам идея как чрез определен начин на дишане човек може да изпадне в състояние, в което да преживее реално моменти от живота си, дори и самото си раждане Shocked Ребъртинг-а по принцип е по- различен от хипнозата, но явно си има начини.

# 936
Аист, да не би да си ходила при д-р Тенчев за тези процедури по ребъртинг. Аз съм чувала доста за този вид терапия, но си нямам идея как чрез определен начин на дишане човек може да изпадне в състояние, в което да преживее реално моменти от живота си, дори и самото си раждане Shocked Ребъртинг-а по принцип е по- различен от хипнозата, но явно си има начини.

Да ,  първият и последен сеанс, на който ходих, беше с група.Аз също не вярвах, че определен начин на дишане, в съпровод на страхотна музика и указания може да сърши това, но беше факт. Не изключвам и др Тенчев да използва и елемент на хипноза.

# 937
Аист, мен хем ми се иска да се подложа на такова нещо, хем не ми стиска. От една страна ме е страх, а от друга ми е любопитно.
Ако някой ден се реша, мога да опитам.
Първо вуйчо съм го записала по негово желание.

# 938
Аист, мен хем ми се иска да се подложа на такова нещо, хем не ми стиска. От една страна ме е страх, а от друга ми е любопитно.

Аз не очаквах нищо конкретно, преживяванията при всеки са различни, с различна сила, някои продължават да ходят. Всеки има конкретна причина да отиде, но не знае как ще протече. Нищо страшно, има наблюдаващ те човек до теб и нищо не може да ти се случи. Simple Smile

# 939
  • DE
Аист, много искам и аз да отида, щом казваш, че няма нищо страшно.

# 940
Какви са тези глупости? Кефите се някой да ви хипнотизира? Каквото ви внуши в хипноза, това ще видите. Ако няма добри ззнания и умения може да ви вкара и да не ви изкара както трябва. Или да внуши не каквото трябва. Един профан в хипнозата може много да навреди.

# 941
Един профан в хипнозата може много да навреди.

Peace, не става въпрос за хипноза.И аз не знам дали бих опитала, освен ако не е  опрял ножа до кокала.

# 942
Един профан в хипнозата може много да навреди.

Peace, не става въпрос за хипноза.И аз не знам дали бих опитала, освен ако не е  опрял ножа до кокала.

Да бе хич! Joy Направи ли си труда да потърсиш малко в гугъла преди да се подлагаш? Laughing

# 943
Мисля, че границата е съвсем малка между хипнозата и ребъртинга. Останах с такова впечатление. Не се заяждам. Просто ми стана интересно и почетох в нета. Simple Smile
Но по- запознатите да кажат.

# 944
Мисля, че границата е съвсем малка между хипнозата и ребъртинга. Останах с такова впечатление. Не се заяждам. Просто ми стана интересно и почетох в нета. Simple Smile
Но по- запознатите да кажат.

Границата е никаква. Laughing Ако някой се опитва да внуши обратното, той просто е мошенник с не много чисти намерения.

Общи условия

Активация на акаунт