Случи ми се нещо странно..

• 257 226
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 945
  • Tам през Атлантическия океан
Извинете ме за невежеството ама какво е туй нЯщо ребъртинг newsm78 ?!
Попрочетох някои туй онуй  с помоща на гУгъла ама нещо ми е размито още  Crazy  разфокусирано ми е като понятие  Rolling Eyes

# 946
Не съм спец по ребъртинг, даже бях резервирана, ама за хипноза да си чешем езиците.....rotfImbo
Да, Тенчев е специалист и по хипноза, ама да не бъркаме двата щата.Не съм подстрекател, нито получавам комисионна за реклама, само споделих   ,пък който има мерак да си проверява.

# 947
Не съм спец по ребъртинг, даже бях резервирана, ама за хипноза да си чешем езиците.....rotfImbo
Да, Тенчев е специалист и по хипноза, ама да не бъркаме двата щата.Не съм подстрекател, нито получавам комисионна за реклама, само споделих   ,пък който има мерак да си проверява.

Не бъди наивна. Винаги когато има масов сеанс с успокояваща музика, ВИНАГИ става дума за хипноза. Wink

# 948
# 949
...еееееее добре де каква е разликата м/у двете (има ли въобще такава)

# 950
...еееееее добре де каква е разликата м/у двете (има ли въобще такава)

Със специална дихателна техника вкарването в променено състояние на съзнанието е по-лесно. Единствената особеност. Колективния сеанс също способства както и вярата за нещо чудесно което трябва да се случи. Най-вероятно затова се облича в по-голяма тайнственост с неясни терминологии и без споменаване че става въпрос за хипноза. Което не само е нечестно, но и наказуемо. Навремето Чумак и Кашпировски поне ясно си казваха за какво става дума.

# 951
Да, това за дих.техника го прочетох в нета ,  ама това значи ли че сам може да си се "хипнотизираш"   Crazy newsm78  или задълж. се прави групово  Rolling Eyes

п.п.как се изказах мани Blush

# 952
д-р Тенчев наистина е много добър специалист и си разбира от работата.

# 953
  • Варна
А ребъртинг и холотропно дишане, едно и също ли е и къде във Варна се практикува ?

# 954
  • Под липата
А ребъртинг и холотропно дишане, едно и също ли е и къде във Варна се практикува ?
A ? Къде?

# 955
Да, това за дих.техника го прочетох в нета ,  ама това значи ли че сам може да си се "хипнотизираш"   Crazy newsm78  или задълж. се прави групово  Rolling Eyes

п.п.как се изказах мани Blush

Сам не си се хипнотизираш разбира се. Хипнотизира те човек и ти внушава това, което трябва да видиш или почустваш. Музиката, дишането и факта на много хора на едно място само улесняват влизането в хипноза. Принципно такова животно като нехипнабелни хора няма. Всичко завиви от времето и усилията които ще приложиш за да го хипнотизираш. Има обаче трудно хипнабелни. Тези техники улесняват, правят влизането по-бързо и процентът на дълбоко хипнотизирани по-голям.

# 956
Подкерпям xenia, в опита си да ви предупреди да не си играете с огъня. Наистина обещанията са повече от преживяванията.
Това е линк към едно филмче за хипнозата http://kolibka.com/download.php?mid=1355 и субтитри http://kolibka.com/download.php?sid=1355, поне ако някой реши доброволно да си го причини да е наясно с последствията.

# 957
Сега ми се изясниха нещата. Мерси.

# 958
Аз не мога да гледам филмчето - за какво иде рече накратко?

# 959
Разводнихме темата малко... Пуснах филма за хипнозата, защото имаше желаещи да се подлагат на това.
Във филма се разказва за различните страни на хипонозата за ползите и вредите от нея и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт