Случи ми се нещо странно..

• 257 215
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 960
Peace, не става въпрос за хипноза.И аз не знам дали бих опитала, освен ако не е  опрял ножа до кокала.
Грешиш. Точно за регресивна хипноза става въпрос. Но сега ми е много натоварено и нямам време да пиша повече по темата. Confused
Единственото, което мога да ти кажа е да не се подлагаш никога повече на нея, защото може така да ти извади от строя психиката, че никога повече да не бъдеш същата като преди.
Запомни, че достойнството ти струва повече и не се заслужава да го похабяваш заради любопитството да се подлагаш на неща с непредвидими последствия.

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 13:56 от krem-karamel

# 961
  • Linz
Мислех, че регресивна хипноза е нещо съвсем друго Rolling Eyes

# 962
Дали е връщане в предишен живот (регресивна хипноза) или влизане в контакт с починали близки има ли значение? И двете са вмешателство в човешката психика, а похабеното вътрешно достойнство остава за цял живот.
Животът е за живите, а мъртвите нямат място на този свят, колкото и да скърбят близките им за тях. Влизането в контакт с починали не е начин да им покажеш, че ще останат завинаги в сърцето ти...

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 14:56 от krem-karamel

# 963
  • Linz
Думата "регресия" показва връщане назад във времето и само исках да обърна внимание, че не става въпрос за такава хипноза.
Мисля, че тези, които искат да установят такъв контакт търсят утеха, а не че искат нещо да покажат.
Но за вмешателството съм абсолютна съгласна.

# 964
  • София
Днес синът ми беше с много висока температура. Следобяд като заспа ги оставих с баща му и отидох на пазар. Седнах да изпия и едно кафе, когато погледът ми попадна на късметчето към него /сещате се за тези малки навити като свитъци хартийки/, до сега не им обръщах внимание и рядко съм ги чела. Днес обаче си го взех в ръка и си помислих, че би било чудесно, ако на късметчето пише "здраве". Отворих го и познайте какво беше - здраве.

# 965
Браво, дано наистина е на здраве.
И на мен ми се случи нещо странно, свързано със здравето.
Мъжът ми се подлага на редица мед. изследвания, по служебни причини. Първо му правиха манту, преди около 2 седмици. Няколко дни по-късно отиде да му отчетат резултата. В същия ден забелязах на моята ръка, на същото място, където е белегът от манту на мъжа ми, една малка драскотинка и абсолютно същото зачервяване, като от манту. На същата ръка, на абсолютно същото място, същия белег. Е, това се казва да си съпричастен с любимия. Така и не разбрах къде съм се одраскала, но и до сега ми е смешно.  Grinning

# 966
  • Linz
Анту, сложи си едно М пред ника и всичко ще е ок Wink
Завидях ти за палмата на аватара, твоята е по-голяма Twisted Evil

# 967
Анту, сложи си едно М пред ника и всичко ще е ок Wink
Хахахаа, вярно, не се бях замисляла.  Joy
За палмата - какво да ми завиждаш, само на снимка е. Sad

# 968
Прочетох книгата на М.Нютон "Пътят на душите", но нещо не можа да ме убеди. По скоро я приех като комерсиална, отколкото като научен труд. Не знам може би греша. И аз много искам да има живот след смъртта, но искам и доказателства за това. А странни неща ми се случват често, но почти винаги намирам логично обяснение за себе си.
Завиждам на тези, които вярват.

# 969
Днес на обяд казах на баба ми, че е много тегаво времето и дали няма да има земетресение. И имаше
За странните работи - преди години сменихме жилището си - едно нощ спейки усещам нещо страшно и силно да е натиска и души.Няколко пъти -вече го предусещах като погледнех как пердето се издува все едно духа вятър.Незнам откъде разбрах какво да правя, но започнах да се моля и знаех, че като дойде пак трябва да го напръскам  със светена вода. скро след това поп освети къщата  Praynig
В една от квартирите ми имаше куче, там на няколко пъти ми се случваше подобно нещо и усещах абсолютно реално как то се качва на леглото, понякога ми лягаше на гърба.А кучето не е в апартамента
Има теория че се изпитват подобни неща когато ти е приснато сърцето. Но по-добре да не се замислям
За мен вече не ме е страх, притеснявам се за детето ми.Понякога се събужда със силен плач и много трудно я успокоявам

# 970
   Мислите ли, че като разказвате такива неща откривате топлата вода? С два реда във форума да се опиташ да дадеш смислено обяснение на нещо, на което нямаш отговор.  Звучи лекомислено.  Или някой се опитва да създава нови "градски легенди"?Да не говорим пък, как се казват специалистите, които могат да  дадат точно определение на проблема. Но разбира се, това може да обиди някого и затова спирам дотук.
   Чувала съм от мои познати, които като обърнат 2-3 чаши твърд алкохол, да разказват за такива странни преживявания, че са стигнали дотам да откажат завинаги алкохола.Просто за да не ги споходи втори път такова "душевно цунами". Други пък директно попадат на място, от което не могат да се върнат да ни разкажат. А може би трябва и са счели, че точно вие сте избрания от тях човек. #Crazy

# 971
А за това какво ще кажете?

Цитат
Заклетият атеист проф. Божидар Димитров:
Иконите спасиха София
Богородица ми каза насън, че ще спре нещастие над града, разказа шефът на НИМ

Трите чудодейни икони на Света Богородица спасиха София от разрушение. Това каза вчера за "Стандарт" проф. Божидар Димитров. Той подчерта, че е заклет атеист, но вярва в това, след като имал пророчески странен сън 8 минути преди адския взрив в Челопечене. Богородица му се явила и го предупредила за "голямо нещастие".
От 30 г. ставам в 7 без 5, но този път се събудих в 6,20, стреснат от странен сън, разказа проф. Димитров. Той сънувал как пристигнал по-рано на работа в НИМ, решил да обиколи градината на музея и тогава видял в единия й ъгъл жена с бяла роба да мие краката си с роса. Доближих се и я попитах: "Госпожице, как влязохте през високата ограда", обясни историкът. Тя се обърнала и сдържано му отговорила: "Аз съм Света Богородица. Мога да се появя навсякъде. Ти влизай в музея и отвори всички врати и прозорци. След малко ще стане голямо нещастие в София". Историкът тръгнал да се прибира към сградата на НИМ. Тогава чул зад гърба си думите на жената: "Няма да загине никой, защото трите ми икони са тръгнали към София. Много сте грешни, софиянци, но този път ще ви простя. Това ще ви е за последно".
От този сън проф. Димитров се събудил по-рано. Пуснал кафеварката и само няколко минути по-късно чул първия взрив. Независимият депутат Светослав Спасов също призна, че е имал пророчески сън за бедствие 8 минути преди експлозията. От него той също се събудил в 6,20 ч.

В-к Стандарт

# 972
Ще кажа, че вярвам в разказаното от Божидар Димитров. Умен мъж. Последният, за когото бих предположила, че ще си измисля нещо подобно. Не ми харесва предупреждението й, че ни е за последно...

# 973
Здравейте, искам да ви разкажа една история, в която едва ли ще повярвате, но аз знам, че беше така и търся някои отговори..

Бях студентка 2 курс и живеех в Студентски град, а мъжът ми (тогава гадже) - в центъра на София. Често идваше да ме взема след работа с колата, но закъсняваше и аз се нервирах. Една вечер отидох у приятелка в отсрещния блок и реших да чакам там. В 19.50 телефонът ми звънна, аз скочих и отидох да си посрещам гарджето без да вдигам, да не го набутвам, нали знаете.. Стигайки до вратата на стаята ми го виждам как се диви, че ме вижда.. Бил си забравил телефона вкъщи и се маел как да ме открие, понеже не отварям и тъкмо смятал да си ходи, когато съм се появила!  Shocked Shocked Показвам му аз пропуснатото повикване от него и той извади най-страшната физиономия - реши, че някой е разбил квартирата, в която държеше на склад част от бизнес вещите си и му е свил телефона, па е звъннал без да иска.. (Още тогава знаех, че не е така, но с мръсна газ стигнахме до у тях да проверим). Телефонът си му стоеше не леглото и нямаше никакви повиквания!! За разлика от моя...   Thinking

# 974
  • Tам през Атлантическия океан
Ще кажа, че вярвам в разказаното от Божидар Димитров. Умен мъж. Последният, за когото бих предположила, че ще си измисля нещо подобно. Не ми харесва предупреждението й, че ни е за последно...
Peace Споделам мнението

....страшничък сън .... и това "предупреждение" че е запоследно .....   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт