Случи ми се нещо странно..

• 257 201
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 990
 dont Ако бях аз щеше  да ми фръкне сърцето!

# 991
Не подобава на баба Яга да е толкова страхлива да не влезне на момента в стаята да провери. Mr. Green Ако става дума за полтъргейст, трябва да го знаеш.

# 992
  • софия
Здравейте Simple Smile ам..аз съм на 17 години,ровех си из разни форуми за страшни истории,сънища,духове и тем подобни и тук доста дълго се задържах...доста сте се спряли на това какво сте сънували..ще ми се да ви разкажа нещо,което моята майка ми е разказвала,и винаги ми се е кълняла че е истина,че го е видяла с очите си..та.. значи когато съм била на 2 или 3 години,майка ми е спяла при мен в стаята..една нощ се събудила незнайно защо и видяла до креватчето ми да стои права Богородица,обгърната в синя светлина..след няколко секунди светлината се разсеяла и Богородица изчезнала..другото нещо баба ми ми го е разказвала,малко ме съмнява,но все пак ще ви го разкажа..пък после ако някой даде мнение ще се радвам Simple Smile значи била съм пак много малка,когато дядо ми (мъжът на баба ми,която ми е разказвала тази история) бил починал .. една вечер баба ми се събудила и видяла до креватчето ми да седи духът на дядо ми и да ми се радва,бил се надвесил и ми се радвал,баба ми искала много да каже нещо,но не можела,била се вцепенила направо... е..вие какво мислите?

# 993
Аз пък друго си мисля - как така познавате, че това са починалите ви близки? Самовнушението е много силно нещо  Peace
И как не вие страх - който е бил лош приживе, той става лош дух
 За мен Божидар Димитров е много умен човек и не се съмнявам в думите му.
Всеки има някакво -т.нар. шесто чувство - и понякога предусещаме някои неща. Бях малка и на гости на баба ми, чакахме майка ми, аз изведнъж надникнах през прозореца и казах "Мама си идва и е постригана. Баба ми обвини,че лъжа ( а аз наистина лъжех) и надникна, но видя майка ми с кърпа на главата и наистина подстригана.
Друг случай- седим с братовчедка ми на терасата и гледаме майка ми в кафето под блока,докато сме там тя се пибра  newsm78
Четох,че всички бебета помнят миналото си да 1 година - затова плачат без причина.
Понякога изживяваме де жа вю и то обяснява много неща.
Иначе се моля на тази висша сила, да пази дома ми и семействотоми от злите сили.
Лошото е, че откакто ви четох ме е страх и се ослушвам остоянно, замислям се колко пъти ми се е случвало без причина да усетя раздвижване на въздуха.
Преди години сънувах един човек с особено значение за мен, не бях говорила с него от месеци,бяхме си сърдити.Сънувах го целият в бяло, сред много  хора.На сутринта ме срещна една приятелка и ме пита, дали съм чула, че еди кой си е загинал, но не било сигурно той ли е или някой друг с това име.Дори за миг не помислих да е друг, знаех че е той.
Много пъти се каня да си записвам сънищата, но каквото и да правя не го осъществявам

# 994
камерън диас , когато са малки децата имат размити граници на реалност и измилица. Както и помнят много неща който възрастните са си казвали. Затово децата не винаги са достоверен източник на информация

# 995
  • Далечният изток
камерън диас , когато са малки децата имат размити граници на реалност и измилица. Както и помнят много неща който възрастните са си казвали. Затово децата не винаги са достоверен източник на информация
Абсолютно! Не твърдя, че той в действителност има такива спомени. Но никога не е ставало на въпрос, филми такива не сме гледали/тогава/, на градина не ходеше/да помисля, че там е говорено нещо/... Затова ми беше странно.

# 996
Ако щете ми вярвайте , но аз имам спомен от както бях бебе baby_neutral. Споням си , като че ли беше вчера ситуация ,в която майка ми ме кърми , аз се задавям и немога да дишам , а тя ме обръща с надолу главата и ме тупа по гърба.Когато за пръв път и разказах за този ми спомен тя се засмя и каза , че най-вероятно тя ми го е разказвала и аз помня разказа и , защото ме е кърмила съвсем кратко време , тъй като  много съм се давела и не съм можела да суча добре.
Да но , когато и казах как точно е подредена стаята , къде е била седнала , какво е имало вътре , тя се втрещи, защото няма как да знам .Тази стая след годинката ми горе - долу е била променена напълно и от спалня е стала хол , както си е и до днес.

# 997
  • софия
Аз пък помня но да съм била много малка,как седя на фотьойла в хола и в ръцете си държах кутия с бисквити с фъстъчен крем (много ги мразех) и някой звънна на вратата и майка ми отиде да отвори..още помня как разглеждах кутията Simple Smile

# 998
  • DE
Mаxi, аз имам същия спомен, но не съм го разказвала на никой, защото няма да ми повярват!

# 999
И аз имам няколко спомена като малка... Е, не съм била бебе, но най-ранният ми е на около година и 10 месеца...

# 1 000
Mаxi, аз имам същия спомен, но не съм го разказвала на никой, защото няма да ми повярват!

Ухх , олекна ми ..не съм единствена Grinning

bluebear , и такъв спомен имам , от едно новогодишно тържество , на него съм някъде около  годинка , годинка и половина, ама баш колко незнам(майка ми знае със сигурност), та от това тържество имам снимка на , която държа два пакета , в единя незнам какво е имало , но за другия съм сигурна , че има пуканки, чак вкуса им усещам Joy Никой от близките ми няма спомен , какво е имало в пакетите , но за пуканките съм убедена , явно много са ме впечатлили Laughing

А сина ми , като беше малък често разказваше неща от сорта : Аз , като бях алпинист ... Или : Като катерехме голямата скала...
На мен тези неща ми звучаха , като развинтена детска фантазия , но според майка ми  , с която прекарваше по-голяма част от времето , това били спомени от предишен живот, тъй , като понякога доста детайлно описвал разни ситуации newsm78...ама знае ли човек...

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 07:36 от Mаxi

# 1 001
Здравейте. моето е сън, ама ми е толкова реално, че трудни заспивам вече 4 вечер и пазя форума да не се премести.
Накратко, сънувах починалия си дядо/ починал е преди повече от 15 години, лека му пръст на човека/. сънувах, че пак го погребваме, баба и леля са в хола и аз отивам да си взема сбогом с него, той стана и тръгна към сина ми, виках му да не ходи , да не го пипа и да не го взема " остави го, остави го, той е толкова малък" . Виках си аз, ама дядо ми стана дете на възраста на сина ми, голяма игра беше- прадядо и внук. Аз само гледах отстрани и се молех да не го взема. Дядо беше много щастлив и само повтаряше " те ме пуснаха повече отколкото ми казаха сигурно пак ще съм жив". Малко по късно дядо ми / т.е. детето, в което се превърна за да не се плаши синът ми/ падна и изчезна и чух " прости ми, че дойдох, много исках да го видя, прости ми"
Събудих се и се усещам , че говоря и нареждам нещо и в същия момент и синът ми ревна / той спи в другата стая/и само викаше мама, така в рев и сополи изкара около 1 час
странно, е защото досега не съм го сънувала дядо си, мир на праха му

# 1 002
  • Tам през Атлантическия океан
Mаxi,mimoza^^  Simple Smile

Таквознаки  Wink      ......зачи  може за "опровергаем" това че децата до около 2 г  нямат епизодична памет или способността да си спомнят отделни събития от миналото Sunglasses

# 1 003
Здравейте. моето е сън, ама ми е толкова реално, че трудни заспивам вече 4 вечер и пазя форума да не се премести.
Накратко, сънувах починалия си дядо/ починал е преди повече от 15 години, лека му пръст на човека/. сънувах, че пак го погребваме, баба и леля са в хола и аз отивам да си взема сбогом с него, той стана и тръгна към сина ми, виках му да не ходи , да не го пипа и да не го взема " остави го, остави го, той е толкова малък" . Виках си аз, ама дядо ми стана дете на възраста на сина ми, голяма игра беше- прадядо и внук. Аз само гледах отстрани и се молех да не го взема. Дядо беше много щастлив и само повтаряше " те ме пуснаха повече отколкото ми казаха сигурно пак ще съм жив". Малко по късно дядо ми / т.е. детето, в което се превърна за да не се плаши синът ми/ падна и изчезна и чух " прости ми, че дойдох, много исках да го видя, прости ми"
Събудих се и се усещам , че говоря и нареждам нещо и в същия момент и синът ми ревна / той спи в другата стая/и само викаше мама, така в рев и сополи изкара около 1 час
странно, е защото досега не съм го сънувала дядо си, мир на праха му

Не си го сънувала до сега защото не са го пускали. И той ясно ти го е казал. Сега са го пуснали, сега е дошъл да ви види.
Разказът ти е за "Сънувате ли починалите си близки", а не за тук.

# 1 004
Преди 2 месеца се събудих внезапно през ноща от тежест върху гърдите си,някой силно ме притискаше,тогава спях сама в леглото,бебето ми спеше в отделна стая.Стана ми много страшно,исках да стана,но някой беше легнал върху мен и не можех,тежеше ми много и  ме притискаше,едвам дишах,чувствах как се задушавах,почнах да крещя да се махне от мен и да ме остави на мира да мога д си поема въздух.Изкрещях,но не излезе и звук от устата ми,продължавах да крещя,но нито можех да помръдна,нито пък гласа ми се чуваше.Съзнанието ми беше будно,но тялото не се подчиняваше...Накрая също се помолих и със стени сили се опитах да изкрещя пак и тогава изведнъж се чу крясъка ми.Сина ми се събуди и се разрева от вика ми,едвам го успокоих...Много се уплаших от тази случка,разказах я на таткото на малкия с който тогава не живеехме заедно(исках по-бързо да се събираме в новото ни жилище да живеем),но се разрових  за инфо и съм сигурна ,че това е било сънна парализа.Наистина страха е ужасен от такъв вид преживяване,4 дена спях на светната лапма нощем..

Общи условия

Активация на акаунт