Ако бях аз щеше да ми фръкне сърцето!
ам..аз съм на 17 години,ровех си из разни форуми за страшни истории,сънища,духове и тем подобни и тук доста дълго се задържах...доста сте се спряли на това какво сте сънували..ще ми се да ви разкажа нещо,което моята майка ми е разказвала,и винаги ми се е кълняла че е истина,че го е видяла с очите си..та.. значи когато съм била на 2 или 3 години,майка ми е спяла при мен в стаята..една нощ се събудила незнайно защо и видяла до креватчето ми да стои права Богородица,обгърната в синя светлина..след няколко секунди светлината се разсеяла и Богородица изчезнала..другото нещо баба ми ми го е разказвала,малко ме съмнява,но все пак ще ви го разкажа..пък после ако някой даде мнение ще се радвам
значи била съм пак много малка,когато дядо ми (мъжът на баба ми,която ми е разказвала тази история) бил починал .. една вечер баба ми се събудила и видяла до креватчето ми да седи духът на дядо ми и да ми се радва,бил се надвесил и ми се радвал,баба ми искала много да каже нещо,но не можела,била се вцепенила направо... е..вие какво мислите? 

. Споням си , като че ли беше вчера ситуация ,в която майка ми ме кърми , аз се задавям и немога да дишам , а тя ме обръща с надолу главата и ме тупа по гърба.Когато за пръв път и разказах за този ми спомен тя се засмя и каза , че най-вероятно тя ми го е разказвала и аз помня разказа и , защото ме е кърмила съвсем кратко време , тъй като много съм се давела и не съм можела да суча добре.
Никой от близките ми няма спомен , какво е имало в пакетите , но за пуканките съм убедена , явно много са ме впечатлили
...ама знае ли човек... Препоръчани теми