Случи ми се нещо странно..

• 257 156
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Linz
анаморф, доста разкази има тук за сънната парализа.

# 1 006
значи когато съм била на 2 или 3 години,майка ми е спяла при мен в стаята..една нощ се събудила незнайно защо и видяла до креватчето ми да стои права Богородица,обгърната в синя светлина..
-------------------------------
 една вечер баба ми се събудила и видяла до креватчето ми да седи духът на дядо ми и да ми се радва,бил се надвесил и ми се радвал,баба ми искала много да каже нещо,но не можела,била се вцепенила направо... е..вие какво мислите?
Възможно е (да не кажа, че съм убедена), че и двете са сънували. Наскоро имах толкова реален сън, че не можех да повярвам, че съм сънувала, а не преживяла нещото. Така че те може да са били напълно убедени, че са "видели" тези духове, но всъщност - да са ги сънували. Когато са ги видели, после заспали ли са отново или са споделили видяното веднага с някого?
После, помисли си защо точно такива видения имат - баба ти е "видяла" дядо ти. Защо баба ти го е видяла, не някой друг? Защото го е обичала, липсвал й е, искала е заедно да се радват на внучето им, затова го е сънувала - като компенсация, че нейният любим не може да се порадва на внучето си. За майка ти имам подобно обяснение - тя е майка, мисли единствено и само за теб, тревожи се - като всяка майка. Затова съзнанието й е "извикало" образа на Богородица - като успокоение, че всичко ще бъде наред, детето ще расте здраво, щастливо, обгрижвано...
Така си мисля аз, а какво е било в действителност - кой знае. Wink

# 1 007
  • Tам през Атлантическия океан
анаморф, доста разкази има тук за сънната парализа.
..това със сънната парализа си е "гадничко"    Tired  уж се будиш а единтвеното нещо което можеш да правиш е да дишаш гледаш но без да се помраднеш ното да извикаш ......шашкащо е бъРрРрР

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 18:53 от Desss

# 1 008
  • Linz
Здравейте. моето е сън, ама ми е толкова реално, че трудни заспивам вече 4 вечер и пазя форума да не се премести.
Накратко, сънувах починалия си дядо/ починал е преди повече от 15 години, лека му пръст на човека/. сънувах, че пак го погребваме, баба и леля са в хола и аз отивам да си взема сбогом с него, той стана и тръгна към сина ми, виках му да не ходи , да не го пипа и да не го взема " остави го, остави го, той е толкова малък" . Виках си аз, ама дядо ми стана дете на възраста на сина ми, голяма игра беше- прадядо и внук. Аз само гледах отстрани и се молех да не го взема. Дядо беше много щастлив и само повтаряше " те ме пуснаха повече отколкото ми казаха сигурно пак ще съм жив". Малко по късно дядо ми / т.е. детето, в което се превърна за да не се плаши синът ми/ падна и изчезна и чух " прости ми, че дойдох, много исках да го видя, прости ми"
Събудих се и се усещам , че говоря и нареждам нещо и в същия момент и синът ми ревна / той спи в другата стая/и само викаше мама, така в рев и сополи изкара около 1 час
странно, е защото досега не съм го сънувала дядо си, мир на праха му
Аз не вярвам, че тия сънища са реални, но пък и аз сънувах нещо подобно (разказвала съм го в съответната тема). И моят дядо дойде да ме види, аз го разпитвах, той ми разказваше... в един момент ми каза, че не може да остане повече. Аз го помолих и друг път да идва, а той отговори, че не му е позволено, но ако има възможност пак ще дойде за малко (този сън има и продължение, но няма да разказвам)... От една страна беше много реално преживяване, от друга- въобще не вярвам в сънищата Crazy

# 1 009
Лелята на майка ми ми е разказвала, че се оженила и родила късно на 33 години, за онези години си е било късно. Точно била вече с корема 6 месец и и се присънила богородица носила в ръка син люляк, подала и го и и казала, че ще има момченце. Сега след толкова много години синът и е вече на 45, мога смело да кажа че той е голям късметлия не е светец даже обратното, но във всичко му върви, животът му показва хубавата си страна. Родителите му са на 70 години и са живи помагат му. Жена му беше много красива роди му 2 много красиви и умни деца, разведоха се сега той е с гаджето си също много красива млада мацка и всичките му жени много го слушат. Здрав е, много пари изкарва обича си професията . Айде не вярвай после. С него имам една също показателна случка. Рядко се чуваме с него, един път в годината, един ден наш общ познат мой близък възрастен роднина с заболяване се беше изгубил, много се бяхме притеснили отидохме до полицията и аз съм в колата и се моля на една иконка на Богородица Пътеводителка, да го намерим човека и изведнъж ми звъни телефона, гледам този мъж за който ви говоря, вика ми здрасти аз си пътувам с колата и гледам дядо еди кой си кво прави в нашият квартал и викам чакай да ви звънна. Представете си каква ми беше радостта, казах му спирай  колата и го задръж с приказки ние идваме. Много показателна ми е тази случка , някой път господ ни се явява от много изненадващи места.

# 1 010
да ви споделя нещо странно, което забелязах в лентичката - днес с мъжа ми правим 8 години 8 месеца и 8 дни от сватбата, а днес е 08,07,08 - 5 осмици. Някой разбира ли от нумерулогия? Да знам, дали е на хубаво.  Smile

Тази тема ми е любима и аз имам какво да напиша, но някой ден като ми остане повечко време.  Flutter

# 1 011
  • софия
Анту... ами да ти кажа и аз съм си мислила това,което написа.. имайки в предвид,че баба ми е видяла духа на дядо ми както ми е казвала поне това е било може би първата или втората нощ след като е бил починал и може би от стреса и цялата емоция да й се е присънило..не ми се вярва много и на мен,но все пак реших да споделя Simple Smile а за майка ми.. не знам какво да мисля..не съм я разпитвала дали е казала на някой и т.н. но няма как да разбера дали е истина или не.. Simple Smile все пак мерси,че обърна внимание на написаното от мен Simple Smile чета форума от 5,6 дена може би и то все късно ,по нощите и доста се шашкам,после едвам си оправям леглото и си лягам..направи ми впечатление,че доста често дядовци и баби навестяват доста от жените във форума.. аз моите дядовци не ги познавам,починали са когато съм била много малка,но горещо се моля и надявам да не ме навестяват..или пък да видя тези силуети на мъже ..я на леглото до мене или във стаята при мен.. ще се гътна на място.. преди ходех насън,и сестра ми редовно си говореше с мен..чудя й се как е могла..

# 1 012
да ви споделя нещо странно, което забелязах в лентичката - днес с мъжа ми правим 8 години 8 месеца и 8 дни от сватбата, а днес е 08,07,08 - 5 осмици. Някой разбира ли от нумерулогия? Да знам, дали е на хубаво.  Smile

Тази тема ми е любима и аз имам какво да напиша, но някой ден като ми остане повечко време.  Flutter

нОмерОлогия  Peace

# 1 013
Не помня дали не съм го споделяла случайно преди, но като попадна на тази тема винаги се сещам за единственото наистина странно нещо, което ми се е случвало. Нямам братя и сестри. Бях на 16 години, когато сънувах, че имам братче на около 8-9 г. Виждах го ясно в съня си - лицето му, косата му, дори дрехите - пълен образ в най-малки подробности. Събудих се много впечатлена от съня и го разказах на майка ми. Тя ме изгледа странно и с притеснение ми разказа, че се е наложило да направи аборт, когато аз съм била на 7г. Бремеността е била понапреднала и е станало ясно, че детето е момче. Всичко това е било пазено в тайна от мен, никога не се е говорило, дори намек за тази случка не съм чувала. Интересното е, че с този сън дойде и едно много приятно спокойствие, някак не съжалявах, че този брат го няма, а се чувствах щастлива, че съм го "видяла".

# 1 014

нОмерОлогия  Peace

Като поправяш, поне поправяй правилно - нумерология.

# 1 015
  • София
Моята история е от преди 11 години, когато се ожених. Около 15 дена след това свиквах с новата къща и се ориентирах в обстановката. И така на 21.06 решавам, че вече е време да поема домакинските си задължения и започвам да чистя прах. Така от секцията бутам една папка на земята. Тя се отваря някъде по средата , където пишеше:
" Роден съм на 21.06.1954...."
 Това беше автобиографията на починалият ми свекър и аз я намерих на рождения му ден!

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 15:23 от Marssy

# 1 016
  • Варна
Като поправяш, поне поправяй правилно - нумерология.

Виж тук - http://www.temura.net/article_007.html

# 1 017
И аз да споделя нещо!
Лично за мен беше странно, неповторимо усещане!
Една вечер точно преди да заспя си казвам: Я да видя аз какво прави Биляна /дъщеря ми/ и отивам при нея! Но не физически, а духом! Излизам от тялото си и отивам при нея. Тя ме гледа с ококорени очи, а аз и подавам ръка и и казва: - Биби, ела да се разходиш с мама! И тя става, но душата и, виждам как се надига от тялото и, барабар с чувалчето, с което спеше! Хващаме се за ръце и започваме да се реем. Това е думата. Реем се в нищото, изпитваме страхотна наслада, не мога да го сравня с никое друго чувство. Пълно блаженство и сливане! Без да искам и изпускам ръчичката, но не изпитвам никакъв страх или притеснение, знам че е добре! Точно в този момент, от другата стая се чува гласчето на детео ми, което вика - мамо, мамо, не ме изпускай, хвани ме! Аз отидох при нея, тя силно се вкопчи в мен и започна да ме гушка и целува в несвяст!
Беше невероятно изживяване!

# 1 018
Искам де се включа с един разказ.  За първи път виждам тази тема и ми хареса.

Една нощ на село, бях на 13год., баба и аз спахме в една стая.  Леглата бяха на Г с ракла между главите ни.  Събуждам се посред нощта от студ, в средата на лятото.  Виждам една висока до тавана фигура с качулка.  Стои наведена върху баба ми с протегнати ръце, сякаш проси нещо.  Виждам я ясно и не е прозрачна, защото зад нея беше прозорец без перде и месечината огряваше стаята добре.  Стои така това нещо а аз гледам с много широко отворени очи и много уплашена.  Не мога да се мръдна, броя на ум до 5 да стана и да светна лампата.  Така 3-4 пъти докато не се разкрещях и скочих с всички сили да светна.  Естествено То беше изчезнало когато баба се събуди от виковете ми.  Тя тъкмо била сънувала покойният си баща да и казва, че е дошъл да я вземе.
Почина 2 седмици по късно в ръцете ми.  Бог да я прости!

Никой не ми вярваше за това, а аз знаех, че е дошло да я вземе.  Сънувам я редовно от тогава, говорим си винаги знаещи, че сме в различни светове.  
Никога няма да забравя какво видях, бях напълно будна.  

# 1 019
Сега се сетих и за сън който сънувах преди 3 седмици.  Когато го разказах на мъжът ми посред нощ, той помисли, че съм луда.
По случай бременността ми.  Преди 3 седмици не знаех, че ще имам бебе.  Не съм и предполагала, че такова нещо ще се случи.  Сънувам едно красиво дете, облечено в бяла рокля.  Идва до мен и ме хваща за корема.  Казва ми бавно - Това дете ще го кръстиш Габриела!

Прекръстих се в съня си и се събудих.  Събудих и  мъжът ми да разказвам.  На сутринта теста беше с 2 чертички.  Мъжът ми повярва, и сега ако детето е момиче, ще е Габриела. 

Общи условия

Активация на акаунт