ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 598
  • 834
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ДЗИ 1 - по пантофи до нас Grinning;
ДЗИ 2 - в ИА, стига се с метро (ако има такова). Надявам се озвучаването да е добре като е ЧУ.
ДЗИ 3 - тука е малко по-странно, 157-мо. Ще го мислим.
То не че няма да закараме детето с колата, но дано се приключи с тоя протест (и не дойде следващият), че трафикът е наистина кошмарен.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 13:17 от Red

# 646
За нас суши, zvanche. Да си поръчаме у дома, включително ми се върти за 24 да поръчам. Ако препоръчаш, ще съм благодарна.
Ред, на 3 ДЗИ явно са заедно.

# 647
  • София
И аз съм доволна от разпределението. ДЗИ по Немски език е във ФЕГ. Надявам се им е добра техниката. Wink

# 648
  • София
Привет! И ние сме добре - 54-то Бел и 31-во Англ.

# 649
А при нас е неясно, изгубил си е бележката...И не помни даже да е имал.

# 650
  • у дома...
Другата седмица и от училището ще им дадат бележките с разпределението.

# 651
  • София

Да ти кажа ли кой друг е в подобна ситуация...
Обясних му, че това са бележките, с които са им потвърдили кой на какъв ДЗИ ще е, та се сети, че са му давали такава. Уж знаел и къде е, но не е вкъщи в момента, за да провери. Очаквам включване по някое време ако я е намерил.

# 652
  • софия
За нас суши, zvanche. Да си поръчаме у дома, включително ми се върти за 24 да поръчам. Ако препоръчаш, ще съм благодарна.
Ред, на 3 ДЗИ явно са заедно.
Rolling Eyes Харесваме сушито на gingersushibar. Винаги е прясно, но не ядем често и не съм проучвала. Просто от тези, които сме опитвали, това съм запомнила и все от тях взимам след това.

Те ще им дадат бележките с разпределение, но няма да могат да си проверят резултата. Тези момчета...

# 653
  • София
И аз се притеснявам за техническото обезпечаване.Особено в частта озвучаване за езиковите ДЗИ и слушането.Помня че имаше гафове предишни години, но не съм запомнила за кой език и в кои училища беше драмата. 26 СУ в Княжево разбирам че  не за първи път провежда езиково ДЗИ. Надявам се да е ок

# 654
  • у дома
Хах, и Ния е в 31 на бел Simple Smile
Нпмг на мат.
Ако се и паднат в една стая ще е голямо съвпадение...

Същото и при нас,ама да се оправя...

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 11:05 от svetlaem

# 655
  • Пловдив
Честито на всички завършващи и успех на децата на матурите!

Аз искам да попитам относно ДЗИ по език. Дъщеря ми е с първи език немски, втори -руски. Третият й профил е математика. Мисли си за догодина да държи ДЗИ по руски език. Разглеждаме в МОН материалите от минали години и не успявам да се ориентирам - има ниво В1, но има и ниво В2. Може би В1 е за тези, на които им е втори профилиращ предмет, както е при нея?
А на първата сесия през май е имало В1.1, В1 и В2.

# 656
  • София
За втори език профил е В1.1.

# 657
  • гр.София
44-то в Суха река ,127мо и 105 са при нас. Поносимо е.
Днес ги викат да им дадат и бележки.

# 658
И аз съм с притеснение за ДЗИ АЕ и озвучаването. Някой може ли да каже нещо за 101 у-ще - Надежда. ДЗИ ЯЕ по желание е в испанската и мисля, че те поне трябва да имат добра техника. БЕЛ се оказа на "Черни връх" - професионална гимназия по облекло "Княгиня Мария Луиза". Девойката освен за испанската не беше чувала за другите две. Зетя, за късмет, няма да е на работа по това време та ще го дава такси. Не, че сега не обикаля кварталните улички за да закара студента до метро спирката.

# 659
  • софия

Надявам се в 22-ро да има добра техника. АЕ е там.

Момичета, има ли тук французойка да ми каже правилно ли превежда Гугъл?
Скрит текст:
Винаги ще бъдете в нашите сърца.
Tu seras toujours dans nos cœurs.
Хванах се да направя нещо за любима учителка и да не се изложа.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 14:10 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт