ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 51 115
  • 834
  •   1
Отговори
# 825
Е това вече е лошо, върлува пореден вирус и е кофти
До сряда няма да има промени ни на места, ни на час, каквото такова.
Борбен набор са, справят се, надявам се да им е на късмет всичко

# 826
  • Някъде в Европа...
Сигурно поне знаят в кой ден е, че нашият хубавец преди час ме пита кога е Wink
А на всичкото отгоре му става традиция за изпити да е болен. Пак е с температура.
Моят го изпревари с 2-3 дни ..в четвъртък ме пита кога са точно матурите др седмица и коя кога е 😀
И при нас има транспорт непосредствено до входа на училищата, но моят никога не е ползвал градски транспорт, когато е сам - или пеша ксто по-малък, после с колелото, сега с колата, се придвижва...

# 827
Сигурно поне знаят в кой ден е, че нашият хубавец преди час ме пита кога е Wink
А на всичкото отгоре му става традиция за изпити да е болен. Пак е с температура.
                   И аз се вкарах в нов филм относно заболяването. Отиде на стадиона на Капките и не знам как се е облякла. Обикновено ходи много леко облечена и....сега не вярвам да се е сетила, че ще е до късно и става студено. Изпуснах я за малко и не можах да дам акъл! Smiling Imp

# 828
Не се вкарвай във филми.
При него е от серията купони след завършването, явно някой вирус. Бяха много хора на закрито.

# 829
Здравейте,  вашите деца нещо по-специално правят ли сега ,ако преговарят по БЕЛ?
Може и да съм пропуснала, но децата които ходила на изпити по Биология и Химия в МУ София,доволни ли са от резултатите?

# 830
  • у дома
Аз не разбирам защо не може в едно училище да има различни матури, но не ми се спори, достатъчно сме изнервени и все тая.
Защото те и в момента,когато е една правят грешки-преди години в Пловдив бяха разпечатали ДЗИ бел от предна година-самите деца бяха сигнализирали,че това вече са го правили...Миналата год в една стая на деца,явяващи се на В1.1 беше дадено по-високо ниво-как е проверявано и оправена кашата така и не проследих-фа не се напъвам още в спомените си,че ще се сетя 100% още нещо...

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 19:31 от svetlaem

# 831
Онзи ден моят син сънувал, че има пожар на ДЗИ, извеждат ги и им казват, че всички ще имат шестици. Grinning
Аз му обясних, че в н-тата година, при земетресението в Перник, са направили нова дата за децата там.
Да не се случи и със София нещо подобно. Не им вярвам на цифрите, че само 350 души имат проблем. Сигурно хора без проблем може и да не успеят да стигнат навреме в тази ситуация.
За преписването в малките градове: нали има задължително видео наблюдение?
Не мисля, че са и масови шеметните резултати. Сегиз тогиз някъде избухват, ама сега може ли да решават да гледат записи от стаи при съмнения?

# 832
  • у дома
А в провинцията как се случва?
Това ще кажа утре като вземе заветната бележка...

# 833
А в София случва ли се някой да си е в своето училище?
При нас БЕЛ е в своето, мат, обяснимо в математическата гимназия.
За Бургас иде реч, та не е като да няма други училища за БЕЛ.

# 834
Нова тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1776788.new#new

Нека тази нова тема донесе много късмет на 12-токласниците ни!

Успех на децата ни! Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт