ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 55 142
  • 834
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Попитах и аз днес девойките дали са наясно с бележките и къде са разпределени. Тази от АК знае. БЕЛ в Хенри Форд (добре, че имаме кола). АЕ във втора английска. Дано да се чува. Абитуриентката от СМГ си е загубила бележката и не я е снимала. Щяла да се "оправи" другата седмица в училище. Ама то, казвам аз, матурата е в сряда. Аааа, добре, отговаря тя- ще ида в понеделник. Ще ме довърши този заплес.

# 676
  • София
Пречи ли нещо на стачкуващите да пропуснат дните с матурите?!
Да са солидарни и те с нашите проблеми. Не само ние с техните.
То тия стачни действия засягат само София, в останалите градове могат да си провеждат матурите.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 16:50 от Frau B.

# 677
При нас няма метро, мисля да ходи с такси, ако няма кой да го закара, но това си е доста рисковано, защото аз вчера сутринта не успях да си поръчам. Всичко беше заето. А имах един ангажимент в центъра, наложи се колежка да ме вземе от вкъщи.
Първо да разберем къде ще бъде, че и с липсата на бележка...

# 678
  • София
Попитах и аз днес девойките дали са наясно с бележките и къде са разпределени. Тази от АК знае. БЕЛ в Хенри Форд (добре, че имаме кола). АЕ във втора английска. Дано да се чува. Абитуриентката от СМГ си е загубила бележката и не я е снимала. Щяла да се "оправи" другата седмица в училище. Ама то, казвам аз, матурата е в сряда. Аааа, добре, отговаря тя- ще ида в понеделник. Ще ме довърши този заплес.
За СМГ специално - викат ги в понеделник да им раздават бележките, които те подписаха и върнаха в училището през февруари. Ние я имаме преснимана - БЕЛ е на другия край на София.

# 679
  • София
Ми...
Иде ми по добра стара традиция да драснем едно писмо и ако може тука, който работи в медиите, да разтръби, че да се вдигне шум Stuck Out Tongue Winking Eye Амаха!

# 680
  • София
На нашите им раздоха днес бележките с училищата. Там я има и паролата за инфоприем, ако някой си я е загубил. Не се притеснявайте.

Ние сме в 101-во в Надежда и 22-ро. Как беше озвучаването в 22 -ро миналата година, не помня.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 17:00 от bazel

# 681
За пореден път поредната глупост на МОН. Чудя се какво са намислили. Училищни автобуси няма как да осигуряват придвижване поради простата причина, че не могат да се движат бързо в задръстванията и да обикалят кварталите. В колко часа ще стане това от 4 сутринта ли за да събере нуждаещите се? И девойката е получила запитване и е отговорила, че ще я закарат с кола. Мисля, че всеки ще намери начин да присъства детето му на изпитите.
                Ако тази стачка продължи след срещата в понеделник мисля да се свържа с шефа на КНСБ  и да си поговорим на по-висок тон от обичайния. Не могат да провалят децата ни и без това мина този випуск през какво ли не. Не може да изправяш деца и родители на нокти два-три дни пред важен за тях изпит. Бясна съм.

# 682
  • софия
В 7. клас правиха ЕйджБиО-то в ненормални условия. Ще завършат средното си образование подобаващо и запомнящо се.
Живи и здрави да са!

Базел, и моята е на АЕ в 22-ро.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 17:06 от zvаnchе

# 683
Може да определят по-късен начален час за ДЗИ, за да успеят децата да се придвижат, без да тръгват по нощите.

# 684
Бележката я получих февруари с думите: пази я ти, че ще се загуби иначе Grinning
Повече стрес как ще се стигне до матурата, от това какво ще стане на нея.
Не ви е смешно, ама да се пошегувам. Предложение за палатка в двора на училището.

# 685
  • София
Може да определят по-късен начален час за ДЗИ, за да успеят децата да се придвижат, без да тръгват по нощите.
Това може, да.

# 686
  • София
Могат и да разрешат придвижване в бус лентите, за да облекчат движението.
Това е най-смислената мярка предвид ситуацията в момента, защото в близката една седмица едва ли ще има споразумение със синдикатите.

# 687
  • София
Да, забраната за движение в бус лентите в момента е малко нелепа.

# 688
Може и да оставят децата в училищата им, а да разменят квесторите.
Но съм сигурна, че на никой не му дреме за децата.

# 689
solnichka, не палатка в у-щето, а палатки пред МОН, парламент и всички тъпи инстанции.
                Не мога да разбера каква е тази "загриженост" за придвижване на децата три дни преди изпита. Освен да стресират всички заинтересовани. Два дни децата успяха да се придвижат / без помощ от МОН/ за да присъстват на изпращането им в у-ще, а и с дискотеките и ресторантите след това се справиха повече от добре.

Общи условия

Активация на акаунт