!
!
!

Все пак и благодаря за това че се е решила защото незнам дали щяхме да се съхраним като що годе нормални люде.Така че винаги всеки си взима решението сам,колкото и да е трудно.До ден днешен винаги настръхвам ако стана свидетел на такава сцена някъде,просто откачам и ми иде да унищожа насилника 

Може да ви сву4и зверски..но за мен... тя се е отървала от тези мъки. Не може да се живее по този на4ин.

Ами ако си е нямала такава добра приятелка която да и даде свободен апартамент?? 
Ами ако си е нямала такава добра приятелка която да и даде свободен апартамент?? 

а това да си без работа не е присъда до живот.. днес си без, утре намираш, и така. Има случаи, в които няма как да стане по-зле. Освен това не разбирам от какво би могла да се страхува една жена, за да не подава жалба срещу такъв индивид... след като я е пребил сто пъти, какво повече може да и стори?? Да я пребие за сто и първи ли? Вярно, лесно е да се каже, лесно е да се даде апартамент докато някой си стъпи на краката.. най-трудното от всичко е да направиш една решителна крачка, за да промениш живота си - ако не го харесваш, разбира се... иначе просто си се пускаш по течението, и си търпиш боя. 
Не на последно място е и подкрепата от семейството (разбирай родители, братя, сестри, близки приятели) ако няма кой да ги подкрепи и да ги окуражи те си траят вечно
Мога да ти дам пример с моя колежка-позната, която не иска да се развежда, щото видите ли какво ще кажат хората
, та какво остава за насилие

).
А това, че държавата не помага-ами гадно, не е правилно, ама аз нищо не чакам от тая държава, защото нищо не е направила за мен досега...Препоръчани теми