Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 903
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Има ли някъде клан със свободни места за третия ми акаунт?

# 166
  • Русе
Има ли някъде клан със свободни места за третия ми акаунт?
аз имам още 2 акаунта, ще има ли място и за мен Praynig

# 167
Aма наистина играе нечестно тази игра  #Cussing out Исках да събера 7,77 да видя какво ще стане, ама то изведнъж стана на всички игри много дашно и прескочих числото ... На онова с нотите ми даде 0.05!! Е това не ми се беше случвало нивгаш!

# 168
  • Ботевград
Това с нотите наистина никога не ми е давало повече от 0,01
При мен трети ден вече всичките игри не дават повече от 0.10  Crazy а на 10то ниво на самолета така гадно ме убиииииииии  ooooh! бях го минала този големия червен гадняр, разбих го, той уж умря, аз си тръгвам нагоре и изведнъж от небитието някак си някой си ме целна и аз предадох Богу дух  Thinking  Crossing Arms
Сега ще почвам от начало, ама много ме е яд!

# 169
  • Русе
Aма наистина играе нечестно тази игра  #Cussing out Исках да събера 7,77 да видя какво ще стане, ама то изведнъж стана на всички игри много дашно и прескочих числото ... На онова с нотите ми даде 0.05!! Е това не ми се беше случвало нивгаш!
Е, нищо не е станало. Изиграй на онези игри вдясно където се залагат бъбсове някоя и друга и ще паднеш под 7.77  Wink

# 170
  • Варна
Да ви кажа, че на играта с рибките, като кликнете върху рака, го убивате. На мен ми помага да си спася яйцата.

# 171
dobreff - добре завърнал се  bye Я се похвали хванал ли си тен  Mr. Green

# 172
Kaто ви казвам, че играта играе нечестно  ooooh! Играя на игрите в дясно /както ме посъветва добрефф/ и за 24 път печеля!Не само, че не се доближавам до 7.77 ами се отдалечавам Shocked

# 173
  • до морето
Kaто ви казвам, че играта играе нечестно ooooh! Играя на игрите в дясно /както ме посъветва добрефф/ и за 24 път печеля!Не само, че не се доближавам до 7.77 ами се отдалечавам Shocked
Продължавай докато стигнеш 17.77 .
А на  мен билета с нотите вчера ми даде цяло 1.00 бъз smile3556не вярвах на очите си..... мислех ,че няма такава печалба.

# 174
 Mr. GreenСпечелих на аукциона гривната за мобилен телефон !!!
След един месец игра - гривничка !  Joy
За прахосмукачката , не се знае още колко ще играя !
Сега съм заложила за рибката ключодържател - остава и него да спечеля и аз вече няма за какво да играя ... другите неща не са ми интересни .
А плазмата , ако ще до края на живота ми да играя няма да я взема - та повече няма смисъл ... освен ако не искам да си трупам ключодържатели в нас ! Blush

# 175
Пак спечелих!  newsm44 Играх на томболата и спечелих "Magic calculator"-калкулатор с химикалка  Grinning Много е готин-дано го получа,защото книжката за оцветяване още си я чакам  Confused
На основния ми акаунт натрупах вече 32 буби!От скритите игри съм отворила 3-Hokus pokus(или нещо такова беше-тази със седмиците),V.I.P. и Stak' em high (до днес беше първа част,а от днес ми се отвори втора част,но на нейно място а не като нова игра).
Сега почвам да играя за судокуто.Успех и на вас  Wink

# 176
  • Откъм Варната
Искам и аз да спечеля нещо най-сетне, ама за сега само си трупам буби, на главния акаунт за месец имам почти 7.77 бпз, надявам се довечера да станат толкоз и да ми отвори нещо ново за игране, а на другия почти имам 5 бпз и като ги стигна ще играя за някоя награда

# 177
Да ви питам да са ви изчезвали бъбзчета? Вчера имах 3,90, а днес като отвори 3,50 - а не съм играла на нищо друго освен на безплатните игри Thinking

# 178
  • Ботевград
Днес рибите са се побъркали тотално!
На единя ми акаунт дадоха 0.19 бъбз, а на другия 0,24  newsm78

Весели Великденски празници на всички Вас

# 179
  • Spain
аз пък да се похваля  Mr. Green " превъртях " цветенцата - за първи път - все на 8-мо ниво заси4ах - оба4е 9 и 10 направо си бяха лесни този път . още - днес след 44 дни игра  Mr. Green най- накрая станах сребърен ранг и ми отвори вип-сребро ... и направих също 7,77 (с гоооооолем зор - като по4на да дава едни то4ки - ама нали съм карък 4е си знаех къде да ги пропилея ) и си отворих скритата игра със зайците Simple Smile - днес ми е късметлииски ден  Simple Smile ..само дето нагарада никаква не пада ..ама.... търпение ... Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт