Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 906
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
  • Spain

Голямата ми цел е прахосмукачка и ключодържателя рибка !  Laughing
Joy Joy Joy hahaha Joy Joy Joy
успех !
 какво приказвате аз играя от 40 дни и имам 7,2 бъба  .. ина4е на един нов акаунт за 10 дни направих 4,5 бъб което си е направо постижение Simple Smile  и ве4е по4ва да ми омръзва .единствено което превъртам е рибките ..за амнаисти път .. никоя друга игра дори до 9 ниво не мога да се добера ..я орли някакви , я времето ми свър6ва .я някои грозен ред нагоре ще се ка4и ...те такива ми ти проблеми световни  newsm78 Rolling Eyes

# 151
  • Ботевград
Има ли кяр като превъртиш играта, или просто започваш от начало и т;ва е?

# 152
  • Русе
има ли някой клан в който и аз да се включа newsm78

# 153
  • Spain
Има ли кяр като превъртиш играта, или просто започваш от начало и т;ва е?
пак ще го кажа макар 4е сме го коментирали ве4е няколко пъти  Mr. Green - кяр никакъв - изписва ти поздрвления ,добавяме ви 0,10 бъба и ако искате запо4нете играта отново  Simple Smile толкова е кяра

# 154
varna-family ima edno svobodno mjsto

# 155
  • до морето
Да се похваля  Grinningспечелих плюшена рибка на томбулата newsm44 Черпя всички

# 156
А да питам , защо като направих 10 бъбс не ми даде сребърен ранк или да ми отвори някоя от скритите игри ?
Нали така  беше ?!

# 157
Да се похваля  Grinningспечелих плюшена рибка на томбулата newsm44 Черпя всички

Честито , дано е златна ! Laughing

# 158
  • до морето
Благодаря!Когато ми даде бъбзчетата за наградата  на основния акуант станаха над 10 бъбз и ми отвори една от скритите игри, може би трябва да почакаш до утре.
Може ли някои да преведе как точно се отварят тези игри
To get all 6 secret games:
- Bubbly Ticket (play Food chain and try to find Bubbly in egg - only luck)
- Hocus Pocus (you must have three last sevens in your chest [7.77B etc.], play Cocktail and you see three rabbits
- The Lone Ranger (you must complete The Legend of Lone Ranger Quest)

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 00:48 от Royzi

# 159
Благодаря!Когато ми даде бъбзчетата за наградата  на основния акуант станаха над 10 бъбз и ми отвори една от скритите игри, може би трябва да почакаш до утре.
- Hocus Pocus (you must have three last sevens in your chest [7.77B etc.], play Cocktail and you see three rabbits

За да отворите 6 - те скирити игри :
- Бъбли билет - играйте Хранителна верига и се опитайте да намерите Бъбли м яйце - въпрос на късмет е
- Хокус Покус - трябва да имате три седмици във вашето ковчеже - 7,77 - след това играйте на Коктейл и ще видите три зайчета
- Самотния рейнджър - трябва да завършите мисията - Легендата за самотния  рейнджър

# 160
# 161

За да отворите 6 - те скирити игри :
- Бъбли билет - играйте Хранителна верига и се опитайте да намерите Бъбли м яйце - въпрос на късмет е
- Хокус Покус - трябва да имате три седмици във вашето ковчеже - 7,77 - след това играйте на Коктейл и ще видите три зайчета
- Самотния рейнджър - трябва да завършите мисията - Легендата за самотния  рейнджър

При мен са отворени и 3-те, но нищо такова не съм оравила или видяла  newsm78 с времето се отвориха.

# 162
  • Ботевград
А тези скритите игри завинаги ли ги отваря да си играем, или като макспака за 1 ден?

И друго да Ви кажа, в този сайт
http://www.find-jeux.com/preaccueil.php?idt=345204
макспака за 790 000 findies при кодовете пише, че е изчерпан  Thinking дали ще има пак или си играем за слава  Mr. Green

Code for the site Prizee.com
Price : 790'000 Findies
Number of remaining gifts : exhausted

Sorry, this gift is exhausted

newsm78

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 14:08 от ZLATNA

# 163
А тези скритите игри завинаги ли ги отваря да си играем, или като макспака за 1 ден?

И друго да Ви кажа, в този сайт
http://www.find-jeux.com/preaccueil.php?idt=345204
макспака за 790 000 findies при кодовете пише, че е изчерпан  Thinking дали ще има пак или си играем за слава  Mr. Green

Скритите се отварят за винаги. 

Спирам да играя на онова тогава  Thinking

# 164
аз още чакам награда, всеки ден играя и нищо  Cry

Общи условия

Активация на акаунт