Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 908
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
Първият сайт има версия на английски. Аз на него играя основно на Микроджак. Срещу 790 000 точки можеш да си купиш МаксПакс за нашата зарибявка  Laughing В началото играех с два акаунта и ми даваше по 25 койнс на акаунт. После нещо ме мързеше да играя с вторя и след няколко дни пак започна да ми дава по 50 монети. На микроджак често си печеля по още 5, а веднъж и 10 монети. Преди два дни пък ми даде странни банери в Бонус бай клик - носеха по 1000 точки....Другите сайтове са само на френски и съответно нямам представа как става взимането на МаксПакс. Мама на мишле ги беше дала, дано може да обясни (а междувременно аз си играя  Wink)

# 136
  • Ботевград
http://www.find-jeux.com/   - 790 000 за макспак
http://jungle-games.net/accueil.php  - 2850
http://www.deficado.com/  - 3800
http://www.yacado.com/  - 9 000
http://www.lepasspass.com/ - 48 000

Като се има впредвид по колко точки дава на ден, за да достигнем мечтания макспак ще трябва да поиграем месец, два ...

# 137
ZLATNA, златна си!!!!   bouquet
А подлеците от първия сайт ме резнаха, въпреки че отдавна не играя с втория си акаунт. Написах им гневно-извинително писъмце, пък да видим...

# 138
  • Spain
какво става - не играите ли ? нещо никои не се хвали с нищо Simple Smile
 да "споделя" Simple Smile - играх си вси4ките акаунти на "The Gift Pond" (това дето взема 2 бъба ) и вси4ките първия път спе4елиха (поне по 2,3 бъба - с две думи 0,3 бъба) - смело играите - само 4е веднъж ! ако повторите има риск да загубите - поне при мен така стана 2 пъти - ако някои е  играл и спе4елил пак да се обади - 4е не смея да пробвам пак  Wink
 въпрос4е ?  да сте играли на "Smash Ticket" - там какво се прави ?      голяма ли е вероятността да се изгубят 5 бъба ?

# 139
Играем  Laughing
Днес стигнах 7.77б и ми отвори зайците  Party

# 140
О и аз играя отдавна , но не съм се записала в темичката . При колко буби дава подаръци ?

Ами като направиш 1.39 и вече можеш да участваш на томбула.

А какъв трафик се черпи при тези игри и каква трябва дати е скоростта на нета?  newsm78

# 141
  • Откъм Варната
Играя ама за сега нищо интересно, само ме трепят като стигна на 8 ниво на самолетите и рибите, оня ден изкарах 0,35 бпз от игрите

# 142
Играя от 28 дена и за момента имам едва 7 бъбс ... направо се чудя дали някога ще получа някаква награда . А така се точа , на едно ключодържателче !

# 143
Играя от 28 дена и за момента имам едва 7 бъбс ... направо се чудя дали някога ще получа някаква награда . А така се точа , на едно ключодържателче !

"EДВА 7 бупс" !!  Crazy Аз играя 159 дена и имам ЕДВА 70 бупс.  hahaha

А как играеш за награда?

Установявам, че това с виртуалния магазин е много бошлав работа   bouquet 789 човека сме до тук за 3 ключодържателя! Вчера бяхме 1347!!  Shocked Упорито се кандидатирам всеки ден, нооооооооо май нямам шанс.

# 144
И аз играя за ключодържател, но вече 5 пъти нищо не става  smile3515 На скрачинга по-голям шанс ли имаме? Писна ми да си горя бубите  cry

# 145
И аз играя за ключодържател, но вече 5 пъти нищо не става  smile3515 На скрачинга по-голям шанс ли имаме? Писна ми да си горя бубите  cry

Там от дни няма билети  #Cussing out

# 146
  • София

Там от дни няма билети  #Cussing out

АААААААА, има има Wink към 2.00 през нощта Peace

# 147

"EДВА 7 бупс" !!  Crazy Аз играя 159 дена и имам ЕДВА 70 бупс.  hahaha

А как играеш за награда?

Установявам, че това с виртуалния магазин е много бошлав работа   bouquet 789 човека сме до тук за 3 ключодържателя! Вчера бяхме 1347!!  Shocked Упорито се кандидатирам всеки ден, нооооооооо май нямам шанс.

Еми малко е цял месец за 7 бъбс !
Днес раздвижих нещата , защото се ядосах .
Имам 4 акаунта , и на  два от тях които са на по 29 и 25 дена имам по 7 точки и нещо , а на по младите на по две седмици имам 5 , та на единия с 5 - те точки си купих билет за 5 бъбс и спечелих 10 точки .  Joy
Вече на най - младия ми акаунт имам над 10 точки благодарение на този билет .
Наддавам в момента в аукциона и ако не ме изпревари някой до два часа трябва да спечеля едно от нещата . От там ще ме питат дали искам подаръка или точки на главния акаунт и , като кажа точките и на главния ще ми преведат 10 точки .
Такава беше врътката - но познайте , какво направи моя милост от лакомия .
Отидох и си проиграх на този билет с 5 бъбз акаунтите от по 7 точки и загубих и на двата .  #Cussing out
Сега остана най - младия акаунт , дано спечели та от него да отидат точките на главния и да не ме е яд , че се занимавах един месец с него .
Голямата ми цел е прахосмукачка и ключодържателя рибка !  Laughing

# 148
Аз спечелих с единя профил имах 4 общо ,някаква тетрадка в поставка  Crazy,обаче после получих на основния профил стойността и в бъбс - към седем имах и един от преди това и участвах с тях в томбола за електронно судоку и часовник ,обаче изгубих и взеха ,че ми изтриха и  два от профилите . Tired

# 149
  • Ботевград
Търпение, важен е олимпийския принцип  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт