Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 832
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Наистина не е честно, точно затова ви споделям. Колкото до влизането от различни компютри аз ви го бях писала и преди. В къщи сме с 2-ва компютъра и аз всеки ден влизам и от двата и така получавам допълнително между 0,10 и 0,45 бубса.

# 226
  • София
Цял ден си стоя на 7,77бубс, но тъй като вече съм изиграла коктейла не ми дава нищо за триене  Sad Утре ли ще ми позволи (и съответно даде новата игра)? И при това положение днес не мога да играя на останалите игри, така ли?

Аз вчера бях на 7.76 бубс и тъкмо днес се бях настроила за коктейла и трия играта с морковите, за да ми даде  още един бубс и изведнъж гледам 3 моркова и хоп - 0.5 бубс #Cussing out 

Изиграй една от платените игри за 0.5 б Peace И за ено бъбзче играй игра на която можеш да умреш ако ти даде повече или пък на цветчетата Hug Успех

# 227
Цял ден си стоя на 7,77бубс, но тъй като вече съм изиграла коктейла не ми дава нищо за триене  Sad Утре ли ще ми позволи (и съответно даде новата игра)? И при това положение днес не мога да играя на останалите игри, така ли?

Аз вчера бях на 7.76 бубс и тъкмо днес се бях настроила за коктейла и трия играта с морковите, за да ми даде  още един бубс и изведнъж гледам 3 моркова и хоп - 0.5 бубс #Cussing out 

Изиграй една от платените игри за 0.5 б Peace И за ено бъбзче играй игра на която можеш да умреш ако ти даде повече или пък на цветчетата Hug Успех

Мерси Hug, не се бях сетила за този вариант newsm78

# 228
  • София
 Ия  Peace

Мацки да ви питам ... преди някъде седмица спечелих на аукциона , но като отворя да проследя поръчката и все пише - Is beeing prepared !
Писна ми , докога ще ми я подготвят , няма ли да я пращат ?!?
Сега ме е страх да трия този акаунт и играя на него по принуда - останала съм с него и с главния , за да не би да ми я отменят наградата !  Cry

И аз съм така едната награда ми написаха, че е изпратена, а на другата така както на теб newsm78 Няма ли да ги пращат Crazy
Аз чакам от 23.03  и аз искам да изтрия акаунта......ама ме е страх.
И това, че се "препарейтва" много ме дразни.....ако няма да я пращат да пишат Crossing Arms

# 229
Момичета здравейте, играя от 45 дена с 3 акаунта. Все о6те не съм участвала в никоя томбола или каквото  и да е_ за награда ( подарък).
Кажете ми къде мога да играя на сигурно ( ако не спечеля награда_ да не загубя буби ).  Леле ама го обясних, дано сте ме разбрали. Embarassed Embarassed

# 230
 Можете ли да ми кажете, къде проследявате къде ви е с изпращането спечелената награда?

# 231
  • Spain
Момичета здравейте, играя от 45 дена с 3 акаунта. Все о6те не съм участвала в никоя томбола или каквото  и да е_ за награда ( подарък).
Кажете ми къде мога да играя на сигурно ( ако не спечеля награда_ да не загубя буби ).  Леле ама го обясних, дано сте ме разбрали. Embarassed Embarassed
na " raska " i " vitrina" - там ако не спе4ели6 нищо ти връщат бубите Simple Smile ..еи не се нау4их да го избисвам това ...а на "subasta" - незнам- там  се наддава ..ама като гледах как за един клз4одържател се наддаваше по 30 bubs   newsm78 #Crazy нещо няма да у4аствам скоро .единствено губиш на  tombola.

# 232
  • Spain
cvete_m аз съм в Испания и не виждам да ми дава пове4е то4ки .  на ден правя между 0,16 и 0,30 (но 0,30 ми излизат на силвър ранга - или първия акаунт ).

# 233
  • Spain
 a кога дава на скра4ин-га да се купят тикети ? аз нящо не мога да го хвана с "билети"

# 234
  • Откъм Варната
a кога дава на скра4ин-га да се купят тикети ? аз нящо не мога да го хвана с "билети"

Вечер  към 2 часа, ама аз още нищо от там не съм спечелила

# 235
  • Spain

Вечер  към 2 часа, ама аз още нищо от там не съм спечелила
мерси още днес ще се пробвам Simple Smile

# 236
Хулиганче, аз играх от Франция, а все пак сайта е френски. Явно засичат ИП от който влизаш  и на френските, като сънародници дава повече. Ако имате познат във Франция, дайте да пробва да играе да видим дали ще се потвърди теорията ми.

# 237
Да се похваля -получих си подаръка миналата седмица. Grinning Точно това ,което бях спечелила.Сега чакам вторият от тях.И се боря зя трети-едно портмоне. Peace

# 238
  • Ботевград
Вчера спечелих 5 бъбсчета на това търкащото с тортите Sweeties и 1 бъбсче на подскачащата жаба The gift pound, но при жабата само от първият път, както някой беше написал, пуснах я втори път и ми даде 0.01  Crazy

# 239
  • Spain
Хулиганче, аз играх от Франция, а все пак сайта е френски. Явно засичат ИП от който влизаш  и на френските, като сънародници дава повече. Ако имате познат във Франция, дайте да пробва да играе да видим дали ще се потвърди теорията ми.
незнам дали дава пове4е то4ки но в испанския форум яко коментират 4е джакпоти-те си ги пе4елят само французи и наякои друг мароканец Simple Smile - така се оплакват хората .
 и 4ак сега разбирам 4е в4ера е имало една игра (az няма как да я играя де )- но това май само за в4ера - играело се 13 пъти на някоя игра и после отивало да се трие билет4е на тази първата страница ..като всяко билет4е давало по  0,13 (като за петък 13 Simple Smile ) --- съжалявам 4е не го отворих в4ера ,4е да го напи6а    Rolling Eyes.
пак играх на лотарията и пак нищо - е може ли да съм такъв карък - играя ве4е 50 дни  Sad Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт