Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 933
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
Отивам да умра с дяволчето, че да видя какво ще стане   Crazy

# 106
  • София
Силве и аз да те питам нещо Hug Като спечелиш награда, получаваш съобщение и си я взимаш от пощата или ти я носят на адреса newsm78

Получавам известие и ходя до пощата. Търпение, чака се поне месец  Party

Winkчакам , чакам  bouquet

# 107
  • до морето
За дяволчето,и аз паднах на 7 ниво и ме върна в началото на нивото.Явно когато имаш сърчица(Животи)няма значение дали ще се сблъскаш с ледче или ще паднеш ,не губиш нивото до което си стигнал.
И аз като  Nameless, питам, как го минавате този орел при жабата?За пореден път ме убива и много съм му ядосана #Cussing out.Накрая ще си купя пистолет и ще види  #2gunfire

# 108
На 7,77 закотвих ама нещо се стиска не дава. Laughing

# 109
 Добро утро
Скоро не съм се включвала,но днес съм на линия.
Тази седмица ме е лепнал  някакъв грип,  та  голям зор.
Тръгнах да играя днес и ми излезе съобщение за някакви банери.
Можете ли да ми кажете на вас дали ви се е случвало и какво трябва да се прави.

# 110
малко да побутна напред Mr. Green

# 111
малко да побутна напред Mr. Green
И аз  Laughing
Днес занулиха точките на клановете и какво? Първите пак имат по 7-8 хиляди точки, а първият клан - дори 10. Невъзможно е да се класираме в първите 100, каквото и да се прави  Thinking
А орела продължава да упорства... Close

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 11:31 от Nameless

# 112
А орела продължава да опорства... Close

Хе хе хе упорит значи Simple Smile)

Хватката е да си бърза. Ако ходиш да обираш точките той те погва. Понякога просто идва и я взема /топгава "поздравявам" майките на правилите сайта  Flutter/.

# 113
Дайте идея как я прескачате високата стена на дяволчето. Скачам, скачам, понякога става понякога не  newsm78

# 114
  • Шумен
Бе как ги печелите по толкова бъбс?!?! Аз все по 0,01 до 0,1 Crazy

# 115
Дайте идея как я прескачате високата стена на дяволчето. Скачам, скачам, понякога става понякога не  newsm78

Чукваш 2 пъти бързо с мишката т.е. веднъж да скочи и като е в най-високата точка на скока пак чукваш да скочи и така то си отскача както е във въздуха. Ама го обясних  Embarassed Ако не е станало ясно казвай  Heart Eyes

# 116

Чукваш 2 пъти бързо с мишката т.е. веднъж да скочи и като е в най-високата точка на скока пак чукваш да скочи и така то си отскача както е във въздуха. Ама го обясних  Embarassed Ако не е станало ясно казвай  Heart Eyes
Силве златна си  Hug Разбрах го, а знаеш ли колко се мъчих и колко игри спрях заради него  Laughing

# 117
  • София
Девойки, и аз да се запиша Hug
Само не разбрах - като се включих в бегемамския клан какво се променя? Играя си игричките и разлика не виждам, как точно участвам в клана newsm78

# 118
Експерти, какво става с вас? Играете ли? Печелите ли? Хайде някой няма ли да се похвали.
аз имам вече 7.29 буби на основния акаунт. А жабата днес беше много щедра. Цели 0.12 буби  Mr. Green

# 119
  • Ботевград
Аз участвах в томбулата, ама  Whistling съм лузър засега  Rolling Eyes но който не рискува не пичели, другият път пак ...
Иначе продължавам напред, но на 9то ниво на самолета и девето на рибките дадох фира  Mr. Green, та утре сначала!

Общи условия

Активация на акаунт