Слагате ли шапчица вкъщи?

• 51 575
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Joy Joy Joy
Оооох,
една от мойте фаворити е     С какво си пълните хладилника  Joy Joy Joy

С разфасовани трупове...  Twisted Evil

# 617
Асансьорни тестиси hahahaТова не е истина.Егати диагнозата. rotfImbo
Gachticki za tazobedrenite stavi -пулех,че се пулех ,а то ставало дума за гащички hahaha

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 13:25 от vivi83

# 618
Мисля, че в медицината наистина съществува такъв термин - "асансьорни тестиси". Става въпрос за това, че тестисите не са се установили окончателно в скротума и ту слизат, ту пак се вдигат нагоре. Това е нещо сериозно, може да доведе до стерилитет и никак не е за смях!  Naughty

# 619
Мисля, че в медицината наистина съществува такъв термин - "асансьорни тестиси". Става въпрос за това, че тестисите не са се установили окончателно в скротума и ту слизат, ту пак се вдигат нагоре. Това е нещо сериозно, може да доведе до стерилитет и никак не е за смях!  Naughty
oops smihesorryНе бях чувала за такъв термин и ми стана много смешно като го прочетох.

# 620
# 621
# 622
и вашите ли бебета не спят у дома?

на балкона ги изхвърляме да спят...

# 623
и вашите ли бебета не спят у дома?

на балкона ги изхвърляме да спят...
Aaaaaa,не.Моето го слагам в мазето. Crossing Arms

# 624
# 625
# 626
Как мислите с какви очи ще бъде моя бебо при майка със зелени и татко с пъстри? - е те т`ва е въпрос! Кой се наема да напише докторат по генетика? Не се напъвайте, то имало калкулатор!

СВАТБА С БЕБЧО  - в първия момент ми замириса на едипови комплекси  newsm78

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 15:15 от els

# 627
Как мислите с какви очи ще бъде моя бебо при майка със зелени и татко с пъстри? - е те т`ва е въпрос! Кой се наема да напише докторат по генетика? Не се напъвайте, то имало калкулатор!

Отговарям веднага и без калкулатор:
Вариант 1 - зелени
Вариант 2 - пъстри
Вариант 3 - като на комшията

# 628
# 629

Общи условия

Активация на акаунт