Ний сме веселите СЕПТЕМВРИЙКИ, чакащи си рожбите мънинки!!!

• 12 380
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Ани ми то това е ясно бе душа виж другото  с 00/ WC- трудна работа  ooooh!... иначе в петък откриh, че имало дюнер на нашия пазар, демек съвсем близо и от тогава насам няма ден без дюнер за мен Crossing Arms

Бебо, пробвай мойте постни сърмички като се решиш пак да ги правиш. Grinning

# 211
Има ли друга мама дето мъжо и да е такъф футболозяпач... Авел ми е много смешен такова напрегнато гледа и аз обикновенно го гушам и чакам да свърши мача. Аммм като стане няква такава голова ситуация и той на нокти се исправя пък ако вземат да ритнат към вратата и да видите как подскачаме newsm62. Даже се е случвало и някой '' плесник '' да отнеса щото от вълнение мятаме с ръце Rolling Eyes newsm78...

Аз, Аз, Аз!!!! newsm10 newsm62 . Моя не само е луд по футбола, ма и рита наистина. Не е футболист де, ама е ку-ку дойде ли време за футбол. Аз кат гледа мач, бегам надалече. Много ме ядосва тогава - особено веднъж като метна една възглавница от яд и ми счупи калата  fight fight fight Яко му се накарах тогава. Та като седне да гледа мача, аз най-демонстративно влизам в кухнята да готвя или си отивам в спалнята друго да гледам. Ние заради европейското по футбол купихме втори телевизор!!!

Та така, имам си маниак и аз, можем да споделяме опит как да ги озаптяваме.

Моренкаааааааааааааааа! Аз твойте сърмички отдавна съм ги опитала, ама да питам за лозовите нещо - имаш ли някаква хитринка листенцата да стават крехки???

# 212
  • морето и сините вълни :)
и аз съм доволна че си имаме навсякъде телевизори-в спалнята,хола и куФнята-и квото си пойскам такова си дзяпам.....Той и моя гледа някой път мач ама чак такъв запалянко да чупи цветя и да ми бие шамари не ее.....той цветята вкъщи ги обича повече от мене ....

мишкеее -за крехки листенца-да ти кажа аз днес за първи път запекох сърмите вкъщи.праснах ги като бебенца в тавата  едно до друго и само доливах водичка да поеме оризът и като се запекоха едно хубаво отгоре и остана съвсем малко сосец и станаха едни крехкииии листата.....

# 213
Аз така в тавичка си правя тез сърмички с лападовите листенца...

# 214
Брей ама много пишете бре моми smile3521 Човек да не ви чете няколко часа и хоп вие сте изписали почти и тази тема. За мое голямо щастие съпружеското тяло откакто сме женени почти не гледа футбол - е в редки случаи ако се съберат компания с приятели ама и тогава ме води мен  Mr. Green и аз като казват барабар Петко с мъжете smile3521  А относно цветята направо ти завиждам Ани - аз имам много цветя и всеки път като ходя на пазар не мога да устоя и все си купувам, а пък моя като види започва да се кръсти, ама хич не ги харесва и когато някое не ми вирее си умира от кеф Mr. Green Ама пък не смее да счупи дори едно листо,че после.... newsm29 Веднъж дори докато ме нямало счупил без да иска едно клонче на една бегония, която е като дърво и не ми казва от страх. Обаче след няколко дни като започнаха да съхнат листенцата й какво да видя той залепил клончето с ТИКСО. Е последствията за него бяха  People No Good smile3527 bambam

# 215
Хееее! И аз да се разпиша днес!
То голям ден, големи преживявания, да ви кажа!  Laughing
Аз днеска трябваше да ходя при моята доки.... И ставам аз сутринта, приготвям се, излизам, паля колата.... И бременната тиква се сеща да провери деали имаме достатъчно газ.... Гася колата и почвам да зяпам където трябва.... сичко мноо убаву! (нашта мацка е шофер, та имаме и купи от ралита....) И като тръгвам пак да си запаля колата.... ядец! Задавила съм я! Embarassed Embarassed Ужас! Тва не сме го правили от новобранските години... срам и позозр! Пък и не върви да я бутам сега... И на едно такси travel от Люлин до Подуяне...  
Та така, не че е имало за къде да бързам.... почаках си два часа, нищо че моя час беше записан преди месец... Днес уж бях отишла за цитонамазка, но ми се размина... доки вика "кога сме правили последно", и аз мислех че е октомври, а то се оказа средата на ноември! Бомба! Каза че всичко били наред, а заФК ми каза до 25 седмица...
Ходих и до работата да си занеса болничния.... та част от колегите ме разконспирираха (но само мъжете!)
И да ви кажа вица на деня:  newsm62 Майка ми и баща ми бяха на екскурзия в Рим и днеска трябваше да се приберат.... smile3511, закъснял им моля ви се автобуса и те си изпуснали самолета! smile3511Тва ако не е късмет.... сега пътуват с автобус от Болоня, че следващия полет е в петък!
Целуфки от мен! И лека вечер! Hug

# 216
silvia_77 -оооо не тоз твоя мъж е за бесилото напрао

М акак ще го залепи тва цвете така с тиксо бе,той акълец има ли???хептен се е предал направо,ако го беше махнал счупеното можеше да не го хванеш......а при нас моя мъж не дава да пипам цветята-все съм ги ила преполивала...много грубо съм ги пипала,Трябвало нежно да ги докосвам и разни такива.....абе хамава история

# 217
  • Sofia
Мише според мен трябва да са млади листата за да са крехки.
А за футбола и моя си пада да подава токата от време на време ама иначе аз по-запалена мачаджийка от него Crossing Arms Grinning

Силвия паднах от смях с твоя мъж и тиксото  Joy Joy...

# 218
Ти пък Ани отде толкоз акъл newsm78 Абе то с моя мъж все куриози откак сме заедно. Да ви разправя как ме запозна със свекито а? #Crazy И тъй ходим ние от месец, ама аз още не съм видяла майка му. Казва ми той една събота - ела у нас днес рано да ми помогнеш, че довечера ще се съберем компанията у нас. И аз нагласих се и тръгвам кво да прая то любов то чудо. А пък и колко пъти бях ходила и майка му все я нямаше и аз не се и замислих. Пътувам аз, а той звъни ли звъни къде съм та къде съм? Пристигам аз и кво да видя - стой нашия на портата нарамил пушка #2gunfire Викам си тоя кво ще ме стреля ли? Shocked Хвана ме той за ръка и къде ме заведе си мислите - право при майка му и вика "Това е майка ми това е Силвия" и хоп изчезна през вратата, а аз като в небрано лозе Flushed smile3556  Седя насред стаята и незнам на къде да гледам, добре че тя жената ме покани да пием кафе иначе сигурно щях да избягам през вратата. smile3540 А моя хубосник се върна чак след един час - ходил бил да стреля прасето на комшията. Аз него щях да го застрелям след това #2gunfire Та тъй живота ни е изпълнен с таквиз истории...... Mr. Green

# 219
ооооо не ти ще ме умориш Сиске таз вечер=тоз твоя с конкурс ли го избира бе??? Crazy Crazy
А аз моя ме заведе в тяхнит еи те кат почнаха да слагат едни маси аз седя и се пуля и моя през пет минути ,айде де яж сега-виж колко работи има...А на мен ми иедше в дън зем я да са завра-

Ама да ти кажа и моя е голямо хахо Crazy Crazy Ся щи разправя една бърза историйка за него:
Моя е военен и един ден ще ходил да посреща някъв кораб-от кораба му хвърлят въже д аго хване  и той като си плюл на петите и хукнал да гони въжето да не го изтърве Crazy Crazy
И дЗяпа нашия въжето и както тичал като луд и изведнъж се изцопал в една ШАХТА-и шапката му тръгнала да се търкаля  напреде -Явно хукнала да гони въжето Joy Joy Joy Joy Joy
И само ми разправя моя-малииии на кораба толкоз моряци цседят и ми се хилят -аз в шахтата до кръста цопнал а шапката ми се търкаля напреде hahaha Joy Joy Joy Joy.Виска само станах отупах се  и си бих камшика дим да ме няма-"Казах си само "Ебал съм ти кораба и въжетата,попилях са тука че ми се и насмяха  всички" Joy Joy hahaha hahahaОххх сега като го пиша и умирам от смях...
На моя мъж все такива неща му се случват...Има и още много историй но друг път ще разправям

# 220
Еййй момичета, колко много сте изписали Laughing Да се разпиша и аз за последно тази вечер. Мъжо има тази вечер гости - мъжка компания за мача, та им направих два-три вида салати и гювечета /с картофено пюре/ за първи път правя и станаха супер  chef, получи ми се манджата тая вечер  Peace Вилиан, в Пловдив има две частни клиники - Торакс и Селена. Торакс е два пъти по-скъпо, В Селената - нормално раждане е 480 лв, секциото мисля че е 780 лв. НО влизаш само с четка за зъби и чехли. ВСИЧКО за бебето и за тебе е ОТ ТЯХ baby_neutral Така, че ако имаш такива лоши спомени от Ст. Загора - Пловдив не ти е далече welcome Айде мами - спокойна вечер, аз да погледна мъжката компания дали не са опразнили чиниите, че и десертче съм им купила  Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 10:16 от vesela_123

# 221
Ха добро утро на всички в този мрачен ден. Ани ако го бях избирала с конкурс такъв нямаше да го избера, ама нали казват хората любовта е сляпа.  Crazy Майтап бе - луда съм по него, е и той по мен де Mr. Green

# 222
  • гр.Варна
Добро утро и от мен!  bouquet
Много се позабавлявах докато прочета всичко, което сте изписали снощи!
Невероятни сте! Grinning Grinning Grinning
Морена, радвам се че най сетне откривам и друга жена, коята си пада по футбола. Hug Hug Hug
Вкъщи аз съм по запалена от мъжа ми /той пък е луд на тема Формула 1/. Снощи по едно време дори забравих, че съм бременна и така подскочих, че мъжо се изплаши да не би нещо да ми е станало. Голем смех!!! Party Party Party
Ани бани - мъжът ти къде е моряк, защото и моя е такъв на "Протео".
Весел и прекрасен ден мамчета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
За малко да Ви поздравя и да се разпиша до къде съм Ви прочела.

Наистина весела компанийка си имаме тук. Много Ви се радвам като чета какви историйки разказвате.

При мен всичко е нормално и скучно чак.Имам доста работа тия дни и вечер съм като пребита. Остават ми още няколко дни до края на кампанията по декларациите и после ще почивам. Вчера ми се плачеше от напрежение, хормони и т.н., но днес съм по-оптимистична. Другата седмица ми предстоят прегледи и изследвания. Корема ми е огромен и нищо от дрехите не ми става. Успях да купя 2 туники, с които си нося разкопчани панталони, но не е решение. Вадих и от предишните бременни дрехи, които имам ама те пък са много широки още. Абе гадна работа.

Хайде толкова от мен, че работа ме чака, по-късно пак ще ви се порадвам.

Лек и успешен ден на всички!   bouquet

# 224
  • Кърджали, България
Добро утро, сладурки  Hug
Да се разпиша днес, че ще ходя на зъболекар след малко.
Ама направо ще ме уморите с тези ваши мъже, голям майтап  Joy
Вилиан, потресена съм от твоя разказ, но не съм изненадана. Моята колежка е раждала в Ст. Загора през 2002 г. и нейните думи напълно съвпадат с твоите - който не си е платил, не заслужава внимание. Няколко жени са били при Цонева, както спомена мирта и тя била изключително мила с тях  Twisted Evil
Кали, както казах и на Милета преди, изобщо не се притеснявай за самата операция на третата сливица. Но Дани е мъничък още  Thinking Лекарят, който оперира Стоил (на 3 г. 10 мес. някъде), май каза, че третата сливица е необходима за развитието на организма докъм 4-тата година, после вече си е изпълнила ролята. Но той ни обясни какви "пакости" може да причини, ако не се махне навреме, дори, ако се наложи и по-рано: вреди на сърцето, на ставите, деформира се небцето, оттам могат да се получат говорни дефекти, затруднения в дишането и дори липса на концентрация  Shocked
Моренка, твоите постни сърмички ще станат ли с лапад? Че вчера ми набраха едни хубави едри листа - идеални за сърмички, а свекърва ми пости и така ще разнообразим менюто й, пък и аз лапада само така мога да го ям...
singirlaug, има такива дни, дано днес нещата вървят по-добре  Peace
Силви, какъв мрачен ден!? Тук едно слънце се е показало от зарана  Sunglasses ....

Общи условия

Активация на акаунт