Ний сме веселите СЕПТЕМВРИЙКИ, чакащи си рожбите мънинки!!!

• 12 368
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Хасково
   Здравейте бе мами, наистина е много весело с вас. Аз тези дни едно основно чистене съм му  ударила, направо се уморих вече.

Да кажа на мамите от Стара Загора/нали и аз съм от провинциален град/, половината ми рода е от вашия град и съм чувала много лоши отзиви за вашето АГО.
Така че е хубаво ако имате възможност да отидете до Пловдив, много Хасковски мами вече ходят там да раждат, макар че Хасково съвсем не е лошо, само условията в стаите не са много добри. Пак си плащаш на лекар, но не предварително и си носиш някои от консумативите за раждането и всичко за бебо, така че като сметнеш ти идва същото да родиш в Пловдив например.

Искам да попитам мамите от Пловдив правят ли във вяшия град фетална морфология и къде евентуално, благодаря предварително.

Чао засега, хубав слънчев ден желая на всички.

# 226
 HugХальоооо,
Ей, Катрин, благодаря за снимките  Hug
Много са готини, да ти е живо и здраво бебешорчето  Hug
Аз малко ви поизпуснах, че доста ангажименти ми се посъбраха.
Виждам, че Ани и Веси са подели темата за мъжете.
Мойто мъжо пък един такъв непукист.... остъй се, че лъже кат' ...  smile3508 без въобще да успееш да го усетиш, бог на номерцата, колко пъти ме е шашкал да ви кажа  ooooh!
Последния път ходихме в Метро на пазар  newsm71 и гледкаме ние, пълним количката, обсъждаме кое какво що  blahblah и по едно време де се бях забляла .... бяхме пред рафтовете с ядките ...
и какво блея настрани и чувам нещо:  Хруп, хруп !!! При което аз:  smile3556 Обръщам се и ко да видя !?  smile3557 Нашия зел един пакет ядки и папка  eat и ми вика: Искаш ли ?  smile3525 Напрау ПАДНАХ  smile3556 smile3557 doh
Викам му: Ко прайш бе, дивак !?!?!?  newsm09 ... по едно време поглеждам на рафта.... ами то няколко отворени пакета ядки. Циганска работа  Nerd
Пък той нашия да поглежда да си избира какви да земем зел да ги попробва  smile3557
Лелееее... като го метнах.... Едвам сварихме да се занесем настрани, че да не ни фиксират от камерите, че да стане патардията  bambam
Иначе ... вчера и аз успях да си взема дънчици за бременлийки ... много съм доволна и смятам днес да отида да ги пооправя малко при шивачката ми, че да ги поднося вече.... че за тези рокли, с които се мъкна ми е малко бахър  cold
За зехтинчето ... ше зема и аз да се възползвам от него. Засега се мажа с едно мазно кремче с бадемово масло... адски мазничко е и мисля, че ми върши работа ...  newsm78 ама а де... като нямаш достатъчно опит и  newsm78
Леле, Вилиан ...  Shocked нямам думи... Дано сега не е такъв кошмар. Искрено ти го желая, а и на всички сладурки тук  Praynig
Друго, друго ... не се сещам, ама ако има ше пиша   bouquet

Лек ден на всички и целувки   bouquet Hug

# 227
 добро утро и от мен    bouquet Тази сутрин станах в 07 ч., за да отида да си подновя болничния, че днеска трябва да съм на работа Crossing Arms ... та отидох, travel, закара ме мъжо,  ма кепенците - затворени Whistling и докито на работа утре Whistling та се сетих, че жената ми каза да отида УТРЕ  newsm78 bambam Еми то много мозък не е необходимо да имаш, ма да ти дойде навреме newsm78 Mr. Green Та утре пак ша ставам в 7 ч  Shocked mika2006, аз също в момента проверявам за ФМ в Пловдив - най-добре е във ВМИ, но в момента проучвам при кой док, та ще държим връзка и ще ти дам повечко подробности... Спешно ли ти е - за кога си го планирала? Феми -  ми като му се е хапвало на човека, ко да прай Simple Smile Чао мами-дами, до скоро Heart Eyes

# 228
  • морето и сините вълни :)
Добрютрооо Hug Hug Hug

О не Феми твоя направо е уникат----Хванал нашия и си хрупа в магазина.Дегостира човека  chef  chef  chef

liudmila73-ами  мила мойто мъж е не фрегата "Смели"...... #Crazy #CrazyВсяка година по 45 дена го няма- А инъче нашия кръсник работи на Протеото........Име няма да казвам че ако твоя е някъв началник да не му спре тока на горкия #Crazy #Crazy,Шегувам се Joy Joy Joy

Моя мъж си дойде от наряд и се цопна да спи....а аз чаках да ходим някъде по разходките #Crazy #Crazy #Cussing out

# 229
  • София
Здравейте, момичета!
Много сте сладки, наистина, така се смея с вашите истории  Joy
Дано не ми се разсърдите, че ще наруша замалко веселия тон, но искам да ви помоля за съвет. Вчера ми донесоха епикризата от болницата, в изследванието на урината пише, че има бактерии и 5-6 левкоцита. Аз съм много на Вие с тези неща, та ако някой може да ми каже какво означава това, ще съм му много благодарна. Питам, защото ми казаха да си направя микробиологично изследване и предполагам, че има връзка с това. Общо взето, чудя се какво трябва да направя  Embarassed
Вилиан, съжалявам, че си преживяла такова раждане  Hug По-добре наистина отиди в Пловдив и дано вторият път да си го спомняш с усмивка.

# 230
Добро утро на всички!!!

Палечке, аз не разбирам много от изследвания, ама знам, че като ти открият бактерии те карат да дадеш стерилна урина. Т.е. взимаш си едни специални стерилни бурканчета от аптеката и там действаш. В същото време е задължително да ти направят микробиология, за да се види от какъв тип са тези бактерии и как да се лекуват. Те хората за това всеки месец взимат кръв и урина, че бременните сме много податливи на бактериики - променяло ни се PH-то ли какво там не знам, но ставаме по-чувствителни.

Мисля, че нямаш никакво място за притеснение.

Бе, момичета, вашите мъже голяма веселба!!! Той и моя ги върши щуротии понякога, ама сега не се сещам нищо, ма като се сетя за щуротия, ще разказвам.  Grinning Grinning Grinning Grinning

Аз нямам какво да се похваля или оплача засега, освен, че ми е ужасно трудно да си намирам какво да ям!!! Бебо е ужасно злояд!!! Thinking  Crossing Arms

Хайде целувки и от мен

# 231
Мамитъъъъ Hug. Аз таз сутрин като станах и една енергия пак ме ливна едно чудо и хоп хоп през банята 2 банички eat и ся сърбам кафе пред компа atwork. Мали ама вие верно много весели истории с тез вашите мъжове. Пък моя нали мача снощи гледа и как ме ядоса. Седнал на масата и се стегнал, а преди тва като си дойде и ми вика айде да ми изпечеш фъстъчки за мача и много съм гладен слънчо. И аз кво?  cook готвя следя фъстъците да не станат кат мойте специалитети фламбе. И нашия се надумка с фъстъците и аз само дет готвих ( ама поне днес няма да се занимавам, че всичко си седи ) . И аз ся съм легнала на леглото и тъпея и му викам абе мъжо ела да мъ гушаш Hug а той - А не като свърши мача Shocked. Аз не се давам обаче - елат бе Praynig, той пак - А не мога ся нервно ми е... От ко ти е нервно бе Shocked newsm78... Както и да е изнудих го накрая и нашия дойде и седна на леглото ама с гръб към мен и пак на тръни- аз си викам бати гушането направо уби коня  33uu. И не знам що реших че ще се сърдя. smile3516. Аз се сърдя - той зяпа мача, Аз се сърдя още повече - той пак дзяпа тв-то и като видях че няма ефект седнах на компа. После той пък го игра сърдит - не знам що. И през ноща кво сънува не знам, ама кат почна да мята с тез ръце и едни къчове да раздава ritnik и аз го сбутах надалеч от мен и избягах в края на леглото, а той идва пак и се опита да мъ захапе... и аз в шок #Crazyтака за 1 път ме напада. И таз сутрин му викам ко ти стана снощи той ми се хили moresmile и вика ми тез наще така мъ ядосаха... Та аз викам никъв футбол вече newsm11.
Пък да ви кажа. Аз с моя мъжо се познавам от 3 години мога да кажа че от година и нещо сме заедно. Първо се запознах със сеста му и брат му пък с баща му бати тъпото - тогава пак мнооо му се сърдих. Щот не ме беше запознал официално и един ден разхождаме се по главната и срещаме някъв човек. И те се спряха разговориха се и по едно време моя вика ми запознайте се тва е баща ми - тва е Велина и аз  #Shocked smile3516 smile3506 напрао не знаех как да реагирам, та тва беше бахти тъпото запознанство. И да ви кажа от тогава съм се виждала с баща му точно 3 пъти ся кат се замисля не знам що така довечера ша го хвана на тясно моя newsm78...
Мамита толкоз за сега да ида да поработя малко. Гушам ви Hug и лек ден ви желая...

# 232
Здравейте и от мен мами. Феми кво се притесняваш за мъжа си  той тези работи ги е виждал из Европата.Аз когато ходих в Германия също съм ги виждала в суперите веднъж видях отворени сладки ,които струваха 7 евро и реших и аз да опитам от тях, та прави са хората как да си купят толкова скъпи сладки без да са опитали от тях ,а те скъпи ама гадни затова не са си купили, а да не говорим за разни дребни плодове на поразия се опитват там ,.първо си мислих това е работа само на българи и руснаци ама не.Знам , че така много се прави и в Испания. feeding

# 233
Тумбелинка, и на мен още на първите изследвания ми излязоха бактерии в урината Thinking Тогава още нямах избран гинеколог и Джипи-то като видя и вика - ааа антибиотици и аз се ококорих  Shocked Naughty След това ми направи още една урина - ей така не на гладно, която стана за 10 минути и там беше чисто. След това дадах стерилна урина /първата сутрешна урина, но средната, в стерилно бурканче я носиш в лабораторията/, която също излезе чиста Whistling така, че дай още едни изследвания и може би всичко ще ти е наред Hug Бебето, ти ша ядеш бой - старая се да пия кафенце по рядко, ама като си те представих как сърбаш kaffeetrmker_2 - станах и си направих и аз  food010

# 234
  • гр.Варна
Споко ani bani мъжът ми не е от командния състав, него го юркат на работа, аз вкъщи.... такъв е живота. bambam
 А на "Смели" имам едно старо приятелче, но той е в кухнятя на фрегатата.
Приятен обяд!:cook3:

# 235
Е хайде да ви развеселя с още една история. Ше ви разкажа патилата на моя мъж когато дойде да ми иска официално ръката. Та идва милия той с майка му и брат му да ми иска ръката. Ние сме се подготвили едни трапези, родата цялата нали уж официален годеж. Сядаме на масата той започва да си пие, хапва и мълчи забил поглед в чинията. smile3506 Аз го наблюдавам внимателно и гледам как майка му го побутва под масата ама той се прави на ни лук ял ни лук мирисал smile3506 Търпението на жената явно се изчерпа и гласно му рече "Е сине кажи сега за какво сме дошли?" А той като изчервя и отваря уста като риба на сухо Blush А пък аз си умирам от кеф smile3508 И като скокна нашия като пружинка, хвана майчето му за ръка и навън - забравил какво трябва да попита та тя да му припомни. Умрях от смях moresmile Идва пак, сяда и сериозен пита баща ми "Ми то аз съм дошъл да искам ръката на дъщеря ви", а пък моя тате му вика "Ти пък аз цялата ти я давам,а ти само ръката искаш" И кат се изчерви нашия кат домат а аз потривах доволно ръце - върнах му за запознанството с майка му smile3508

# 236
  • морето и сините вълни :)
аз познавам едно момченце от кухнята.. на Смели..забравих как се казваше обаче....един младичък на 18 годишен прилича Hug Hug Hug

# 237
Добро утро! Hug
Хеее, мацки! Ма тука все по весело става бре!... Аз днеска се понаспах, похапнах... викам " я да видя кво стаа..." И ще ходя да пооправя малко, че майка ми и баща ми се класираха най-накрая и щели да дойдат на кафенце... да видим какви простотии са ги натворили smile3532 smile3532
Ani-bani, знаеш ли, вчера малко не бях във форма, обаче днеска се сетих за тебе... Аз понеже имам доста проблемна кожа, а сега е направо страшно.... та да ти споделя малко тайни.... много съм доволна: 1. мия си лицето с крем за бръснене "каро"; 2. розова вода, колкото пъти се сетя на ден (оф, тва май е единствената миризма, от която ми призлява) и 3. Тука в махленската аптека имаме една много готина, млада фармацефтка... и тя ми препоръча един избелващ крем на "кокона и майка"... аз я изгледах тъпо, но тя ми каза да пробвам, че няма да съжалявам (за пъпките става дума), та все пак е избелващ.... Аз честно казано подарих всичката си предишна козметика (която беше скъпа, не стига, че не ми помагаше) и съм супер доволна!
Желая ви прекрасен ден! (не, че нямя да наглеждам пак какво става, де Twisted Evil)

# 238
Силвееееееееее, велик е мъжо ти  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532, ееее, направо ме разби  Grinning.

В тоя ред на мисли, докато чакаме до прегледите, да вземем да си споделим как се решихте да се заженвате. При нас беше в една силно травмираща вечер миналата година на морето, когато аз ревях като луда на кея, щото бяхме попаднали в АДА, а тоооолкова исках почивка  Grinning И мъжо седи и ме успокоява и ми говори как утре ще отидем на друго място, как няма да е така и пр. и изведнъж вика "Мило, ще се омъжиш ли за мен?" И аз хем  newsm45, хем smile3521. И през сълзи такава "Да, бе, милооо, ще се омъжа" и рееееев!

# 239
Ей днеска ще ме заболи стомаха от смях от вас  smile3532 smile3532 smile3532

Пък аз толкова много работа да имам  newsm61 и затова само по един бърз поглед, малко смях и пак на работа  smile3523

И ние си имаме забавни истории с моя мъж.

А за женитбата винаги ми е много забавно като се сетя:
Та живеем си заедно ние вече няколко месеца и една вечер аз мия чинии, а той стои нервно на ъгъла при мен в кухнята  smile3516 smile3506 smile3516 и по едно време ме пита: Мило ще живееш ли с мен? 
и аз: Ми нали живеем заедно?  newsm12
И той:  newsm09 Ама аз не така, амиии ....... да се оженим.......
и аз: като изпадам в един луд смях  smile3532 smile3532
а той горкия гледа и само мига и мълчи
Накрая аз: Да мило да
И тогава беше едно щастие, една радост  newsm44 newsm44 newsm44

Абе много смешки имаме. После като казвахме на моите родители, ама това друг път, че работата мен чака.

Хайде спорен и весел ден мили майчета.  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт