Кралски работи и клюки - април 2025

• 62 661
  • 787
  •   1
Отговори
# 15
И аз мисля, че Макрон изглеждат много добре. 47 не е малко, няма как да изглежда като момченце.

За сватбите на нашите царе и невръстните им жени - това са династически бракове, нормални при сключване на политически съюзи навремето. Момичетата просто са отглеждани в двора на бъдещия съпруг до подходящата възраст.

# 16
Според СВН:
"Твърди се, че принц Хари е изпратил „неприятно“ и „властно“ съобщение до председателя на Sentebale, африканската благотворителна организация, на която той е съосновател, след като тя е отказала да направи изявление в защита на съпругата му Меган.
Херцогът на Съсекс се свърза директно с д-р Софи Чандаука след неудобен разговор между нея и херцогинята на благотворителен мач по поло в Маями миналия април."
Според пресата конфликта на поло мача е причина Хари да си подаде оставката.
Не ми се струва вероятно Хари да е напуснал тази благотворителна организация заради нещо толкова прозаично като конфликта между двете жени,  има ли друга версия?
А ако наистина е изпратил съобщение т.е нещо което може да се запази и използва срещу него, е постъпил невероятно глупаво, чак ми е трудно да повярвам.

# 17
  • Някъде там
Emerald81 благодаря за подробното инфо.
Симпатични ми са Макрон и много си отиват.
Така са ми Филип и Матилде. И тяхната разлика е голяма но си подхождат.
Разкош.🥰 Много различна но цветна свежа...прекрасна.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:46 от daviz

# 18
Доста странна визия за вечерен прием, дори не ми е официална с тая пола и защо без тиара и то във Франция?
Очаквах да се появи в някоя страхотна вечерна рокля на френските марки, разочарование.

# 19
Страхотен би бил този тоалет, но за някое градинско парти, а не за държавен вечерен прием. Липсва блясъка във визията, риза и пола е носила десетки пъти, но при ежедневни ангажименти.

# 20
  • София
За първи път да харесам Мери без резерви. Тиара не е подходящо, в република са.

# 21
  • София
Страхотна е Мери, много шик. Не ми липсва хич тиара. Много, много съм доволна - прекрасна е. Прическата особено много ми допада. Обеците приличат на едни на Максима, дано излезнат по-близки кадри. Полата е великолепна!

# 22
За първи път да харесам Мери без резерви. Тиара не е подходящо, в република са.
Но тя е там като датска кралица.

# 23
Ризата на Мери е прекалено прозрачна, а полата е странно решение за вечерен прием. Дневният й тоалет е по-добре - английско-френски шик.

# 24
  • Някъде там
Страхотна е Мери, много шик. Не ми липсва хич тиара. Много, много съм доволна - прекрасна е. Прическата особено много ми допада. Обеците приличат на едни на Максима.

То няма и как да си очаквала тиара във Франция.
Точно те са. Има ги и София Шведска, май и други дами ги имаха.
Ризата е австралийска. Полата датска.

Бриджит беше впечатлена.
Как я оглеждаше само.

https://x.com/BFMTV/status/1906775468797272334?t=GKlGm_V8741nkUir8PID3g&s=19

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 22:39 от daviz

# 25
  • София
Вечерята не е дори black tie, ако не забелязвате, как са облечени мъжете. Изключително подходящи тоалети и от двете дами.
Да и на мен ми направи впечатление как я огледа Брижит. Много непринудени и приятелски ми изглеждат отношенията между двете двойки.

# 26
  • В полите на Пирин планина
Много красив тоалет на Мери. И Бриджит Макрон е с хубава рокля.

# 27
Според СВН:
"Твърди се, че принц Хари е изпратил „неприятно“ и „властно“ съобщение до председателя на Sentebale, африканската благотворителна организация, на която той е съосновател, след като тя е отказала да направи изявление в защита на съпругата му Меган.
Херцогът на Съсекс се свърза директно с д-р Софи Чандаука след неудобен разговор между нея и херцогинята на благотворителен мач по поло в Маями миналия април."
Според пресата конфликта на поло мача е причина Хари да си подаде оставката.
Не ми се струва вероятно Хари да е напуснал тази благотворителна организация заради нещо толкова прозаично като конфликта между двете жени,  има ли друга версия?
А ако наистина е изпратил съобщение т.е нещо което може да се запази и използва срещу него, е постъпил невероятно глупаво, чак ми е трудно да повярвам.
Да, говорител на Sentebale е потвърдил, че принц Хари е изпратил такова съобщение до председателя на благотворителната организация. Имат документ, който може да покажат.

Първоначално член от екипа на Хари е помолил д-р Софи Чандаука да даде изявление в защита на Маркъл, че Меган не се е държала зле с нея по време на благотворителния поло мач, където всички видяхме видеото как Меган не дава на председателката да застане до Хари, многократно й сочи къде да отиде и накрая жената се навежда, кляка под купата и се мести. Но д-р Софи Чандаука е отказала да направи такова изявление, защото не желае тя и фондацията да се превръщат в част от пр машината на семейство Съсекс. Също така смята, че  по време на награждаването с нея са се държали неуважително. В резултат на отказа й, лично принц Хари й праща съобщение, в което изисква тя да му даде обяснение защо изявление няма.

https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2025/03/31/prince-harry … bUjjDeOlKZjoL85Bg

# 28
Макронката пак е "вдигнала калника" 😉 Нека, краката са и страхотни и мечта за не малко млади жени!

# 29
Вчера последователите на  „As Ever“ са получили мейл, снимки от него:

И част от статия по този повод на Ню Йорк Intelligencer:
В имейл в понеделник сутринта до хората, които са се регистрирали за As ever updates, херцогинята на Съсекс хвърли светлина върху няколко от своите продукти – но не твърде много . В имейла не се казва точно кога продуктите ще бъдат пуснати в продажба. „Толкова съм развълнувана да ви представя колекцията Както винаги тази седмица“, дразни Меган. Щракване върху абсолютно зашеметяващата снимка на палачинки, напоени със сладко от малини, ви отвежда до уебсайта Както винаги , който е също толкова неясен. Показани са осем артикула — включително мед, чайове и „ цветни поръски “ — но не си правете труда да търсите цени, описания на продукти или точна дата на пускане на пазара.
Въпреки че не научаваме много за стоките на Меган, имейлът е пълен с друга полезна информация. За всеки, който се абонира за актуализации относно вдъхновената от Монтесито марка стоки за дома на британската кралска особа, но никога не е чувал за палачинки, Меган обяснява какво представляват („тънки улични палачинки“), какво могат да правят (съхраняват различни други храни) и по-дълбоката им същност (те са „платно за вкус“).И дори има безплатни съвети! Притеснявате се какво ще правите с опаковката от вашия малинов крем Както винаги, ако решите да го закупите за неизвестна сума в някакъв неопределен момент в бъдещето? Е, можете да използвате „опаковката за спомен“, за да съхранявате „любовни бележки или специални съкровища“ и да „запомните този ключов момент“ с Меган.
И това не е всичко: след като намажете и последната капка сладко върху тези „лесни за правене“ палачинки, можете да измиете буркана и да го използвате за други неща! Надяваме се, че херцогинята е запазила тази идея като търговска марка;

Общи условия

Активация на акаунт