Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 326
  • 787
  •   1
Отговори
# 435
С косата са от една партия с Максима Simple Smile

Сигурно е прекрасна млада жена тази херцогиня, но не съм запозната с образованието, семейството, в което е израстнала и т.н.
По снимки тук коментирам.

# 436
Той херцогът не беше ли по - богат от Чарлс, та какво остава от холандците ?!

Чиста ми изглежда косата, но всеки с възприятието си.
Е, тя херцогинята, макар и с по - нисък ранг, трябва да е доста по - заможна от холандските крале. И освен това може да се покаже когато и ако пожелае, не е нужно да привлича внимание.

# 437
Оливия Хенсън, херцогиня на Уестминстър е учила в Marlborough College, същото училище, което посещават принцеса Юджини, една от дъщерите на принц Андрю, както и принцесата на Уелс. Завършила е Тринити Колидж, Дъблин (TCD), със степен по испанистика и италиански език. Хенсън работи в индустрията за устойчиви храни и напитки. От 2019 г. тя работи в Belazu, базирана в Лондон компания за етично производство на храни, а преди това е работила за фирми като компанията за пресовани сокове Daily Dose.

Хю Гросвенър притежава 12,5 милиарда долара и беше обявен за най-богатия човек под 35 години в Обединеното кралство.
Въпреки изключителното си богатство и кралски връзки – той е кръщелник на крал Чарлз III и кръстник на принц Джордж – херцогът се радва на сравнително незабележимо съществуване, наблюдавайки имението на семейството си и благотворителната дейност, състезавайки се в състезания по стрелба със скит.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 15:05 от Chonsi

# 438
Аз преди малко прочетох, че Принц Ернст Хановерски е в интензивното отделение на мадридска клиника в тежко състояние. Не съобщават какво му е, само че се бори с много сериозни здравни проблеми. До него е приятелката му, която са заедно от 2021, Клаудия Стилянопулос, художник и скулптор и член на една от най-знатните испански фамилии от висшето общество. Живеели заедно между Мадрид и Португалия.

# 439
Принц Ернст Хановерски  с съпрег на принцеса Каролин от Монако.
Виж ти ,вярно си живеят отделно.
Принцесата определено не случва на съпрузи.

# 440
  • Някъде там
Той е болен от рак на гърлото и проблеми с алкохола имаше доста сериозни.
Скрит текст:
През 1999 г. Ернст Август беше обвинен в нападение с чадър върху журналист. Той се съгласи да плати глоба в споразумение. [ 21 ]

Турски павилион
редактиране
Ернст Аугуст беше сниман да уринира върху турския павилион на събитието Експо 2000 в Хановер, което предизвика дипломатически инцидент и жалба от турското посолство, обвиняваща го в обида на турския народ. Той успешно съди тези, които са публикували ( Bild-Zeitung ) снимката за нахлуване в личния живот, получавайки награда от 9900 евро . [ 22 ]

Обвинение за нападение
редактиране
През 2000 г. Ернст Аугуст участва в спор с германец Джоузеф Брунленер на остров Ламу в Кения. Brunnlehner е бил оператор на дискотека и Ернст Аугуст го е нападнал с кокалчета , разстроен от шума, идващ от дискотеката.

През 2004 г. той беше осъден в германски съд за нападение при утежняващи обстоятелства и причиняване на тежка телесна повреда. [ 21 ] [ 23 ] (Въпреки че не е бил обвинен в Кения, германският закон позволява обвинения в германски съд срещу германски гражданин за възможни престъпления, извършени извън Германия.)

През 2008 г. той успешно поиска повторно разглеждане на делото въз основа на фалшиви доказателства. Неговите адвокати публично заявиха, че той никога не е притежавал кокалче, нито е държал такова в ръката си.  Повторният процес се проведе през 2009 г.  По време на повторния процес той беше осъден за побой през 2010 г. Тази присъда беше потвърдена през 2011 г. от Висшия окръжен съд и стана окончателна. [

Спор за семейна собственост

През 2004 г. Ернст Август е подписал собствеността си в Германия на по-големия си син, включително замъка Мариенбург , земеделското имение на замъка Каленберг , „Княжеската къща“ в градините Херенхаузен в Хановер и някои гори близо до замъка Бланкенбург (Харц), които той е изкупил обратно в бивша Източна Германия след обединението на Германия през 1990 г. По това време богатството на Ернст Аугуст се оценява като високо като 250 милиона долара. Оттогава по-младият Ернст Аугуст пое много представителни задачи от името на баща си. Последният остава да управлява активите на австрийското семейство.

През 2013 г. обаче Ернст Аугуст беше отстранен от председателството на семейна фондация, базирана в Лихтенщайн , Фондация на херцога на Къмбърланд , която държи имотите близо до Гмунден в Австрия, основната резиденция на Хановер в изгнание след 1866 г., когато тяхното кралство Хановер беше анексирано от Прусия . Вместо това, по-младият Ернст Август беше поставен начело, според сведенията поради небрежност от страна на баща му, по инициатива на попечителя на фондацията принц Михаил от Лихтенщайн. Фондацията управлява обширни гори, дивечов парк, ловна хижа, вилата на кралицата и друга собственост.

През 2017 г. Ернст Август заведе дело за възстановяване на председателския си пост и възнамерява да отмени преотстъпването на собствеността си в Германия. Поради този спор за семейни активи, той също декларира намерението си да откаже съгласието за брака на сина си с Екатерина Малишева,  на който не присъства.

Нападение над полицията.
През 2020 г. под въздействието на алкохол и лекарства Ернст Аугуст рани полицай в ловната си хижа в Австрия. Пет дни по-късно той заплашил друг полицай с бейзболна бухалка. През септември 2020 г. той беше арестуван по обвинения в заплахи към служители. По-късно той получи десет месеца условна присъда от австрийски съд, трябваше да се премести в друго жилище и да получи психологическа консултация.
Аз така й не разбрах Каролина, защо не се разведе с него като 2009-та не са заедно.
Четох преди, че искала да си запази HRH титлата и за това, не се развеждала.
Колко е истина, тя си знае.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 16:19 от daviz

# 441
Ернст и Каролина са разделени от 2009, но не са официално разведени. Пишат, че е отишъл в спешното на 3-ти април и в началото бил в стабилно състояние, което от няколко дни се влошава. През декември е претърпял операция на крака, но нямало общо със състоянието му в момента. Изказват предположения, че има проблем с панкреаса. В болницата са видяни само сегашната му приятелка и по-малкият му син Кристиян. Дъщеря му Александра (от Каролина) и големият му син  Ернст Джуниър не са се появили до сега. Той мисля, че от години има спор с големия покрай наследството.

Дописвам: аз бях чела, че тя не му дава  развод заради Александра. Ако се разведе, дъщеря й ще има същия статус като останалите двама сина от предишния му брак и наследството се дели по равно (около 350 млн), а практически ако не са разведени, дъщерята ще има право на повече един ден заради брака. Нещо такова. Освен това женена, Каролина ползва HRH, при развод отпада, защото само като принцеса на Монако няма това право. Аз лично много я харесвам, но изобщо не разбирам мотива й (ако са верни тези писаници) да остане женена заради това.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 16:22 от Vitasnella

# 442
  • София
С косата са от една партия с Максима Simple Smile
Хахаха, има нещо вярно, върнах се да видя пак снимките. Рошавка е, но пък миловидна.

Е, парите (и положението) не са маловажни. А Каролина едва ли мисли да се жени отново.
Но кой знае каква е истината.
По-вероятно са други причините - финансови и имотни, отколкото едното HRH.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 18:28 от Lana

# 443
Джеймс Мидълтън празнува днес рд и качи видео с малкия си син. Голям сладурко е! 😍
https://www.instagram.com/reel/DIeWmrdIPTo/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

# 444
Аз не разбрах, защо ако се разведи отпада НРН? Тя не е ли принцеса на Монако?

# 445
  • Някъде там
Разкошна Изабела.
Истинска принцеса.
Страхотна рокля и визия..
Не съжалявам, че няма тиара. Визията й е  достатъчно красива.

https://x.com/ChristinsQueens/status/1912197555594686972?t=IZjno … oEVw59X1kcjw&s=19
Семейството е чудесно. 🥰
Мери е с носен тоалет. Много приятно  допълващо звездата на вечерта.
Джоузефин е със страхотният си гащеризон с добавен плат, да е в тон с роклята на Бела.
Много много красива.

Гостите пристигат в театъра.
Скрит текст:
Гърбааа 😍😍😍

Маргрете

Патриша и Джейн

Феликс и Николай

Густав и Карина

Ан-Мари и Бенедикте

https://www.billedbladet.dk/kongelige/danmark/vi-sender-live-fra … -familie-ankommer

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 21:20 от daviz

# 446
Хубава рокля ама трябваше да ѝ скрият ръцете и щеше да е перфектна.
Мери ми е твърдо не, ужасна комбинация пола и горнище, бижутата също не ми се връзват.

# 447
Оле, колко са прекрасни всички днес Heart
Много красиви и нежни принцеси.

# 448
  • София
Истинска принцеса е Изабела, от кукленската рокля, до красивата прическа (радвам се, че за разлика от повечето си наборки е избрала прибрана коса), която позволява да се видят прекрасните обеци.  
Много харесвам полата на Мери, иска ми се да я разнообрази с друга горна част. Джоузефин е хем официална, хем гащеризон е много подходящ за възрастта ѝ. Много са хубави всички дами.
А Кристиан ми се вижда доста разхубавен и възмъжал.
Всички гости също изглеждат чудесно. Маргрете с най-шармантния цвят тоалет - не се предава тя, харесва ми много.
😍

# 449
Изабела ми харесва, хубава визия и рокля, единствено роклята ѝ е малко тясна в горната част, презрамките се впиват и има отпуснати ръце за такава рокля.
Малкият син отново с по-малко сако, ръкавите стърчат изпод сакото.
Мери не ми харесва, много ретро тоалетче. Особено блузата и лъскавата част, никога не ми е харесвал този плат.
Браво на Жозефин за по-умерения грим и май е променила цвета на маникюра и формата му. Гащеризона не ми харесва. Изглежда неудобен, Кристиян ѝ е настъпил ръкавите.

Максима не ми харесва тази вечер. Амалия е с хубава прическа, грим и излъчване, но роклята е изтъркана. Самата тя има няколко подобни, други роялки също. Няма да ги качвам.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 21:38 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт