Концерти тема 3

• 23 893
  • 456
  •   1
Отговори
# 435
  • София
О, да. Аз съм му фен. Stuck Out Tongue

# 436
Тъй, тъй. Аз и Годсмак бих повторила, нищо, че тази година ги гледахме в София, но пък ще ни дойдат под носа Simple Smile

# 437
  • София
Интересно колко ще струват билетите?

# 438
На кое?
На хилса билетите са обявени още през юли. Ние купихме.

# 439
Билетите за Хилса са обявени отдавна:
Еднодневен - 140
Тридневен - 240

Междувременно, взех билети за това
Скрит текст:

На 28.11 на площада в Пловдив откриват Коледно градче с атракциони, вино, вкусотии, концерти:
✨ 28.11 – Дара Екимова /Откриване на Коледа в Пловдив/
✨ 07.12 – Нели Петкова, Виктор Калев и Биг Бенд Пловдив
✨ 13.12 – Рок легендите Сигнал
✨ 20.12 – Роби
✨ 27.12 – Филип Донков и Александър Колев

# 440
На кой площад в Пловдив и от колко часа е откриването на 28.11?

# 441
На кой площад в Пловдив и от колко часа е откриването на 28.11?
Площад Централен пред Пощата
За 28.11 е обявено това:
🎄🎶 Dara Ekimova открива Коледа в Пловдив с голям концерт!❣️
❤️‍🔥На 28 ноември (петък) площад „Централен“ ще се превърне в най-магичното място в града.
Със своята завладяваща енергия и любими хитове Дара ще даде старт на празничния сезон в Пловдив и ще ни подари една незабравима музикална вечер💫
🎶 ВХОД СВОБОДЕН – ела с усмивка, любим човек и  прекрасно настроение !
Пълната програма за деня можете да откриете в страниците на „Коледа в Пловдив“.
🎊 Програма за официалното откриване
🎷🎺17:30 ч. – Тържествен парад и концерт на Военния духов оркестър на Съвместното командване на специалните операции (СКСО)
🔔18:00 ч. – Официално откриване
🎶 18:10 ч. – Концерт „Коледа в Пловдив“ с участието на изявени таланти от Пловдив и гостуващи артисти
🎤18:30 ч. – ДАРА ЕКИМОВА

За другите не виждам информация засега.

# 442
  • Пловдив
Допълнение към поста на Birdflower:

# 443
  • София
Джеф Тейт обяви последното си турне като OPERATION: MINDCRIME – THE FINAL CHAPTER, като се предполага, че това е последният път, когато ще изпълни целия класическия концептуален албум. Както вече станя ясно, концертът у нас ще се състои на 4 април в столичния Joy Station от 20:00 часа.

# 444
Браво, ще го гледаме отново там.
Благодаря, че сподели.

# 445
  • София
Да сме живи и здрави, още много рок ни чака напред по пътя, който няма край. (Радвам се, че има пост след моя, за да пиша отново - понеже темата е доста щекотлива - даже не е точно за нашата рок-"концертна тема", но нека е тук.)

Лили Иванова отново ще изнася концерт в парижката "Олимпия". Догодина за/на 24 май.
През 2009-а, след първото й влизане там, се изписаха много, и даващи коректна информация, и откровено неглижиращи - че и обидни неща по нейн адрес. Веднага да река - не съм нейн фен, любимецът ми от времената на моята младост и соц.естрадата си остава завинаги Емил (а не мога да се отърва и от разликата, че сам си пишеше песните, докато за тези на Лили - знаем; Митко Щерев и Т.Русев може би, не от нищото имаха спорове с нея и забраняваха да им пее парчетата).
И понеже днес няма журналистика (дори такава, каквато аз съм следвал преди много години), а пиар и придворни медии/автори (не мога да ги нарека "журналисти"), спонтанно реших, да споделя малко история:
... и не, не оплюва Лили Иванова; може би едната статия е малко повече "про"-Емил, но в тях има автентична история.
(Извинявам се; още преди 4-5 г. заради доктората си, попаднах на тези текстове и сега ги отворих наново. Хубаво, че още ги има в Мрежата. Ако ви е интересно, прочетете ги. Те не са про/анти Лили или Емил, а са хроники на българското участие на френската поп сцена отпреди... почти век. Спомен, ала и ценно знание. Нищо, че тук сме повече рокаджии.)
Заради самите нейни прес-интервюта - след завръщането й през 2009-а от Париж, те се откриват лесно - но искрено, пожелавам на примата ни този път да продаде повече от 985 билета и нека е нов празник за българите от Франция и наоколо.
- този текст е от 2014-а, доста след Първата Олимпия и едва ли е повлиян от фенство или хейтърство:
За Лилито, зала „Олимпия” и великия Емил
23 Декември, 2014
https://faktor.bg/politika/na-vseki-kilometar/-za-lilito-zala-ol … likiya-emil-35143
- а този (на Владо Гаджев!) е чиста история, започваща поне от 1940 г. Линкнатият видеоклип (лайвът там) в този релийз за 16 г. има едва 59 "палчета":
Лили в зала “Олимпия” и другите българи преди нея – измислици и шум + видео
20 януари 2009
https://e-vestnik.bg/5433/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D0%B7 … %BB%D0%B3%D0%B0d/

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 17:44 от EmBrother

# 446
Видях рекламата, но на сайта на залата няма информация за такъв концерт. Лоша синхронизация вероятно. Иначе съм била в "Олимпия" преди години да гледам Патрисия Каас.

# 447
Томас Андерс идва за трети път в България.

Предните два пъти ходи на концертите, пак ще ида Wink

Инфо https://www.facebook.com/photo/?fbid=4509090125986098&set=a.1436721183223023
Билети https://www.eventim.bg/bg/bileti/thomas-anders-sofiya-national-p … 688229/event.html

И нещо от новия албум:

# 448
Това в колата e AI версия на същия на младини ли?

# 449
Хаха, да. Така изглеждаше той преди 40 години, турнето е "40 години Модърн Токинг".
Скрит текст:

Предполага се, че ще изпее поне 5-6 от новите песни, останалото ще е стари хитове. Поне така беше на предния концерт преди 2 години.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 16:12 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт