За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 839
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Елза, на първата снимка Zhang Bin Bin е от The Blossoming Love. Много му се чудя дали да не го започна, но нещо ме спира и аз не знам какво. Ако някой се навие да го гледаме по едно и също време, може и да се навия Simple Smile
На втората снимка Neo Hou е от Love in the Clouds, който се надявам да излезе тази година.
ЛинХъ-то е от Love’s Rebellion. Не съм го гледала, само следях отзиви докато излизаше.
Deng Wei е от Love of the Divine Tree, горещо го препоръчвам, аз съм му писала 10-ка.
Следващият го знаеш от къде е Simple Smile
И последно - Ao Rui Peng е от Moonlight Mystique, който също препоръчвам.

Моят коментар: https://bg-mam.ma/p/1728776/49274005
Love’s Rebellion (2024):https://bg-mam.ma/p/1681061/48503524

Vanillа е разпознала всички сериали от по-горната снимка.
Kissing FaceHug Благодаряяя!!!!

# 256
Ето и моите предположения Blush

# 257
Аз гледам Love's rebellion в момента и съм към края. Погледнах Love of the divine tree, защото още не съм решила какво ще гледам през почивните дни, и сюжетът е почти същия. А Love's rebellion дословно повтаря не един и два момента от Love between fairy and devil. Голямо разочарование Sad

# 258
  • вятърничава
bb6, не няма да се разберем така.21 е Тек. Неговите очи и уши няма как да ги объркам 😝
22 е някой на който може да му се казва Веждите или на кратко Веждьо.
Ми няма да се разберем! Това е война- Войната за очите на Тек !

Birthday Днес Ан Хьо Соп и И Джун Ги имат рожден ден Balloon
https://www.instagram.com/hyoseopwardrobe/p/DIinsOEpzhz/?img_index=3
https://www.instagram.com/forever_jg_love/reel/DIg8xBjpVo2/

# 259
  • пак на Рив Гош
Абе, щом не сте стигнали до ушите му, няма страшно Joy

Да са живи и здрави днешните рожденици Champagne Cake и да ни радват с хубави сериали (Dr Romantic 4, например... само казвам Wink ).
За останалото си знаят - данъците, субстанциите, шофирането, забъркването с непълнолетни представители на противоположния (или същия) пол.

Tuon, и аз мисля да започна The Haunted Palace... ама утре, че днес довършвам Way Back Love.
Друг някой желаещ за клончето?

# 260
bb6, не няма да се разберем така.21 е Тек. Неговите очи и уши няма как да ги объркам 😝
22 е някой на който може да му се казва Веждите или на кратко Веждьо.
Чак война 😱 ОК. Взимай Тек и това не са неговите очи.

Tuon, и аз мисля да започна The Haunted Palace... ама утре, че днес довършвам Way Back Love.
Друг някой желаещ за клончето?
Суперр 😆
той утре почва

# 261
Да допълня Vanillа с липсващите предположения
4. Jang Geun Suk
12. Jung Woo Sung
20. Lee Seung Gi
28. Sung Hoon
30. тук обаче мисля, че е Yeo Jin Goo

Бройте и мен за The Haunted Palace, както и за Heavenly Ever After, който започва в събота.

# 262
  • вятърничава
За 21 и 22 нищо не казваш, Tuon само на теб ще повярва Joy

И аз ще ги погледна тези двата - The Haunted Palace и Heavenly Ever After.

В The Divorce Insurance я добутаха до клишето хората от Сеул да отидат на село, че и в гората. Няма крави, има зеле. И тук се появи баткото на каката от сериала за Flowers Strawberry и Animal Dragon, вече не му помня името. И не искам да го помня. Така в игри и закачки го преполвихме и този сериал.

# 263
Благодаря за предложенията, ще ги проуча.
Засега ви подавам това:
https://www.facebook.com/share/r/12HjnZHAFMv/?mibextid=wwXIfr
за да не е утре.
Приятелите пишат , ако сте в България да не пътувате по автомагистрала Тракия- катастрафо и задръствания. До утре!

# 264
Да допълня Vanillа с липсващите предположения
4. Jang Geun Suk
12. Jung Woo Sung
20. Lee Seung Gi
28. Sung Hoon
30. тук обаче мисля, че е Yeo Jin Goo
2в1, браво, страхотна си, съвсем правилни са допълненията ти и сгрешения номер 30. Единствено за него не бях на 100% сигурна, но много ми приличаше Simple Smile)
За номер 4 - как не успях да позная Принцът на Азия Simple Smile Може би защото отдавна не съм го мяркала, май вече има други принцове и крале Blush
За 21 и 22 съм убедена, че съм права Simple Smile

Хайде, и аз се включвам в груповото гледане на The Haunted Palace, и без друго нищо не гледам в момента.

# 265
За 12 в първия момент го направих на Ко Су, но след повече вглеждане реших, че "батко" У Сонг е по-вероятен.

Предпетъчно един "вампир" - Kim Jaejoong

Може ли мъж на почти 40, да изглежда толкова добре, при това в пухкав лилав пуловер Imp.

И като млад-зелен идол преди двайсетина години

# 266
  • Русе
И аз мисля, че 1, 8, 9, 10, 14, 15, 19, 26  и 27  са като при Vanilla. За 28 много се двоумях, но 2в1 ми подкрепи съмненията. С останалите номера изобщо не се справям. Малко съм ги гледала ли?! Rolling Eyes
С китайците съм по - зле...

# 267
Господи, надявам се да не е голям грях

# 268
  • България
Бог високо, цар далеко.
Да си напълним очите с красиви неща.

# 269
Господи, надявам се да не е голям грях

☺️
При мен е едва обяд ☺️☺️☺️
Обаче...виж....има крила 😀 Той е ангел🤣