За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 698
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Ето тука тик-токър обяснява 4-те критерия някой да ви орра
https://www.tiktok.com/@kenji_kun/video/7484461822544760107

Любимият ми Ю вече е минал в графата "чичо" (но за мен той си остава "оппа"... нищо, че съм му нуна Joy) -
https://www.instagram.com/reel/DJuv072tGjS/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Роца, кой е сериала?  За добре изглеждане той и в началото на униформения си изглежда добре.  Ама в епизода с кръвопреливането буквално е по-блед и  анемичен.  Чак пък толкова да се раздава в ролята си?

Prinx, това беше неговият отговор преди няколко месеца на "обвинения", че е използвал подплънки в един от последните си сериали, за да изглежда добре в костюм.
Скрит текст:
В отговор, той е пуснал в китайските социалки серия от тези "петъчни" снимки (за радост на нас, фенките Joy)

# 646
Този сладур винаги ме усмихва
https://www.facebook.com/reel/1399235671253467?fs=e&fs=e

# 647
Никой ли няма да коментира какво направиха Animal Dragon и производителката на очила и защита от духове в The Haunted Palace?

# 648
Аз сега ще си пусна двете подследни серии, че снощи гледах финала на "Като две капки вода". Хубава седмица!

# 649
  • пак на Рив Гош
Никой ли няма да коментира какво направиха Animal Dragon и производителката на очила и защита от духове в The Haunted Palace?
Аз не мога да се произнеса, понеже още не съм изгледала последните 2 серии. Снощи ми беше време за Sob пред последния епизод на Resident Plаybook (спойлър - дадох му 10*). И вече съм готова за втория му сезон. Както и за третия сезон на Hospital Playlist и за четвъртия на Dr Romantic. Много ли искам?
Довечера ще навасквам с Дракона и Шаманката (за малко да я нарека "Очиларката", ама реших, че е не много мило Joy), а може и в обедната почивка.

Сериалът с костюма е My Boss - офисен ром-ком от миналата година, който няма да загубиш и ако не го гледаш Grinning. В един момент Главните образи (особено Главната Гугутка) толкова ме ядосваха, че ми идеше да зарежа сериала. После реших да го разглеждам като пародия и нещата си дойдоха на мястото.
Тук и тук съм писала малко мнения (и мрънкане).

# 650
  • вятърничава
Направиха така, че маргаритките да цъфтят. Чудя се какво ще се случи на финала.

# 651
Направиха така, че маргаритките да цъфтят. Чудя се какво ще се случи на финала.
Със сигурност няма да и купи втори чифт обувки при тези цени.🤣 Три месеца упорит труд Rolling Eyes и накрая стигат само за розови обувки. Сега... това някакви древни корейски Том Форд ли са или заплатата на чиновника е много никаква?

# 652
Оф, имаше целуфан. И после дракончето риткаше с крачка от кеф. Руснаците неясно защо наричат маргаритките хризантеми? Хубава приказка. Аз не си пазам много по сценичните боеве, но тук беше направено като за момичета и ми хареса. Наивни младежки радини вълнение? Дали съгашните млади са способни на такива романтични мечти иневинна ревност?

Зайчето Дилън, или е Пикачу- много не ги различавам
https://www.facebook.com/share/r/1DMD8mkZbr/

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 11:01 от victoria vassileva

# 653
  • Русе
Аз не мога да се произнеса, понеже още не съм изгледала последните 2 серии. Снощи ми беше време за Sob пред последния епизод на Resident Plаybook (спойлър - дадох му 10*). И вече съм готова за втория му сезон. Както и за третия сезон на Hospital Playlist и за четвъртия на Dr Romantic. Много ли искам?
В никакъв случай! Hands Thumbsup Златни ти уста, пръстчета и клавиатурка!!! Само свиркай да не ги изпусна и аз, плиииийз! Hands Pray
Резидентите получиха от мен 9.5 , само защото леко ми отстъпваха от основния сериал, който съм оценила с твърдо русенско 10!!! Stuck Out Tongue Winking Eye Последното камео беше черешката на тортата, изкефи ме на МАХ, до последната минута! Не можели да направят свестен сценарий ли? Айде бе?!

# 654
Вики и на английски беше преведено хризантеми. Дива хризантема, но има японска хризантема, която прилича на маргаритка.
Скрит текст:
Какво беше растението в сериала нямам представа.

# 655
Какво беше растението в сериала нямам представа.
Цветето на изображението е вид маргаритка, по-точно Tanacetum ferulaceum (по-рано известно и като Chrysanthemum ferulaceum). Това е многогодишно растение от семейство Сложноцветни (Asteraceae), което се среща в Средиземноморието.

Характеристики:

Бели венчелистчета, разположени около жълт център.

Листа с дълбоки нарези, напомнящи на дъбови.

Наподобява популярните градински хризантеми и полски маргаритки.
Ха сега де, де да знаем, че маркаритката е хразантема под прикритие.

# 656
  • пак на Рив Гош
Направиха така, че маргаритките да цъфтят.
Няма да казвам за кой виц се сетих, като прочетох това Joy

Ще ходя сега да гледам китки заради вас!

Уин, докато се решат на втори сезон, ще гледаме Go Young Jung заедно с Kim Seon Ho в Can This Love Be Translated? в края на годината (дано скоро да му потвърдят датата на излъчване).
А Резидентите, ако ги преговоря след някой и друг месец, сигурно ще стигнат и до списъка с "Любими" при мен.

# 657
  • вятърничава
Радвам се,че научихте нещо ново за цветята, не ми благодарете Joy За мен си остават маргаритки. Добре,айде  японски маргаритки,от мен да мине. Сладък беше влюбеното имуги, как риткаше с краченца. Ето това прави любовта с мъжете, прави ги смешни. Той беше страшен и могъщ, а сега е малко бяло домашно кученце, което маха с опашчица само от една усмивка на господарката на сърцето си. Купува скъпи безвкусни розови обувки.
Със сигурност няма да и купи втори чифт обувки при тези цени.Три месеца упорит труд Rolling Eyes и накрая стигат само за розови обувки. Сега... това някакви древни корейски Том Форд ли са или заплатата на чиновника е много никаква?
  И двете Joy При тези цени Тя изобщо няма да ги обуе, ще си ги пази в шкафа.

Още не съм гледала "Хон Ран" (Dear Hongrаng),но да си призная и аз не не харесвам Jung Ga Ram. Рядко ми се случва физически да ми е неприятен толкова нормално изглеждащ актьор. Като актьорски изяви също не ми допада, но не съм го гледала много. Ще гледам на И Дже Ук ханбока и Гофретката леко чалнат.

Избрах The Match (2025) в неделния следобед.Не разбирам правилата на играта Го,но това не пречи на да се гледа, защото освен за играта става въпрос и за човешки отношения и израстване. The Match ми хареса.Това се дължи,както на добрата история,така и на много добра игра на Lee Byung Hun и Yoo Ah in.Вторият играе почти без думи, чудесен е. Дано да се завърне, аз съм му голям фен. asianwiki дори снимка не са му сложили, айшшш Rage

# 658
При тези цени Тя изобщо няма да ги обуе, ще си ги пази в шкафа.
Според мен ще ги даде на детето дух, което крадеше обувки.

# 659
Youthful Glory  със Song Weilong започна от днес, първите 6 епизода са вече налични. Най-вероятно ще мине незабелязан покрай Legend Of Zang Hai и The prisoner of Beauty, но на мен описанието ми звучи интересно, а трейлърът изглежда забавен. Само 30 епизода са, остава да стискам палци да е с щастлив край, за да мога да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт