За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 817
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не, не, какви мъже с рокли и дълги коси - гледаме заради историята… което всъщност май ще се окаже истина при мен, защото толкова сериали зарязах въпреки хубавите мъже, дългите коси и ханфуто.

Unicorn, на мен ми е много забавно като гледам някакви клипове от снимките на сериалите и почват да снимат по няколко пъти, защото едното кичурче му се е замотало някъде. И като знам моята перушина, която ми стига до бедрата, как хвърчи на всички посоки и после оправям снимки с фотошоп, за да не съм с венец от косми около лицето…

# 451
Не, не, какви мъже с рокли и дълги коси - гледаме заради историята… което всъщност май ще се окаже истина при мен, защото толкова сериали зарязах въпреки хубавите мъже, дългите коси и ханфуто.
Вярно е.
 Няма начин една перука и подскачащ мъж в (изберете си любимия цвят) дрехи да ме накара да гледам скучна история.  Мога да издържа филм, може да се излъжа да видя началото, но да изгледам 503472964942 епизода - няма начин. Дори Zhang Ling He не можа да ме накара да премина през Love’s Rebellion.
☺️☺️☺️Което, разбира се, е толкова астрономически невярно, защото все още държа сериала в Dropped с надеждата някога да го догледам, а не съм го изпратила направо в Not Interested.🥹

# 452
  • България
... и жените.
Ако главната не струва, не се мъча много дълго и минавам на следващ сериал.

# 453
Прави сте, коригирам си твърдението Joy
Започнали сме да гледаме заради дългокосите мъже, с времето няма да пренебрегнем добра история, защото мъжът не е достатъчно красив и дългокос (Blossom in Adversity), но няма и да се мъчим да гледаме нещо тъпо само заради красивия мъж (Maiden Holmes). Надявам се да постигнем консенсус така Joy

# 454
  • вятърничава
Цитат
Май всички гледаме заради мъжете в рокли с дълги коси Joy
Да бе, да! Повярвах. Гледате заради роклите и косите на мъжете, заради Animal Unicorn Animal Unicorn и пеперудите...
И в петък пълно със снимки по плочки, без ризи,едната не видяла котката,другата салатата, кой ти гледа коси и т.н.

Исках да коментирам Heavenly Ever After,з ащото последните дни се опитвам да го гледам,но не е лесно. Не знам какъв коментар да направя,освен раят май не е това което очаквахме и за сега се отменя Flushed И там правила, ред, технологии и институции, грешки, терапии.
2в1,няма да се съглася с теб,че май стигнахме до момента с драмите, защото драмите са от самото начало.
Могат ли корейците без драми - неее.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 16:51 от bb6

# 455
  • София
Joy bb6 - недоказуемо е дали ще зарежем китайски сериал ако даваха на мъжете да се показват по плочки. С тая тяхна цензура...

Прави сте, коригирам си твърдението Joy
Започнали сме да гледаме заради дългокосите мъже, с времето няма да пренебрегнем добра история, защото мъжът не е достатъчно красив и дългокос (Blossom in Adversity), но няма и да се мъчим да гледаме нещо тъпо само заради красивия мъж (Maiden Holmes). Надявам се да постигнем консенсус така Joy

Аз тук съм виновна - още не мога да довърша Joy Of Life и Legend Of Shen Li, защото главните не ми харесаха на външен вид и това си е. А историите не са лоши, никак даже.

... и жените.

Или дублажът на жените в моя случай! Особено с Ashes Of Love и Love Between Fairy and Devil.

# 456
... и жените.
Няма нищо по-лесно от това да зарежа сериал, защото главната ме дразни.

И в петък пълно със снимки по плочки, без ризи,едната не видяла котката,другата салатата, кой ти гледа коси и т.н.
Дори няма котки, само мъже по без ризи.

Joy bb6 - недоказуемо е дали ще зарежем китайски сериал ако даваха на мъжете да се показват по плочки. С тая тяхна цензура...
Сега....ако е китайска версия на Спасители на плажа и всеки епизод спасяват ....????....нещо бягайки по бански, защо да не гледам? Всеки епизод ще е отделна история и ще показва отдадеността на спасителите, тяхната саможертва и безкористност. 🏊🏻

# 457
Официално обявявам понеделник за ден за мъже с рокли, (и тук там и жени)

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 17:14 от victoria vassileva

# 458
  • вятърничава
Нали Cry Тази тема не отива на добре Wink

# 459
Нали Cry Тази тема не отива на добре Wink
Да
🥹
Може ли да покажа Джеф с новата му котка? Той е без риза, но има котка.😸

# 460
В понеделник не може без риза. Трябва да има ред. Мъже с рокли, дълги коси...Ако са с котки- непременно с риза.
https://www.facebook.com/reel/1642898062987750

# 461
Привет Heart
Започвам с уточнението за Елза специално, че не знам китайски и засега поне не планирам да започвам да го уча. Ползвам Уейбо с гугъл преводач, а когато съм общувала с китайци там, винаги съм им писала на английски и те също са ми отговаряли на английски, никога не са го правили на проблем.

Като стана въпрос за Луо Юнси - и според мен той си е перфектен за xianxia и wuxia. Определено му трябват дрехи, много дрехи - дълги, напластени и обемни. Толкова е кльощав миличкия, че сигурно под костюмите в съвременните драми трябва да облича някакви допълнителни дрехи от типа на термо-бельо и евентуално някакви обувки със скрит ток, за да може да изглежда по-мъжествен. Краченцата му са толкова слаби, че имам чувството, че тези на масовата китайка са по-масивни.

Или дублажът на жените в моя случай! Особено с Ashes Of Love и Love Between Fairy and Devil.

Май и в двата сериала ползват собствените гласове на актрисите, доколкото си спомням. Мен не ме дразнят особено и доколкото знам китайците много си падат точно по такива гласове - с детско звучене, с лигавене и преиграване от женските персонажи, което обаче западния зрител масово не понася.

Аз лично зарязвам без грам жал сериали с моите топ любимци, ако не ми харесат. Даже на някои от тях имам повече зарязани и дори незапочнати сериали, отколкото изгледани докрай. Не съм от феновете, които смятат за тяхно задължение да гледат и харесват абсолютно всичко, което излиза с любимците им.

Относно предстоящия Hidden Shadow - актьорите и в двете главни роли са ми от най-най-любимите, но със сигурност няма да го гледам текущо. Предвид че режисьора е Edward Guo - този човек обожава китайските краища, независимо дали е сценарист или режисьор, така че вероятността и тук финала да е сърцераздирателен е огромен. А точно в момента не съм в настроение за подобни емоции, предпочитам да си ги спестя. Ще изчакам да свърши и така ще реша дали да го гледам.

И накрая едно ЛинХе /знам, че правилното е ЛинХъ, ама първото ми звучи по-готино на български Blush/, което се е потрудило с тежестите във фитнеса. Сега и преди Simple Smile

Миии, много е готин, много петъчен Heart

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 18:23 от Vanillа

# 462
Мисля, че крачетата на Луо Юнси са по тънки от ръката ми.
ЛинХе (и на мен така ми харесва повече) има по-здравословен вид.

В понеделник не може без риза. Трябва да има ред. Мъже с рокли, дълги коси...Ако са с котки- непременно с риза.
https://www.facebook.com/reel/1642898062987750
Ще те кажа на Гоблина Stuck Out Tongue Winking Eye

Джеф с риза и котка
Скрит текст:

# 463
  • България
Официално обявявам понеделник за ден за мъже с рокли, (и тук там и жени)
...
Супер!
Обичам мъже в рокли и дълги коси.

Реално дрехите им са твърде далеч от рокли, отдолу имат и панталони, така са и жените.

Не харесвам плочки, обаче пропускам и котките, ако се вижда хубаво лице.
Кучетата може и да забележа, не знам, трябва ми тест.

Luo Yunxi не ми харесва особено, намразих го от Пепелта, добър актьор е, но е прекалено кльощав даже и за мен. А аз харесвам слаби мъже, без напомпани тела. 190 см е добре да е около 70 килограма.
Но този си е като болен.

# 464
Луо Юнси си го взимам да си го храня вкъщи Heart Eyes Понеже тръгнахме от коса, някои наистина се променят адски много с коса и без. Той не е от тях, защото е актьорът с най-красивите очи, каквато и коса да му посадят, те са си там .
А Zhean Linghe е чудесен пример как като махнеш ореола на косата и ролите остава едно нищо. Няма и помен от великия политик, демонът, богът на войната или кой в каквато роля го е гледал. В реалния живот прилича на кръстоска между гей и нърд.

Общи условия

Активация на акаунт