За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 722
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Току-що прочетох, че срещу актрисата, която играе бабата на главния в The prisoner of Beauty e започнало разследване за укриване на данъци. Дано не спрат сериала, толкова обещаващо изглежда Disappointed Relieved

# 601
  • София
Току-що прочетох, че срещу актрисата, която играе бабата на главния в The prisoner of Beauty e започнало разследване за укриване на данъци. Дано не спрат сериала, толкова обещаващо изглежда Disappointed Relieved

Ееее, недей така. Тия китайци не могат ли да се кротнат малко. Дано да ѝ е епизодична ролята и да не повлияе на сериала.

Редактирам се, защото излезе още един трейлър на сериал, който чакам с нетърпение тази година:

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 15:52 от ElzaFB

# 602
  • вятърничава
Не се научиха тия хора да си плащат данъците! Ще ни държат в стрес и ще ни предизвикват тревожност.

Не остава време за писане от ежедневните задачки досадни - работа, семейство и подобни Wink
Догледах  The Divorce Insurance, не беше толкова зле, колкото ми се видя в началото. Ако не ви се гледат убийства,зли духове, тежки семейни драми, болести - това е нещо с което ще си проветрите мислите и ще заспите безгрижно и дори и да изпуснете нещо, нищо няма да изпуснете. В защита на И Донг Ук за тази несериозна роля ще кажа,че след A Shop for Killers (2024) и Harbin (2024) сигурно е имал нужда проветряване и еднорози и той.
Гледам си и младите докторчета с най-голямо удоволствие.Също и имугито. Това е
Цитат
един дракон с провалена кариера, който в момента обикаля с човешко тяло, опитва всички земни блага, плаши краля, изпраща подчинените му на пътешествие с ураганен вятър, спасява ученичката си от гладното си братче и единственото, което трябва да направи е да се пребори с един призрак.
JoyJoy
Г-н Гу май ще го зарежа в Heavenly Ever After ,защото го чакам скоро в Nine Puzzles.
От новите сериали до края на месеца чакам също Good Boy ,Dear Hongrang,Oh My Ghost Clients и Our Unwritten Seoul.

# 603
  • Русе
Имам въпрос към тези, които са гледали "The long ballad" и ще го сложа в спойлер.
Скрит текст:
На 32-и епизод съм, но ме гризе, че нещо съм изтървала или не разбрала още в началото: за бащата на Чанге. Ако не се лъжа , той излезе от града/ вратите на крепостта се затвориха. Видях, че майката на Чанге изпитва страх от мъжа си, през цялото време се държеше като обречена, умишлено изпрати Чанге в друг град, тя чу и някакъв разговор, после беше убита. За бащата само се споменава, че е убит и брат му взема властта, не донесоха тяло, глава, нищо. И после: ако човек е убил най-близките си, дори и заради власт, не би ли имал поне малко някакви угризения? А чичото не се държи подобаващо...Има вина - да, беше потресен - да, но...Оставам с едно подозрение, че има уговорка между двамата братя - единият поема властта, другият - при друго семейство - град и т.н.
Въпроса ми е: в правилна посока ли вървя или много крими чета?

# 604
  • пустинен пъпеш
Уин, в The long ballad
Скрит текст:
Още в 1 еп. чичо й стана император,като преди това уби майката,бащата и братята на Чанге,тя единствена оцеля.Момичето,като се върна в двореца видя труповете им и камата,която получи за победата в състезанието и подари на чичо си.И да майката изпитваше основателен страх за живота им и се опита  да отпрати Чанге.
Последната година малко сериали ми задържат вниманието да ги изгледам докрай и Дългата балада също в един момент я оставих.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 22:10 от rududu

# 605
The Wolf такова чакане го чакахме, Tuon помни, и накрая... разочарование. Изгледах го на инат и то само заради тримата главни. Почти нищо не помня от сериала, но поне ми останаха две от песните, та да не съм съвсем прецакана.

# 606
  • пак на Рив Гош
Значи да махам The Wolf от списъка за гледане?

Г-н Гу май ще го зарежа в Heavenly Ever After ,защото го чакам скоро в Nine Puzzles.
От новите сериали до края на месеца чакам също Good Boy ,Dear Hongrang,Oh My Ghost Clients и Our Unwritten Seoul.
Чакам същите Grinning! И дано да оправдаят очакванията ни.
Г-н Гу още го гледам, просто защото много ми харесва в тази си роля. Но след като погълнах първите 3 епизода на един дъх, следващите ми вървят доста бавно, някак си не мога да "вляза" в тях. Затова гледам на порции от по 15-20 минути и един епизод ми се точи почти по седмица.

# 607
Значи да махам The Wolf от списъка за гледане?
Аз пък не съм съгласна с вас. Историята, до колкото си спомням е много трогателна. На мен много ми хареса. Аз нямам такива претенции като вас за актьорите ,интересува ме самата история Sunglasses

The prisoner of Beauty за сега доста ми харесва. Покрай драмата е пълно със свеж хумор. Сенсея се чуди на какво толкова се хихикам от време на време. Мацката направо му разказва играта на ГГ като тръгне да прилага "женските хитрости" Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 23:29 от Danifin1

# 608
  • София
Grinning Добре, все пак съм упорита и някога ще хвана пак The Wolf поне да догледам първи епизод.

Понеже вече е петък, един скрийншот от сериала, който гледам в момента - Blazing Elegance:

Не знам защо до момента не съм гледала сериали за републиканската ера… то много хубави униформи имат… така де - много хубави сценарии.

# 609
Добре, че влизам след като съм си изпила и второто ☕️

ElzaFB, интересни униформи, дам. Хавлиена униформа. Предполагам, че са плувци по време на републиканската ера 🤣

П.П.
2в1, все пак най-хубав с униформа си остава Тик от Wanida 🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 08:34 от Tuon

# 610
  • пак на Рив Гош
Elza, както гледам, то само един е в униформа. Останалите са по ... сценарий Joy

Май картинката, която пусна Вики на предната страница ще се окаже вярна за Тайланд Joy : https://www.facebook.com/share/r/15V246emkA/

И за Моарейн: https://www.instagram.com/reel/DJoZAheSOnp/?igsh=MW5hZXJtMXhya29nNQ==

Понеже нямам нищо кой знае колко петъчно - как сериалите развалят връзките: https://www.instagram.com/reel/DI3z8iBABo-/?igsh=MWo4c3h1OHpkd2p4aw==

# 611
Днес съм замислила "стачка", "гражданско неподчинение" на петъка като наземния транспорт в София. Хубавите ми момчета са облечени.
https://www.facebook.com/reel/2051390262013575
https://www.facebook.com/reel/2221997514921500

# 612
Май картинката, която пусна Вики на предната страница ще се окаже вярна за Тайланд Joy : https://www.facebook.com/share/r/15V246emkA/
Tова е пряко свързано с климата. Твърде топло е за дрехи.Joy
Така си ходят и в сериалите.ОК.Не точно така. Панталони и риза, достатъчно разкопчана, за да не крие нищо.

# 613
  • София
За малко да забравя нещо, което пазя от онзи ден:

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=622833333999469

Tова е пряко свързано с климата. Твърде топло е за дрехи.Joy

Тя Роца май имаше предвид какво се вижда в облечената част, според статистиката на victoria.

# 614
Тя Роца май имаше предвид какво се вижда в облечената част, според статистиката на victoria.
В скрития текст имаше само изображение, а за който го интересува тук в скрития текст е статистиката, която ми дава chat gpt.
Скрит текст:
Според обобщени данни от различни изследвания, средната дължина на еректирал пенис в световен мащаб варира между 13 и 15 см. Изследване от 2015 г., обхванало над 15 000 мъже, установява средна дължина от 13.12 см и обиколка от 11.66 см при ерекция .

Топ 10 държави със средна дължина на еректирал пенис:
Държава   Средна дължина (см)
Судан   17.95
Демократична република Конго   17.93
Еквадор   17.59
Република Конго   17.33
Гана   17.31
Нигерия   17.00
Венецуела   16.93
Ливан   16.82
Колумбия   16.75
Камерун   16.65
Топ 10 държави с най-малка средна дължина:
Държава   Средна дължина (см)
Тайланд   9.43
Северна Корея   9.60
Камбоджа   9.84
Непал   9.98
Мианмар   10.10
Лаос   10.14
Виетнам   10.15
Шри Ланка   10.18
Южна Корея   10.80
Филипини   10.85
Средни стойности по региони:

Африка и Латинска Америка: По-високи средни стойности, като Еквадор води с 17.77 см .

Югоизточна Азия: По-ниски средни стойности, например Тайланд с 9.43 см .

Европа: Средна дължина около 14.51 см .

България:

Според наличните данни, средната дължина на еректирал пенис в България е около 15.02 см .

Важно е да се отбележи, че тези данни могат да варират в зависимост от методологията на измерване и източника на информация. Изследванията, базирани на самоотчитане, често показват по-високи стойности в сравнение с тези, при които измерванията са извършени от медицински специалисти .
С тази статистика се потвърждава видеото на Роца от Тайланд- при това 9.43 см са средна стойност, което може да означава, че има възрастни индивиди с под 9 см. От научна гл.т. е интересна разликата между Северна и Южна Корея с 1.2 см?! Ако сте мъж в Южна Корея трябва да издигнете златни статуи на всички айдъли и актьори, които са създали романтичен образ за корейския мъж и неговата обаятелност. Интересно е, че за Китай няма данни.

Общи условия

Активация на акаунт