🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 128 705
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 135
Честно казано и аз не съм най-големия фен на Васил. Не съм фен на арабските принцове (аз съм си го определила, че ми прилича на арабски принц), освен това е някак непроницаем, дървен и твърде много си мери приказките.
Единият им говори каквото искат да чуят, вторият не знае какво да им говори, а третият  филтрира думите си. Чудничко. 😁

# 136
"Toз верно ли си тръгна, бе.. " Joy

# 137
Шрековица извади тяло.

# 138
Ми, Александра е страхотна, що не бях мъж...
Ива на кого се чувства предадена? Чудна работа...
Роси, давай напред!
Ана-Мария: Добре, бейби - Васко бил прикрит и не го харесваш. Няма проблем, само не си налагай мнението наоколо! Глей си НЕприкрития Мартин и си стой трета-втора резерва, кво ми пука?

# 139
  • София /Абсурдистан
Искам да влезе Емануела, на всички ще им намести чакрите Simple Smile

# 140
И Шрековица говори като Косара… Имат 20 гуджини разлика. А Васил бил на двайси и джевет.

# 141
Ох, поредната Даниела, само дето и изказ няма Grinning Поне е хубавка за гледане

# 142
"Този харесва ли ти? А този?"

Мисля, че току що предаването се превърна в "Момата" и честно казано нямам нищо против.

# 143
О, не, не, не и това нещо Алекса!

# 144
Синтия добре, че заключи как на Росица и е много важно да е там на всяка цена. Тя понеже е с толкова главна роля в предаването, аха да измести някой тапет от приложение.

И тая скумрия Любомира, на 30 години си изживява гимназиалните години пак. Наредени бяха по масата като развалени стоки на рафта с тия физиономии на гнило

# 145
  • софия
Аууу, бях забравила Фиона какъв цирк е. Живея за момента в който ще насвие Викчо в някой ъгъл, а той ще се разплаче и ще вика за помощ.

# 146
Анета и тя като Ферай се е писала безработна

# 147
Алекса за какъв мъж говори, нали уж инфлуенсърството я интересуваше.

# 148
Това шоО спокойно може да си стане целогодишно.. ш'си влизат ергени, ергенки, ще излизат на двойки, тройки и пак нови.. и те така Wink

# 149
О, не, не, не и това нещо Алекса!
Както би казала Анета… “Тази има странни чачуировки”.

Общи условия

Активация на акаунт