🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 466
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 365
  • България
За първи път да съм на страната на Виктор в разсъжденията.

# 1 366
Айдеее..извадиха .Нуяяяя Joy

# 1 367
Кога Васил се е държал грубо с Виктор?! Мартин у ред ли е?? Виктор беше този, който подигравателно се смееше нонстоп, от самото начало! 🙄🙄

# 1 368
Виктор много го дразни Даниела и Даниелте в света, понеже е нараняван от такива.... а най-много го дразни, че чува от Васил същото, което от Даниела, само че с доста по-плътен глас.

И докато на Д. не може да ѝ се сепне, на Васил - ще.

От сега знам за какво ще се сдърлят тия двамата....

Следваща сцена моля

Съмнявам се да е бил нараняван от такива. Те не биха го погледнали.

# 1 369
Виктор се държи като дете в пети клас, което се хихика на всичко казано от учителя Joy Обаче е много прав за тези...енергийни вампири.

# 1 370
Какъв беше тоя патриархат от страна на Васил и сие, не ми е ясно.
Виктор чудесно разсъждава, сега само да направи връзката мозък-тяло и да спре да се държи като разгонен, нестабилен тийн.

# 1 371
Аз не съм на страната на Виктор , то всъщност всеки човек си има неговата истина и няма смисъл да се спори ,но ми хареса , че не пее в общия хора и си отстоява мнението.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 13:25 от Candy_girl

# 1 372
Даниела за всяка ситуация има приятелка за пример май 😂
Нейното бие на " не съм аз бе,за една приятелка питам" Joy

# 1 373
Васил с неговите расъждения… но не се е държал грубо с Виктор

# 1 374
Бранито със Сигарка ли я видях...май подръпват тоя сИзон..м

# 1 375
Мартин много злобно и завистливо човече! Завидя на джентълменското отношение на Васил към жените и сега ще води война с него. Говори за фалшиви герои, при положение, че Даниела и визуално и душевно е фалшива...

# 1 376
  • Пловдив
Иии, поне за мен, Васил рязко тръгна надолу.

# 1 377
Енергиите от този сезон биха решили енергийната криза не само в БГ, а в цяла Европа....

# 1 378
Мартин и Виктор завиждат и ревнуват 😃 Очаквам дружески съд към Васил

# 1 379
Ето ги сега Даниела и Васил...значи, ако е долу мъжът и айде, не го подкрепяш и го напускаш. С такова мислене баровецът ще те изхвърли за нула време. Защото в бизнеса нищо не е сигурно, има върхове, има и падове. Щом мъжът не може да разчита на една жена по същия начин, по който тя разчита на него, то това не е любов, а използвачество от страна на жената. Васил всъщност не осъзнава, че страхът от болка от напускането на любим човек, за който спомена че има, се дължи именно на горното. Е, има време, може и да разбере. За Даниела е ясно защо мисли така - тя си е една акарида, на която й дай само да смуче. Извинявам се за израза, но така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт