🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 535
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 710
"Мене пък ми хареса Мартин като сподели на Виктор, че реално работи, за да си издържа семейството и за да "глези и прави кефа" на жената до себе си. Де да бяха така всички мъже!"

Мартин е токсичен манипулатор,лъска имидж,ако беше такъв за какъвто иска да се представя какво прави на 40 г.в някакво си реалити уж за любов,стабилните мъже на 40г. не ходят в Ергена те отдавна си имат семейство и си го гледат ,сега като се направи на щедър в ефир с Данка( а в действителност му идеше да я напсува като и чу претенциите )представям си колко заблудени момичета ще се прехласнат по него и ще му ходят в заведението..добре си е направил сметката покер играча...

# 1 711
То понеже никой не ходи в Джанъм и има нужда да си прави реклама , влязъл е от скука , за хонорара и защото му харесва да е известен . Това не пречи да хлътне вътре .

# 1 712
Коя е приятелката на Даниела, която не дава на мъжа си да се вижда с родителите си, понеже не ги харесва?

Нейните приятелки са все необвързани/разведени, освен Атанаска Бачорски, за която се знае, че е в конфликт с майката и сестрата на Даниел и те рядко общуват.

# 1 713
Коя е приятелката на Даниела, която не дава на мъжа си да се вижда с родителите си, понеже не ги харесва?

Нейните приятелки са все необвързани/разведени, освен Атанаска Бачорски, за която се знае, че е в конфликт с майката и сестрата на Даниел и те рядко общуват.
Това ,ако пък е верно то този е всичко друго освен мъж Joy

# 1 714
И аз за нея помислих , те и майката , и сестрата са оле майко , но да не даваш на мъжа си да се вижда с роднините си е безумно , каквито и да са са му роднини.

# 1 715
  • софия
Аз така и не разбрах защо направиха от мухата, слон, та чак Васил да ходи да се извинява по два пъти. Нищо чак толкова фрапиращо не е направил. Мартин е поставял Виктор и в по-лоши ситуации и как говореше пред него - една седмица и съм го обучил (и подобни). Това да не би да е по-малко обидно?
Простичко е обяснението, доколкото познаваме Мартин риалити героя. Не може да преглътне, че вече не е единствената, невероятната, неповторимата звезда на шоуто. Васил без никакъв напън, но за сметка на това с роботски глас го отвя за три дни. Ей това не може да преглътне Марти парти. Просто му трябваше време да си измисли повод.
 Анита излезе умница. Вместо да се мъчи там цял сезон, влезе и излезе, като хала. Че и спечели симпатиите на доста зрители. Така се прави.
 Уонаби паразитката хвана тендовагинит да влачи книги и лаптопи за пред камерите, току виж, някой се объркал и помислил, че наистина чете и има желание да се развива и така цял сезон. Да гледа от малката. Дойде, блесна и сега ще събира плодовете.
 УП (съкратено от знаете какво) месец и кусур и се налага да поддържа изкуствен персонаж, отнесе народната любов, никой освен Ферай не я понася от съквартирантките и и накрая, както вървят нещата ще излезе с тиквен медал връчен и от баш тиквуна. Да не говорим, че ако всичко е било за реклама на "книгата" ще трябва да продаде доста бройки, че да си оправи бакиите, камо ли да излезе на чисто. Та и това е мисия невъзможна. С две думи "хитрата сврака с двата крака"
 Чета тук разни мнения и се смея от сърце. На никого не вредяла бедната женичка. Искам да имам една скрита камера и да гледам физиономии, ако такова нещо ви влезе в къщата.
 Да не говорим, че ако имаше акъл за нещо друго, освен фейсбук статуси, щеше да се е светнала, че Мартин е зависим от родителите. А те не си поплюват. Играли са го доста пъти. Ще секнат пак кранчето, докато не се върне в бащината къща. Цял живот една и съща сценка разиграват. Сигурно и на тях много им е писнало, завалиите.😄

# 1 716
Хареса ми, че Васил се извини, човек се извинява не защото е виновен, а когато държи на отношенията си с човека, на когото се извинява. Но пък Виктор е скептичен, Мартин три пъти повече Rolling Eyes
А в интерес на истината Виктор беше този, който прекъсна Васил, когато разговаряха групово, а не обратното, както грешно твърди Мартин. Много ми хареса спокойствието на Васил, когато бяха тримата и Мартин му набиваше канчето на дивана.
Мартина никак не изглеждаше добре тази вечер.
А Силвия ми е като маман - и като поза, и като поведение, и като външен вид - симпатична е, но много захабена. Изглежда доста по-възрастна от другите.
Косара има много беден речник. Васко ще умре от скука с нея, а може и да заспи напълно по време на някой разговор.

# 1 717
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ок беше епизода. Не очаквах Ива да си замине,но наистина последно време съвсем не я дават.
Днес я разгледах по-добре.Ами - голяма красавица, като кукла. За мен тази жена е 100% рускиня.

Алекса новата е точно типаж за секс на Мартин. Тъмнокоса, сексапилна, с татуси, тип Меган Фокс. Въобще не се изненадах,че й даде роза. На мен не ми е кой знае каква хубавица,но разбирам какво би харесал Мартин в нея.

Росица пак й провисна физиономията на церемонията. Наистина не я разбирам защо вечно се муси.Ще речеш,че е там на живот и смърт,а не да си направи една почивка и изживяване за цял живот.

# 1 718
Мартина също не казва с какво се издържа , какъв бизнес има? Даниела поне е честна и си казва какво очаква , Мартина се показа  като доста невъзпитана към Йоана и си беше откровено нападателна , на мен ми хареса в няколко разговора с момичетата вътре , но ми доста глуповата.
Ива е сладурана , жалко, че нищо не видяхме от нея , а може би няма нищо интересно.
Росица все посърнала , недооценена, неразбрана … никакви социални умения - нито с момичетата се сприятели , нито флиртува с някой от ергените …

# 1 719
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А, Любомира.
Само като й видя грозната физиономия и сякаш изключвам моментите,в които я дават.
Продължава да си бута линията на нещастно семейство и нейна приятелка,която е починала с цел съжаление и "Оо,миличка.Ела да те прегърна." Ок,кажи си мъката един път,два пъти пък се спри....!!
Даже към Даниела изпитвам повече търпимост отколкото към Любомира.

# 1 720

Моята конспиративна теория е, че тези приятелки не съществуват изобщо, а Даниела е чела разни истории в reddit и си ги преразказва все едно ги е изживяла. А може и направо от бг мама да са историите 😅

# 1 721
  • Viena
Тя и гадже едва ли е имала,такъв смелчага дали съществува😅😅😅😅

# 1 722
Туджаров вече води отпадналите ергенки на утешителни разходки.
'Що пък не ?! Smiley

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/64897/sezon-4/zad-kadar-s … a-i-iva-i-ergenat

# 1 723
  • софия
И на мен ми хареса Васко днес.
 Вярно е,  че малко настъпваше Виктор на срещата. Беше се главозамаял малко от събитията в негова полза, а и Косара предната вечер го напомпа с това за увереността му и колко  рави впечатление. Та искаше да го затвърди това Васето - даже май повече пред момчетата, отколкото пред момите Grinning
Не беше много готино от негова страна, щото да се заявиш за "голям мъжкар"на гърба на Виктор не е голямо постижение.
Но ми хареса как отигра критиките на Мартин. И се извини на Виктор насаме, точно както трябваше.
А на Марто също щях да му призная критиките, ако беше говорил насаме с Васил. Но на него интрига и публика му трябват.

Зендая е малък разкош, фен съм. Heart
Някаква много далечна прилика има в чертите, ако не беше споменато никога нямаше да оприлича Росица на Зендая.... Rolling Eyes
Ама, вярно грейна това момиче, "нищо не съм казала"  - вика "той сам го каза".... офффф

Браунито нещо разказа на Мартин, ама ние не разбрахме. "Всичко ли му изтропа?" - пита лапето, " дума не съм му казал" - отвръща чичо.
Накрая май май  бат Марто ще решава за малки брат - "Взимай Любчето. Брат'чет, тя те обича!". Joy

Анета и от мен браво, кратко участие, но цветно. Grinning
С потенциал да и се получат нещата, но бързо трябва да действа, че есенния сезон чука на вратата и новите звезди напират. Stuck Out Tongue Winking Eye

Доволна съм от НН - всичко ми е с мярка и достатъчно естествено.  Давам Flowers Rose

# 1 724
Люба е актириса и си играе ролята, защото Виктор обича страдалици. На мен обаче ми е жал за родителите на Любомира, които най-вероятно я гледат, докато тя обяснява как разводът им я е унищожил едва ли не. Сигурно се чувстват виновни, че са приключили един нещастен брак. Не е редно да ги поставя в такава позиция.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 01:38 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт