🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 128 761
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 905
Най-хубавите крака са на Любомира! Някой се чудеше как в предните сезони дебелеели, ето ги - вече са се наляли и тук. Косара, Бранка, Клаудия, Адриана, Ива, че и Данка наля задника... Ферай е слаба, но краката ѝ не са съвършени.

# 1 906
Давността не тече ако са предприети междувременно мерки за събиране на дълга. А щом се тръби по медиите, явно са предприети такива.
Няма как да са предприети действия, защото тя не притежава абсолютно нищо. Една стотинка не се води на нейно име.

# 1 907
Мартин не дава роза на Ива, щото нямало тръпка, видиш ли, а Силвето получава 😄 Явно има потенциал там, кой знае.

# 1 908
Няма да се учудя, ако Васил наистина харесва Косара - груби, нетактични и с нездраво самочувствие.
Емоционалната интелигентност, за която говори, не касае само собствените емоции, а да разпознаваш и уважаваш и чуждите.

С кого Васил беше груб и нетактичен?
С Виктор, разбира се. Нали каза, че и той прекъсвал и искал да се промени. Недей много зна и използването на резки тонове са проява на грубост.
Всъщност, Виктор е много по-груб с него и се държи крайно невъзпитано. Но е в ролята на слаб, комплексиран и беззащитен, а хората инстинктивно симпатизират повече на такива. Очевидно самочувствието дразни, пък дори когато човек съвсем резонно се е защитил. Какво - да се остави оня нонстоп да му се подиграва отстрани? И защо? Пак беше мек и умерен, все пак е в тв формат. Нормален мъж на място никога няма да се остави някой льольо да го взима за мезе и да му мълчи.
Нормалните мъже нямат нужда да се доказват на гърба на по-слабите, ако приемем, че Виктор е по-слаб. Аз не мисля, че е. Васил агресира за няколко дни на екран, агресията има тенденция да градира.
Ох, голямата агресия на Васил... Ще каже човек, че е плеснал шамар на Вико, а то - казал му ''не ме прекъсвай''. Как ли пък няма да оставя някой да си прави гаргара на мой гръб и да го галя с перце, защото ролята на слабак хем му отива, хем му харесва.
Да, животно е, изрод! Както и да е, омръзна ми да го дъвча това, моята гледна точка е съвсем различна.

# 1 909
Аз имах предвид, че в предаването се държи много спокойно, сякаш няма една грижа в ума си. Всичко е енергия, взаимоотношения, свързване и проповеди за тях..не, че имам против да си спи през нощта.. или го играе или го потиска и живее с илюзия или пък е намерила някакво решение( дано да е последното)

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 15:59 от BobbyDyl

# 1 910
Ами то друго не й остава на Даниела, освен да го играе хармонична, енергийна и любовна - нали трябва да улови някой в мрежите си. Тя си знае как спи нощем.

# 1 911
recover, хайде да спрем да се ловим за цифрата 50-60 к. От ясно по ясно е че бяха думи на шега с лека манипулация - превод -аз ще ти изляза скъпо , ще имаш задължения , ще имаш отговорности към мен, ще изисквам - навит ли си , ще скочиш ли в дълбокото . Ако да -давай , ако не -имаш още 20 мадами , ти си избираш. Какво му каза Мартина на срещата с въпросите - аз ще те взема преди тантрата (превод от женски ) - избери мен , аз няма да ти усложнявам живота , с мен ще е леко и лежерно , нямам изисквания , само приятната част . А дали е така Grinning , или сиренцето е просто добре сложено в капана. За това ме кефи подхода на Даниела -картите са на масата

# 1 912
Давността не тече ако са предприети междувременно мерки за събиране на дълга. А щом се тръби по медиите, явно са предприети такива.
Няма как да са предприети действия, защото тя не притежава абсолютно нищо. Една стотинка не се води на нейно име.
И затова ли проси да и купят дрехи в предаването? Цял живот ли ще е без една стотинка? Ега ти живота  в такъв случай, понеже той дългът си стои и се уголемява като снежна топка, нали.... Сега разбирам защо си разпраща книгата лично с куриер. Голям бизнес, няма що.

# 1 913
Тази Силвия защо е във формата, само да снася клюки и да го играе душеприказчик?
Въобще не съм в случката кой какво казал за някаква целувка, ама това си е чиста интрига. Не знаела откъде е тръгнала информацията, ахъм.
Трябваше да си тръгне тази дама, все пак има две малки деца и въобще не е ясно какво прави на почивка далеч от тях.
И аз това се питам,защо се унижава,той поне един от тримата да имаше някакъв интерес към нея.

# 1 914
От Васил лъха на мъжкар, гласът му, маниерите, приказките, стабилен е, уверен и секси и всички го долавят. Това адски дразни пишман алфата Мартьо, дето мама го издържа на 40, а нежните му ръчички работа не са видели никога, освен да хвърля салфетки по чалготеките и да си държи... ъъм чашата с уиски.

# 1 915
Какво му каза Мартина на срещата с въпросите - аз ще те взема преди тантрата (превод от женски ) - избери мен , аз няма да ти усложнявам живота , с мен ще е леко и лежерно , нямам изисквания , само приятната част . А дали е така Grinning , или сиренцето е просто добре сложено в капана. За това ме кефи подхода на Даниела -картите са на масата
Значи, да приемем метафорично, че Даниела е дупка на пътя. Виждаш я и знаеш, че ако скочиш вътре, може да си строшиш и двата крака, че даже и врата. И... скачаш. Значи или си луд, или си невменяем. Човек ще падне неволно в такава дупка, ако е покрита с нещо и не я вижда, ама доброволно да се бухнеш с главата надолу, честно - трябва да не си на център...

# 1 916
По думи на Мартин, негово видео интервю, в него момент е решил, че не иска да се занимава в семейния бизнес, т.е. да е помощник нотариус и напуска. Не е бил наясно с какво точно ще се занимава и си е бил баш безработен к без финансите на мач и тати -> по това време не си е говорил и с родителите две години. Очевидно решава да стане съдружник в кръчмето и на мама и тати им минава това, че неще сериозен бизнес и с кого св вижда / живее…
Такива хора, ако имат труден период, няма просто да си намерят някаква работа за 3к на месец да позакърпят положението като някой редови счетоводител или айти. За тях това е унижение, падение и загуба на време. Ще почнат да мислят нови схеми, нови бизнес планове, което отнема месеци, години и я стане, я не.
Точно затова ми е смешно като някой казва, че преди няколко години Мартин е нямал пари (по повод на твърденията на Емануела). Има разлика между представите за бедност на един пенсионер, който живее с 500 лв, един бачкатор на 3000 лв и някой като Мартин, който е роден със сребърна лъжичка в устата. За повечето хора да нямаш пари означава да нямаш средства за храна, сметки, да не можеш да си погасяваш кредитите или да ходиш пеша до работа, защото не можеш да си позволиш зимни гуми. За Мартин нямането на пари е да не остане за бакшиш на оркестъра и да трябва да си купи риза от 50, вместо от 500 лв.

# 1 917
  • София
Даниела, оправяйки багажа си за Шри Ланка:
- Ще взема да метна в куфара само 3 - 4 дрешки, пък там ще завъртя някой от ергените, та да ми накупи нови. Хем няма да мъкна пълни куфари, хем ще тествам книгата дали наистина работи или само им взимам парите на тия шматки, дето я купуват Joy

# 1 918
Ребрандиране за кога? Направи ти салата с вчерашна маруля... Мерси!

# 1 919
Някоя потребителка назад, много правилно отбеляза, че Мартин разпитваше жените, които се прехвърлиха в отбора на Васил, защо са го направили, че на Виктор му е станало много гадно и пр., не от загриженост към ''по-малкия си брат'', а за да си оварди кокошарника и да не вземе и някоя от неговите кокошчици да прехвръкне натам.

Вижда им реакциите, че го харесват, а той самият го преценява като силна конкуренция. Можеше да е много по-дискретен в разпитите, но той го направи на басейна и после на коктейла  - когато всички са заедно и неговите чуват всичко.
Казвам ти дъще, сещай се снахо - това е неговата работа в случая.

Общи условия

Активация на акаунт