🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 232
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 235
Вчера беше написано , че е било в стори.
То е много лесно да се твърди, ама без доказателства… 😁 Аз ги следя (почти) всичките от 2 месеца - няма такова стори. Освен ако не е било преди време. Но съм по-склонна да вярвам, че е казала, че си е взела нов апартамент (под наем), а не че го е купила. С тези запори така или иначе не може - веднага ще ѝ го отнемат.

# 2 236
  • Stockholm
От всичко излиза, че сезонът не може да се нарече успешен.

Концепцията на продукцията е неясна, а ергените бяха провал. Нито един от тях няма лидерски качества и таланта да събуди и да задържи интереса на няколко жени. Избраха най-лесния вариант- избор на една или две фаворитки и като резултат останалите загубиха мотивация.  Това може да го направи всеки мъж, хванат от улицата. Като зрител това, че гледах едни и същи избраници постоянно, ми беше скучно.

Черна точка- продукцията насърчава платената любов и рекламира книги със съмнителен произход и съдържание.

Хубавото беше, че нямаше гадни обиди между момичетата и простотия, но това си беше чист късмет.  Интригите бяха една идея по-рафирнирани в сравнение с  предните сезони.

Като плюс може да се отчете и че момичетата не се прекъсваха на индивидуалните срещи на коктейлите.

От 1 до 10 давам едно голямо 3 на дебютния за Ники Николов сезон. Няма да давам идеи как да вдигне оценката, защото просто се крадат оттук.

# 2 237
Да кажа нещо позитивно -кучето на Даниела е осиновено , много е сладко 😌

# 2 238
В интерес на истината, сега разгледах старите ѝ сторита, звучи по-адекватно, не знам какво се е объркало.

# 2 239
Ох, ръфане, драма!
Явно сама се е похвалила, къде си е купила апартамент и някои хора са запомнили. Просто район, нито кооперация, нито вход, нито номер на апартамент. Айде стига сте преувеличавали. 😏
За лайкове и последователи сами си разкриват ежедневието и си продават бита.

# 2 240
Никой не е и постнал адреса. 😀 тя най-тъпо си е заявила в кой край на София живее. Нали и гледате СМ. Човекът , който го публикува там го е видял.
Мда да. Един човек, един ден, видял нещо, който никой друг не е видял. И аз я видях на Бахамите. Вярвате ли ми? 😁

Единственото стори в профила на Даниела по темата е, че казва че живее в еди-кой-си квартал и много ѝ харесва, защото е по-отдалечен, въздухът е чист и т.н. Не се коментира собственост.

# 2 241
В интерес на истината, сега разгледах старите ѝ сторита, звучи по-адекватно, не знам какво се е объркало.

Не подценявайте момента с индоктринацията. Напълно нормални, адекватни, работещи жени след облъчване в СМ започват да залитат по trad wife глупостите или глупости тип Даниела. Както нормални мъже стават редпилъри. Това са идеи-паразити. Пропагандата е коварно нещо.

# 2 242
  • Sofia
Ха ха ха! Та те продават себе си, та бита ли няма да си продават! Жалка картинка, но щом си им харесва...

# 2 243
  • Stockholm
Да кажа нещо позитивно -кучето на Даниела е осиновено , много е сладко 😌

Сигурно много ще се депресира кученцето, ако разбере че е осиновено Joy По- добре Данка да напише книга на тази тема.

# 2 244
И аз като съм и гледала сторитата ми звучат ок , в предаването само за това говори обаче , малко прекали .

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 14:29 от Candy_girl

# 2 245
Лили, аз и тук не видях някой да публикува друго, освен въпросния район? То квартал ли се води, даже не знам.

# 2 246
Лили, аз и тук не видях някой да публикува друго, освен въпросния район? То квартал ли се води, даже не знам.
Някой твърди, че Даниела казала в стори, че е собственик на жилището във въпросния квартал. Единственото стори за това къде живее е от 2023 и в него изобщо не твърди, че е собственик. Или пък не е пиннато сторито, ами някой потребител е запомнил наизуст какво е говорила Даниела преди повече от 2 години??? Това е плашещо чак.

# 2 247
  • България
Неделчо и Туджаров много държат да чистят имиджа на Косара в НадкасТ и да очернят Росица. Росица е постъпила неадекватно и необмислено с бележката, но не е чак такава грешка. Обаче да защитават Косара ми е много грозно.

# 2 248
  • Stockholm
Да е жива и здрава Данка и да си живее където си иска и както си иска. Ние ще я запомним с опита да "валидира" измислени и несъществуващи в науката понятия като "женска енергия" и "мъжка енергия". И ако чете тук искам да ѝ кажа, че човек, който  постоянно използва клишета, рискува никой да не го слуша, дори и мечтаните милионери.

# 2 249
Неделчо и Туджаров много държат да чистят имиджа на Косара в НадкасТ и да очернят Росица. Росица е постъпила неадекватно и необмислено с бележката, но не е чак такава грешка. Обаче да защитават Косара ми е много грозно.
Слуховете са, че Туджаров яко си бил паднал по една от участничките по време на снимките. Да не би да е Косара? 😁

Общи условия

Активация на акаунт