🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 938
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 355
Някой има ли инфо за тази връзка на Данчето или продукцията търси интерес сред публиката с гръмки анонси?

# 2 356
Аз мога да чета и там пише: Даниела не може да работи на трудов договор...
Ами - може. Това коментирам.
А, че тя нама да работи изобщо, ни на трудов, ни на друг договор, е отделен въпрос.

# 2 357
Някой има ли инфо за тази връзка на Данчето или продукцията търси интерес сред публиката с гръмки анонси?
Предполагам за собственика на Хепи иде реч.

# 2 358
Ама вие сериозни ли мислите, че Мартин е лапнал по нея, щото е много умна и затова й изпълнява желанията?
Двамата си играят ролята много добре. Останалото е във вашите фантазии. Методите на Данка, не работят в реала и живота й го доказва. Не че няма меркантилни жени, просто тя го прави много грубо и недодялано.
Ако беше успяла по нейните методи, още щеше да е с Мартин, но никога няма да бъде.

# 2 359
А може и тя да го е зарязала Мартин, щом и песни почна да прави, малко злобно изглежда - като зарязан мъж. 😀
Ако не е просъществувала връзка навън, поради каква причина е задължително жената да е зарязана?

# 2 360
kalina ,  Даниела ли си или нейна приятелка?
Пиши във спойлерната тема, ако има какво да кажеш.

# 2 361
Колко копия от книгата мислите, че са продадени? 100 000? Съмнявам се дори да са продадени 1000.

# 2 362
Както се чудим защо толкова млади жени си правят корекции, така и много от тях ще си купят книгата, особено с автограф.

# 2 363
Че той Мартин си злобее и той като се скара с хората, нищо ново не е. Grinning

# 2 364
Мартин е доста отмъстителен. И злопаметен. Но не е нещо, което не можеш да резнеш, ако прекали и стане нахален.

# 2 365
Сега гледах (за първи път) Надкаст. С Ива и Анета. Ива ми направи добро впечатление, не ѝ симпатизирах във формата. Анета също ми се видя симпатична. Хареса ми как разсъждава и че е принципна, ако успее да се ошлайфа в изказа, ще стане още по-приятна.

# 2 366
Предполагам, че ако тя има думата, ще гледа да получи бижута и/или маркови парцалки, доколкото това е постижимо в селото в което са. Нещо със стойност да й остане.
Ако продукцията й даде избор, зависи колко им е важно да е доволна.
Не ми се вярва Мартин да пазарува с лични средства, той е на работа там, плаща му се за определена роля, не мисля, че би се навил да харчи лични средства.

# 2 367
Изгледах Надкаст с Анета. Момичето не е лошо, простодушна е, даже на моменти и мен ме разсмя (разтопи леденото сърце на кралицата, хаха..). Не спря да изтъква колко е забавна. И тримата се смяха, смяха, чак по едно време почна леко да нагарча...

# 2 368

Откакто гледах "Хубава жена" имам една романтична представа за начина, по който мъжете подаряват дрехи, бижута и разни други неща на красивите жени. Тая Даниела ми обърна представите на 360 градуса (то не че тя е красива жена, де, но поне за такава се мисли)! Така ли става в живия живот? Държанката се лигави и си проси? Знам, че тук държанки няма, разбира се, та едва ли ще сподели някой от личен опит, но може да сте чували как се прави. Simple Smile
т.е представите ти не са се променили?
Е да само че в Хубава жена Джулия Робъртс като влезе в скъпите магазини дори не знаеше какво да си купи или в кой магзаин да отиде, да не говорим, че това беше инициатива на Ричард Гиър. Grinning

# 2 369
Единственото, което постигна Даниела е че си направи страхотна реклама на книгата с тази си роля. Защо обаче продукцията я бута...., че тя им прави сезона. Тя е най-обсъжданата мома, пък и най-интересната. Дори си мисля, дали не е платена? Мартин е ясно, платен актьор! Даниела обаче, 100% има някаква договорка с Марто (все пак му трябва партньорка), да играят този театър. Незнам дали продукцията й плаща, но със сигурност, се ползва с привилегии. В темата за спойлери, имаше инфо.
Не мога обаче да не й призная, добра реклама си направи на книжката. Мисля, че ще извлече добри дивиденти от това.

Общи условия

Активация на акаунт